Samsung Galaxy A8 kuoret

Samsung Galaxy A8 kuoret on tehty istumaan täydellisesti tämän 5,6” tuuman näytöllä varustetun huippuluokan älypuhelimen päälle. Parhaimmillaan mitoitus on jopa niin huomaamaton, että et edes huomaa kuoren paikallaoloa ennen, kun pudotat puhelimesi kivikovalle lattialle. Tällöin Samsung Galaxy A8 kuori pelastaa puhelimesi totaaliselta tuholta ja voit huoletta käyttää sitä niin kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Valitse vain omaan käyttöösi mieluisa malli ja materiaali, ja siitä vain lisäämään tuotteet ostoskoriin ja kassalle! Parastahan on, että sinun ei tarvitse odottaa Samsung Galaxy A8 kuoria kovinkaan pitkään, sillä ne saapuvat sinulle 1-3 arkipäivässä ilman postikuluja. Tervetuloa siis suojaamaan Samsung Galaxy A8 asianmukaisesti!

Galaxy A8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A8 kuoret pelastavat päivän

    Välillä on niitä päiviä, kun tuntuu, että mikään ei onnistu ja kaikki tuntuu vastatuuleen soutamiselta. Nämä ovatkin usein niitä päiviä, jolloin saatat myös pudottaa Samsung Galaxy A8 puhelimen kaikista suurimmalla todennäköisyydellä. Kannattaakin varautua pahimpaan ja suojata Galaxy A8 kuorilla, jotka tuovat hopeareunuksen muuten harmaaseen päivään, kun puhelin ei rikkoonnukaan! Kuoret voivat todellakin pelastaa päivän etenkin, jos niiden kanssa on käytetty myös panssarilasia. Tällöin laitteesi on niin hyvässä paketissa, että pienet vastoinkäymiset eivät sitä onnistu pilaamaan!

    Ostaakko Samsung Galaxy A8 kuori vai kotelo, kas siinäpä pulma?

    Ensiksi voi olla vaikeaa päättää, ostaakko Galaxy A8 vai A8+ puhelin. Sitten voi olla vaikeaa päättää suojaisiko sitä Galaxy A8:n suojakuorella vai –kotelolla. Tähän ei ole oikeaa vastausta, vaan kaikki riippuu omasta mieltymyksestä, sillä molemmat vaihtoehdot ovat erittäin hyviä. Samsung Galaxy A8 puhelimen kuori istuu paikoilleen oikein mainiosti ja suojaa laitteen sivut ja taustan tyylikkääsi. Valitset sitten tpu muovisen, kovamuovisen, silikonisen tai nahkaisen kuoren ja voit olla varma, että luurisi ei hätkähdä pienistäkään osumista tai kolhuista. Galaxy A8 puhelimesi pysyy mukana nyt kovassakin menossa!

    Samsung Galaxy A8 puhelimen suojakotelo on toinen hyvä vaihtoehto pelkän kuoren sijasta. Tällöin puhelimesi toki muuttuu hitusen paksummaksi, suojauksen yltäessä 360 asteen säteellä laitteen ympäri. Liian paksu siitä ei kuitenkaan tule, vaan voit sujauttaa sen ihan yhtä helposti tasku

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä