Samsung Galaxy Z Fold3 Kuoret

Samsung Galaxy Z Fold3 puhelin tuo mukanaan mullistavan taitettavan näytön, joka avaa täysin uusia mahdollisuuksia puhelimella työskentelyyn tai ihan vain vapaa-ajasta nauttimiseen. On siis entistäkin tärkeämpää suojata se oikeaoppisesti kuorien ja näytönsuojan avulla, jotta kallisarvoinen Samsung Galaxy Z Fold3 puhelin säilyy moitteettomassa kunnossa mahdollisimman kauan. Valikoimamme kuoret sopivat täydellisesti yhteen taittuen juuri niin kuin puhelinkin. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä esimerkiksi Samsung Galaxy Z Fold3 kuoriin liittyen, niin iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tilatessasi meiltä saat aina supernopean toimituksen ja tilauksen ylittäessä 15 euroa on toimitus myös täysin ilmainen. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy Z Fold3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Z Fold3 kuoret nyt helposti netistä

    Uuden sukupolven älypuhelimet ovat täällä ja niiden mukana avautuu täysin uusi maailma. Samsung Galaxy Z Fold3 sisältää kaiken, mitä voit toivoa kestävältä premium-luokan 5G-puhelimelta. Lisäksi se tarjoaa ainutlaatuisia taitettavan puhelimen ominaisuuksia, kun suuri päänäyttö avaa aivan uusia mahdollisuuksia työhön, pelaamiseen ja katselu elämyksiin. Ensimmäisenä Samsung Galaxy Z Fold3 puhelinta katseltaessa herää kuitenkin kysymys, että miten ihmeessä tällainen taitettava uutukainen oikein suojataan ja millaiset kuoret tähän sopivat? Ei hätää, sillä meillä on näihinkin kysymyksiin vastaus. Olemme tuoneet valikoimaamme toinen toistaan näyttävämpiä kuoria, jotka istuvat Samsung Galaxy Z Fold3 puhelimelle täydellisesti. Kuoret taittuvat täysin samalla tavalla kuin puhelinkin, joten voit huoletta hoitaa kaikki arkiset asiat tai vaikka rentoutua katselemalla leffoja.

    Tarvitseeko Samsung Galaxy Z Fold3 kuoria?

    Vaikka puhelin taittuu todella näppärästi niin, että näyttö on periaatteessa suojassa, niin siitä huolimatta se tarvitsee suojakuoria siinä missä normaalitkin puhelimet. Samsung Galaxy Z Fold3 kuoret pitävät huolen siitä, että todellakin upea puhelimesi säilyy upouutena mahdollisimman pitkään. Suojakuorien avulla saat myös huomattavasti paremman otteen todella kookkaasta Samsung Galaxy Z Fold3 laitteesta, joten esimerkiksi kuvien ottaminen helpottuu heti, eikä Samsung Galaxy Z Fold3 pääse esimerkiksi lipsahtamaan kädestäsi lähellekään yhtä helposti. Kuorien lisäksi myös Samsung Galaxy Z Fold3 puhelimen kookkaan näytön suojaus on tärkeässä roolissa. Tätä varten paras vaihtoehto on Hydrogel

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä