Samsung Galaxy S21+ 5G Kuoret

Oikein lämpimästi tervetuloa Suomen parhaan puhelintarvike valikoiman pariin! Eikun rohkeasti tutustumaan ja etsimään juuri sinulle sopivat kuoret ja kotelot upealle Samsung Galaxy S21+ puhelimelle

Tuotteet

124 tuotetta

Samsung Galaxy S21+ kuorista on moneksi

Mikäli olet hankkinut uuden puhelimen niin seuraavaksi tärkein tehtäväsi on suojata se kunnolla. Parhaiten onnistut tässä meidän valikoimamme suojatuotteilla, joita käyttämällä vältyt ikäviltä ja turhilta kolhuilta sekä naarmuilta, joita meille kaikille tulee jatkuvan käytön takia. Samsung Galaxy S21+ kuoret on tehty istumaan puhelimeen täydellisesti jättäen kuitenkin kaikki painikkeet ja liittimet vapaasti käytettäväksi. Oikeanlaisella suojauksella pidennät upean Samsung Galaxy S21+ puhelimesi käyttöikää ja voit nauttia sen sulavista liikkeistä ja toiminnoista kauemmin. Kuorilla voit myös tuunata puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat, sillä yleensä mahdollisia värivaihtoehtoja puhelimissa ei hirveästi liikaa ole. Samsung Galaxy S21+ kuoriin voit myös yhdistellä erilaisia PopSocketseja, pidikkeitä, oterenkaita ja korttitaskuja, joten vaihtoehtoja riittää!

Lompakko suojakotelo vai takakuori?

Samsung Galaxy S21+ puhelimelle on saatavilla perinteisiä rungon peittäviä kuoria, mutta myös lisäksi sille löytyy suojakoteloita, jotka ovat aavistuksen verran suojaavampia. Suojakoteloissa on kansiläppä, jonka ansiosta tärkeimmät kortit kulkevat näppärästi aina mukanasi. Näin voit vihdoin unohtaa virallisen lompakon kotiin ihan luvan kanssa! Kansiläpän saa myös taitettua käteväksi telineeksi, jolloin pääset nauttimaan lemppari Netflix sarjoistasi, milloin haluat ja missä tahansa haluat. Suojakotelo on myös suojaavampi kuin Samsung Galaxy S21+ kuoret, sillä kansiläppä pitää kallisarvoisen ja kookkaan näytön hyvin suojassa. Usein juuri naarmut ja muut ikävät jäljet syntyvät kun puhelin on laukussa tai taskussa ja juuri näissä tilanteissa suojakotelo on parhaimmillaan.

Kuorien lisäksi panssarilasi on elintärkeä hankinta

Samsung Galaxy S21+ puhelimessa on todella upea näyttö, joka on valitettavasti suuren kokonsa takia altis kaikille osumille. Näitä tilanteita varten on kuitenkin kehitetty juurikin panssarilasi, joka ottaa kaikki mahdolliset iskut, kolhut ja naarmut vastaan puhelimen oman näytön sijasta. Valikoimamme Q&E panssarilasit ovat todellakin hyväksi todettuja vaihtoehtoja, mutta jos haluat aavistuksen arvokkaamman lasin kattavalla 3kk laatutakuulla niin meiltä löytyy myös Screenorin valmistamia panssarilaseja. Erityisesti Q&E panssarilasit sopivat kuitenkin aivan täydellisesti Samsung Galaxy S21+ kuorienkin kanssa. Q&E panssarilasit ovat 100% läpinäkyviä ja ohuita, joten et edes huomaa niiden paikallaanoloa, mutta silti ne suojaavat upean Samsung Galaxy S21+ puhelimesi näytön täydellisesti.