Samsung Galaxy A72 5G Kuoret

Samsungin todella suosittu sarja saa jatkoa Galaxy A72 5G mallin muodossa ja tämä tehokapetti on syytä suojata kunnolla. Valikoimamme suojakuorilla onnistut tässä tehtävässä hyvin vaivattomasti ja mikä parasta, samalla myös edullisesti. Suojakuorilla saat myös muokattua puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat, sillä valikoimaa Samsung Galaxy A72 5G:lle on vähintäänkin kiitettävä määrä. Suosittelemme hankkimaan kuorien kaveriksi myös panssarilasin, sillä silloin kallisarvoinen Samsung Galaxy A72 5G on suojattu kauttaaltaan. Suojauksen lisäksi meiltä löytyy myös suuri määrä erilaisia lisätarvikkeita arjen avuksi. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla saat kaupan päälle myös ilmaisen toimituksen. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A72 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A72 5G - jatkoa suosikille

     Suurta suosiota erityisesti suomalaisten keskuudessa nauttinut Samsung Galaxy A -sarja saa jatkoa ja mallin nimenä on A72 5G. Puhelin näyttää hyvin pitkälti samalta kuin aikaisempi edeltäjänsä ja esimerkiksi muotoilun kanssa ollaan pysytty hyväksi todetulla linjalla. Mikäli kyseinen puhelin on löytänyt tiensä ostoslistallesi, niin tärkein toimenpide on suojata se kunnolla. Suojakuorilla ja panssarilasilla pidät kallisarvoisen ja upean näköisen Samsung Galaxy A72 5G puhelimen upouutena vielä pitkään, kun sen runko ja näyttö ei halkeile tai naarmuunnu. Tällä tavoin säilytät samalla puhelimen jälleenmyyntiarvon korkealla. Suojakuorten avulla saat myös mahdollisuuden muokata puhelimen ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä kattavasta valikoimastamme löytyy kuoria jokaiselle niin värin, ominaisuuksien, kuin myös materiaalin perusteella.

     Millaiset suojakuoret sopivat minulle?

     Mikäli arvostat käytettävyyttä ja kattavampaa suojaa, niin lompakko suojakotelot voisivat sopia sinun Samsung Galaxy A72 5G puhelimeesi. Suojakotelon kansiläppä pitää puhelimesi näytön suojassa myös silloin kun puhelimesi on vaikkapa housujen taskussa. Kotelon saa myös taitettua katselutelineeksi, joten pääset nauttimaan lempisarjoistasi vaikkapa aamiaispöydässä aamupuuron parissa. Kansiläpässä on myös paikka muutamalle kortille ja seteleille, joten virallisen lompakon voit vihdoin ja viimein unohtaa luvan kanssa kotiin!

     Jos puolestasi haluat pitää puhelimesi ohuena ja virtaviivaisena, mutta silti suojattuna, niin rungon peittävät Samsung Galaxy A72 5G suojakuoret ovat täydellinen valinta. Suojakuoriin kun yhdistät vielä panssarilasin, niin Samsung G

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä