Samsung Galaxy S10 kuoret

Samsung Galaxy S10 kuoret on tehty suojaamaan puhelintasi rikkoontumiselta, ja sen ne tekevätkin erinomaisesti. Toinen hyvä syy ostaa Galaxy S10 suojakuoret, onkin niiden tarjoama täysin uudenlainen ja persoonallinen väri- ja tyylimaailma.

Tuotteet

91 tuotetta

Samsung Galaxy S10 kuoret sopivat jokaiselle käyttäjälle

Suosittelemme hankkimaan suojakuoret mahdollisimman pikaisesti Galaxy S10 puhelimen ostamisen jälkeen. Syy on selvä: suojattu puhelin pysyy ehjänä ja uudenveroisena. Haluat varmasti pitää arvokasta puhelinta kuin kukkaa kämmenellä, sillä onhan ehjän laitteen käyttäminen huomattavasti rikkonaista mukavampaa. Hyvässä kunnossa olevan laitteen jälleenmyyntiarvo on myös kolhiintunutta vastinettaan huomattavasti parempi. Koska Samsung Galaxy S10 puhelimelle on olemassa kymmeniä erilaisia kuoria, jokainen löytää varmasti omaan käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivan suojaustuotteen valikoimastamme. 

Jokainen Galaxy S10 käyttäjä haluaa erilaisia ominaisuuksia omaan suojakuoreensa. Toiselle tärkeintä on, että puhelin on suojattuna mahdollisimman kattavasti joka puolelta, eikä minkäänlaista kolhua tai pudotusta tarvitse pelätä. Toisille riittää, että Samsung Galaxy S10 kuoret ovat mahdollisimman ohuita ja ehkäisevät puhelimen liukumisen kädestä ja pöytätasoilta. Tottahan toki myös ohuemmat suojat pitävät puhelimen ehjänä, mutta kaikista parhaan suojauksen antavat ns. lompakko malliset suojakotelot. Ne peittävät puhelimen kuitenkin joka puolelta, suojaten laitteen rungon, kamerat sekä näytön.

 Samsung Galaxy S10 suojakuoret tuovat tyylin puhelimeen

Samsung Galaxy S10 kuorten ensisijainen tarkoitus on pitää puhelin ehjänä. Lähes yhtä suuri merkitys on kuitenkin suojien tarjoamalla tyylillä ja ulkonäöllä. Puhelin on mukana lähes koko ajan ja näkyvillä suuren osan päivästä, niin sen pitää myös näyttää omalta. Toisille se tarkoittaa yksivärisiä Galaxy S10 kuoria: mustia, valkoisia, pinkkejä, punaisia tai ruskeita. Toiset haluavat olla vielä räväkämpiä ja valita puhelimensa pintaan omaa persoonaa heijastelevia kuvioita, kuten eläimiä, geometrisia muotoja tai kukkia. Pyrimme tekemään valikoimastamme mahdollisimman kattavan ja tuomaan myös erilaisilla kuvioilla ja designeilla varustettuja tuotteita valikoimaamme. Samsung Galaxy S10 voikin olla oikeanlaisilla kuorilla varustettuna enemmän kuin vain puhelin, se voi olla osa asukokonaisuutta ja tyyliä.

Tilaa Galaxy S10 kuoret Suomen suurimmasta valikoimasta

Me Mobiilitukussa haluamme tarjota sinulle ja sinun Galaxy S10 puhelimelle mahdollisimman suuren valikoiman tuotteita. Pääsetkin valitsemaan oman suojakuoren kattavasta valikoimastamme. Selaile tuotteita, ihastu ja tee tilaus. Toimitamme sen sinulle nopeasti 1-3 arkipäivässä, ilman minkäänlaisia toimituskuluja. Myös vaihtaminen ja palauttaminen on sinulle maksutonta. Tervetuloa löytämään parhaat Samsung Galaxy S10 kuoret helposti kotimaisesta verkkokaupasta!