Samsung Galaxy S21+ 5G Kuoret

Oikein lämpimästi tervetuloa Suomen parhaan puhelintarvike valikoiman pariin! Eikun rohkeasti tutustumaan ja etsimään juuri sinulle sopivat kuoret ja kotelot upealle Samsung Galaxy S21+ puhelimelle. Tuotteita löytyy monissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Oikeaoppinen puhelimen suojaus on elintärkeää, sillä sen avulla hankit puhelimellesi heti lisää käyttöikää. Parhaan suojauksen saat hankkimalla Samsung Galaxy S21+ puhelimeen kuoren tai kotelon, sekä siihen kaveriksi vielä panssarilasin. Panssarilasi on nimittäin suojakuorien paras kaveri, jonka ansiosta puhelimesi on suojattu kauttaaltaan. Tilatessasi Samsung Galaxy S21+ tuotteita yli 15 eurolla saat lisäksi täysin ilmaisen ja nopean toimituksen tuotteillesi. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua.

Galaxy S21+ 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S21+ kuorista on moneksi

     Mikäli olet hankkinut uuden puhelimen niin seuraavaksi tärkein tehtäväsi on suojata se kunnolla. Parhaiten onnistut tässä meidän valikoimamme suojatuotteilla, joita käyttämällä vältyt ikäviltä ja turhilta kolhuilta sekä naarmuilta, joita meille kaikille tulee jatkuvan käytön takia. Samsung Galaxy S21+ kuoret on tehty istumaan puhelimeen täydellisesti jättäen kuitenkin kaikki painikkeet ja liittimet vapaasti käytettäväksi. Oikeanlaisella suojauksella pidennät upean Samsung Galaxy S21+ puhelimesi käyttöikää ja voit nauttia sen sulavista liikkeistä ja toiminnoista kauemmin. Kuorilla voit myös tuunata puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat, sillä yleensä mahdollisia värivaihtoehtoja puhelimissa ei hirveästi liikaa ole. Samsung Galaxy S21+ kuoriin voit myös yhdistellä erilaisia PopSocketseja, pidikkeitä, oterenkaita ja korttitaskuja, joten vaihtoehtoja riittää!

     Lompakko suojakotelo vai takakuori?

     Samsung Galaxy S21+ puhelimelle on saatavilla perinteisiä rungon peittäviä kuoria, mutta myös lisäksi sille löytyy suojakoteloita, jotka ovat aavistuksen verran suojaavampia. Suojakoteloissa on kansiläppä, jonka ansiosta tärkeimmät kortit kulkevat näppärästi aina mukanasi. Näin voit vihdoin unohtaa virallisen lompakon kotiin ihan luvan kanssa! Kansiläpän saa myös taitettua käteväksi telineeksi, jolloin pääset nauttimaan lemppari Netflix sarjoistasi, milloin haluat ja missä tahansa haluat. Suojakotelo on myös suojaavampi kuin Samsung Galaxy S21+ kuoret, sillä kansiläppä pitää kallisarvoisen ja kookkaan näytön hyvin suojassa. Usein juuri naarmut ja muut ikävät jäljet syntyvät kun puhelin on laukussa tai taskussa ja juuri näissä tilanteissa suojakotelo on parhaimmillaan.

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä