Samsung Galaxy A41 Kuoret

Samsung Galaxy A41 kuorien sisälle paljastuu uutuuspuhelin, joka tarjoaa paljon pienellä hinnalla. Uutena 299€ hintaisesta puhelimesta löytyykin monia viimevuosien huippupuhelimista tuttuja ominaisuuksia, kuten 6.1 SuperAMOLED näyttö, jonka väritoisto on loistavaa luokkaa. Galaxy A41 suojakuoret kannattaakin valitan sen mukaisesti, jotka pitävät tuon suuren näytön sopivasti turvassa, kuitenkaan sen käyttöä haittaamatta. Muita mainittavia ominaisuuksia tästä uutukaisesta löytyy esimerkiksi kamerapuolelta, sillä puhelin herkuttelee kolmella kameralla, joista pääkamera on jopa 48 megapikseliä. 1,2f aukko takaa kamerassa loistavan valovoimaiset kuvat myös hämärässä eikä yksikään myöhäisillan selfie jää tästä kiinni. Tilaa siis omat Samsung Galaxy A41 suojat ja tarvikkeet nopealla ja ilmaisella toimituksellamme!

Galaxy A41

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A41 kuorilla turvallisempaan arkeen

     Puhelimen suojauksella on oma paikkansa silloin kun sitä vähiten odotat. Samsung Galaxy A41 kuorien kohdalla voitkin itse vaikuttaa siihen, miten nämä arvaamattomat hetket otat vastaan. Hankkimalla heti uudelle puhelimelle erilaiset suojaustarvikkeet, pidät huolta siitä, että, kun puhelin kädestäsi tippuu, ei sinun tarvitse huolehtia sen kummemmin asiasta. Mutta miten voit sitten suojata oman Samsung Galaxy A41 puhelimesi suojakuorilla? Hankkimalla siihen suojakuoret tai kotelon sekä panssarilasin. Tällä yhdistelmällä pääset tilanteeseen, jossa kännykkäsi on suojattu joka puolelta, eikä tavalliset iskut pääse satuttamaan puhelintasi.

     Miten valita sopiva materiaali omille suojakuorille? 

     Aiemmin puhelimen suojakuoret valmistettiin pääosin kovamuovista, mutta tämä on pikkuhiljaa hiipunut suosiosta pois. Nykyään suurin osa suojista valmistetaan TPU-muovista ja siihen verrattavista muoveista, jotka tuotteesta riippuen suojaavat ja joustavat hieman toinen toistaan eri tavalla. Samsung Galaxy A41 kuorista suosituin materiaali on pehmeä ja joustava TPU-muovi, jonka pinta on miellyttävää koskea ja se antaa hyvän otteen puhelimen käyttöä varten. TPU-muovi onkin meidän suosituksemme kestävyyden ja käytettävyyden osalta.

     Toinen suosittu materiaali Samsung Galaxy A41 suojakuorissa on ns. vegaani nahka eli keinonahka. Keinonahkaisia Samsung Galaxy A41 koteloita on meilläkin yli 7 erilaisessa värissä, joka tarjoaa vaihtoehtoja monenlaiselle käyttäjälle. Suosituimpia ovat läpälliset lompakkokotelot, joista löytyy monipuoliseen käyttöön taskut sekä korteille että seteleile. Näissä taskuissa mukana kulkevat kaikki tärkeimmät liput ja laput, rahat sekä maksukortit. Mitäpä muute sitä tarvittaisiinkaan?

     Inkit kuorilla lisää väriä elämään!

     Jos etsit puhelimellesi sopivia Galaxy A41 kuoria, mutta haluat erityisesti kuviollisia ja persoon

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä