Samsung Galaxy A41 Kuoret

Samsung Galaxy A41 kuorien sisälle paljastuu uutuuspuhelin, joka tarjoaa paljon pienellä hinnalla. Galaxy A41 suojakuoret kannattaakin valitan sen mukaisesti, jotka pitävät tuon suuren näytön sopivasti turvassa, kuitenkaan sen käyttöä haittaamatta.

Tuotteet

130 tuotetta

Samsung Galaxy A41 kuorilla turvallisempaan arkeen

Puhelimen suojauksella on oma paikkansa silloin kun sitä vähiten odotat. Samsung Galaxy A41 kuorien kohdalla voitkin itse vaikuttaa siihen, miten nämä arvaamattomat hetket otat vastaan. Hankkimalla heti uudelle puhelimelle erilaiset suojaustarvikkeet, pidät huolta siitä, että, kun puhelin kädestäsi tippuu, ei sinun tarvitse huolehtia sen kummemmin asiasta. Mutta miten voit sitten suojata oman Samsung Galaxy A41 puhelimesi suojakuorilla? Hankkimalla siihen suojakuoret tai kotelon sekä panssarilasin. Tällä yhdistelmällä pääset tilanteeseen, jossa kännykkäsi on suojattu joka puolelta, eikä tavalliset iskut pääse satuttamaan puhelintasi.

Miten valita sopiva materiaali omille suojakuorille? 

Aiemmin puhelimen suojakuoret valmistettiin pääosin kovamuovista, mutta tämä on pikkuhiljaa hiipunut suosiosta pois. Nykyään suurin osa suojista valmistetaan TPU-muovista ja siihen verrattavista muoveista, jotka tuotteesta riippuen suojaavat ja joustavat hieman toinen toistaan eri tavalla. Samsung Galaxy A41 kuorista suosituin materiaali on pehmeä ja joustava TPU-muovi, jonka pinta on miellyttävää koskea ja se antaa hyvän otteen puhelimen käyttöä varten. TPU-muovi onkin meidän suosituksemme kestävyyden ja käytettävyyden osalta.

Toinen suosittu materiaali Samsung Galaxy A41 suojakuorissa on ns. vegaani nahka eli keinonahka. Keinonahkaisia Samsung Galaxy A41 koteloita on meilläkin yli 7 erilaisessa värissä, joka tarjoaa vaihtoehtoja monenlaiselle käyttäjälle. Suosituimpia ovat läpälliset lompakkokotelot, joista löytyy monipuoliseen käyttöön taskut sekä korteille että seteleile. Näissä taskuissa mukana kulkevat kaikki tärkeimmät liput ja laput, rahat sekä maksukortit. Mitäpä muute sitä tarvittaisiinkaan?

Inkit kuorilla lisää väriä elämään!

Jos etsit puhelimellesi sopivia Galaxy A41 kuoria, mutta haluat erityisesti kuviollisia ja persoonallisia suojia, on meillä siihen ratkaisu. Inkit-suojakuoret ovat yksinoikeudella meillä Mobiilitukussa myynnissä ja tarjoaakin yli 100 toistaan upeamman kuvion valikoiman. Voit valita omalle Samsung Galaxy A41 kuorellesi vaikkapa kivan kukkakuvion, joka huokuu kesää ja persoonaa. Valikoimamme on niin laaja, että voit valita vaikka kymmenet erilaiset, etkä varmasti tule pettymään. Jotta voit helposti valita mieluisat kuoret, meillä on täysin ilmainen toimitus ja palautus, joten voit tutustua tuotteisiin ja palauttaa sinulle ei mieluisat tuotteet – täysin ilmaiseksi.