Samsung Galaxy Z Fold3 Kuoret

Samsung Galaxy Z Fold3 puhelin tuo mukanaan mullistavan taitettavan näytön, joka avaa täysin uusia mahdollisuuksia puhelimella työskentelyyn tai ihan vain vapaa-ajasta nauttimiseen. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

3 tuotetta

Samsung Galaxy Z Fold3 kuoret nyt helposti netistä

Uuden sukupolven älypuhelimet ovat täällä ja niiden mukana avautuu täysin uusi maailma. Samsung Galaxy Z Fold3 sisältää kaiken, mitä voit toivoa kestävältä premium-luokan 5G-puhelimelta. Lisäksi se tarjoaa ainutlaatuisia taitettavan puhelimen ominaisuuksia, kun suuri päänäyttö avaa aivan uusia mahdollisuuksia työhön, pelaamiseen ja katselu elämyksiin. Ensimmäisenä Samsung Galaxy Z Fold3 puhelinta katseltaessa herää kuitenkin kysymys, että miten ihmeessä tällainen taitettava uutukainen oikein suojataan ja millaiset kuoret tähän sopivat? Ei hätää, sillä meillä on näihinkin kysymyksiin vastaus. Olemme tuoneet valikoimaamme toinen toistaan näyttävämpiä kuoria, jotka istuvat Samsung Galaxy Z Fold3 puhelimelle täydellisesti. Kuoret taittuvat täysin samalla tavalla kuin puhelinkin, joten voit huoletta hoitaa kaikki arkiset asiat tai vaikka rentoutua katselemalla leffoja.

Tarvitseeko Samsung Galaxy Z Fold3 kuoria?

Vaikka puhelin taittuu todella näppärästi niin, että näyttö on periaatteessa suojassa, niin siitä huolimatta se tarvitsee suojakuoria siinä missä normaalitkin puhelimet. Samsung Galaxy Z Fold3 kuoret pitävät huolen siitä, että todellakin upea puhelimesi säilyy upouutena mahdollisimman pitkään. Suojakuorien avulla saat myös huomattavasti paremman otteen todella kookkaasta Samsung Galaxy Z Fold3 laitteesta, joten esimerkiksi kuvien ottaminen helpottuu heti, eikä Samsung Galaxy Z Fold3 pääse esimerkiksi lipsahtamaan kädestäsi lähellekään yhtä helposti. Kuorien lisäksi myös Samsung Galaxy Z Fold3 puhelimen kookkaan näytön suojaus on tärkeässä roolissa. Tätä varten paras vaihtoehto on Hydrogel Suojakalvo, jonka olemassaoloa et edes huomaa, mutta samaan aikaan se pitää kallisarvoisen näytön suojassa kolhuja vastaan.

Samsung Galaxy Z Fold3 kuorien kaveriksi lisätarvikkeita

Valtava valikoimamme ei rajoitu pelkästään kuoriin ja muihin suojatuotteisiin Samsung Galaxy Z Fold3 puhelimelle, vaan meiltä löydät myös kaikki tarvittavat lisätarvikkeet arjen tueksi. Kenties kaipaisit nopeampaa laturia tai pidempää kaapelia Samsung Galaxy Z Fold3 puhelimelle? Tai mahdollisesti erilaisia telineitä niin autoiluun, pyöräilyyn kun muuhunkin urheiluun. Suojakuoremme on suunniteltu niin, että ne sopivat täydellisesti yhteen esimerkiksi juuri kaapeleiden ja telineiden kanssa, joten sinun ei tarvitse koskaan erikseen irroitella niitä!