Samsung Galaxy A72 5G Kuoret

Samsungin todella suosittu sarja saa jatkoa Galaxy A72 5G mallin muodossa ja tämä tehokapetti on syytä suojata kunnolla. Valikoimamme suojakuorilla onnistut tässä tehtävässä hyvin vaivattomasti ja mikä parasta, samalla myös edullisesti.

Tuotteet

119 tuotetta

Samsung Galaxy A72 5G - jatkoa suosikille

Suurta suosiota erityisesti suomalaisten keskuudessa nauttinut Samsung Galaxy A -sarja saa jatkoa ja mallin nimenä on A72 5G. Puhelin näyttää hyvin pitkälti samalta kuin aikaisempi edeltäjänsä ja esimerkiksi muotoilun kanssa ollaan pysytty hyväksi todetulla linjalla. Mikäli kyseinen puhelin on löytänyt tiensä ostoslistallesi, niin tärkein toimenpide on suojata se kunnolla. Suojakuorilla ja panssarilasilla pidät kallisarvoisen ja upean näköisen Samsung Galaxy A72 5G puhelimen upouutena vielä pitkään, kun sen runko ja näyttö ei halkeile tai naarmuunnu. Tällä tavoin säilytät samalla puhelimen jälleenmyyntiarvon korkealla. Suojakuorten avulla saat myös mahdollisuuden muokata puhelimen ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä kattavasta valikoimastamme löytyy kuoria jokaiselle niin värin, ominaisuuksien, kuin myös materiaalin perusteella.

Millaiset suojakuoret sopivat minulle?

Mikäli arvostat käytettävyyttä ja kattavampaa suojaa, niin lompakko suojakotelot voisivat sopia sinun Samsung Galaxy A72 5G puhelimeesi. Suojakotelon kansiläppä pitää puhelimesi näytön suojassa myös silloin kun puhelimesi on vaikkapa housujen taskussa. Kotelon saa myös taitettua katselutelineeksi, joten pääset nauttimaan lempisarjoistasi vaikkapa aamiaispöydässä aamupuuron parissa. Kansiläpässä on myös paikka muutamalle kortille ja seteleille, joten virallisen lompakon voit vihdoin ja viimein unohtaa luvan kanssa kotiin!

Jos puolestasi haluat pitää puhelimesi ohuena ja virtaviivaisena, mutta silti suojattuna, niin rungon peittävät Samsung Galaxy A72 5G suojakuoret ovat täydellinen valinta. Suojakuoriin kun yhdistät vielä panssarilasin, niin Samsung Galaxy A72 5G puhelimesi on suojattu kauttaaltaan. Samsung Galaxy A72 5G kuoriin voi myös yhdistellä erilaisia pidikkeitä ja kiinnikkeitä, joiden avulla saat tehtyä puhelimestasi todellakin ainutlaatuisen!

Lisätarvikkeita jokaiseen tilanteeseen

Päivitettyäsi täydellisen suojauksen Samsung Galaxy A72 5G puhelimelle kuorilla, koteloilla ja panssarilasilla, niin kannattaa käydä tutustumassa meidän lisätarvike valikoimaan. Sieltä löytyy mm. pidempiä ja kestävämpiä kaapeleita, nopeampia latureita, autotelineitä ja -latureita, virtapankkeja, kuulokkeita, juoksukoteloita ja vaikka sun mitä muuta mukavaa! Meiltä löydät myös huippuhauskat PopSockets -pidikkeet, joiden avulla saat heti paremman otteen puhelimestasi. Pidikkeet voit helposti kiinnittää haluamaasi kohtaan Samsung Galaxy A72 5G kuoriin, jotta se sopii juuri sinun käteesi parhaalla mahdollisella tavalla.