Samsung Galaxy A52s 5G Kuoret

Meiltä löydät Samsung A52s 5G suojakuoret, jotka istuvat saumattomasti puhelimen päälle. Suojakuoria löytyy monissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Valitsitpa sitten klassisen lompakkokuoren tai kompaktin takakuoren, jokaiselle varmasti löytyy mieluinen Samsung A52s 5G suojakuori verkkokaupastamme! Kuoret suojaavat puhelimesi iskuilta ja kolhuilta, joita helposti tulee kiireisen arjen keskellä. Kuorien lisäksi puhelimeen kannattaa ehdottomasti hankkia Samsung A52s 5G panssarilasi, että laitteen kallisarvoinen näyttö pysyy ehjänä. Puhelimen suojaamisessa onkin tärkeää, että puhelin on suojattu kauttaaltaan niin puhelin säilyy uudenveroisena huomattavasti pidempään. Suojatarvikkeiden lisäksi meiltä löytyy kattavasti puhelimen lisätarvikkeita, kuten kaapeleita ja latureita. Tilaa Samsung A52s 5G kuoret ja lasit kotimaisesta Mobiilitukusta, niin saat ilmaisen ja nopean kirjetoimituksen yli 15 euron tilauksille!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung A52s 5G - huippuominaisuudet edullisessa paketissa

    Samsung A52s 5G -puhelin on ehdotonta kärkikastia omassa keskihintaisessa luokassaan. Laitteesta löytyy suuri 6,5 tuuman näyttö, joka toimii jopa 120Hz virkistystaajuudella, joten kuva on erittäin sulavaa. Kuvien ystäviä varten puhelimessa on 4 takakameraa, jotka mahdollistavat upeiden kuvien ottamisen. Tehoakaan puhelimesta ei puutu, sillä siitä löytyy nopea prosessori ja paljon keskusmuistia, joiden myötä puhelin ei hidastu vaikka olisi useampi ohjelma auki kerralla. Kokonaisuuden kruunaa iso akku ja nopea lataus, jolla saat puolen tunnin latauksella akun tyhjästä puoliksi täyteen. Tämä upea puhelin kannattaa ehdottomasti suojata Samsung A52s 5G suojakuorilla, jotta puhelin säilyy uudenveroisena pitkään.

    Samsung A52s 5G suojakuoren valinta

    Kun haluat puhelimellesi hyvän otteen, lisää käytännöllisyyttä ja persoonallisuutta, valitse suuresta valikoimastamme juuri sinulle sopiva Samsung A52s 5G kuori. Meiltä löytyy Samsung A52s 5G suojakuoria monissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Suosituin mallimme on ehdottomasti klassinen lompakkokotelo, jonka näytön päälle taittuvan läpän ansiosta suojaat paremmin näyttöäsi. Samsung A52s 5G lompakkokoteloissa on myös korttipaikat, joten voit kuljettaa tärkeimmät korttisi ja henkilöllisyystodistuksesi puhelimen mukana. Jos haluat että näyttösi on aina heti käytettävissä kun otat puhelimen käteesi, on pelkkä takakuori valintasi. Takakuorissa on paljon eri värivaihtoehtoja, joista saat valittua varmasti mieleisen kuoren ja korostettua samalla omaa persoonallisuuttasi puhelimen ulkonäön avulla. Kun haluat mahdollisimman huomaamattoman kuoren, on läpinäkyvä ja ultraohut Samsung A52s 5G suojakuori valintasi.

    Näyttö on puhelimen herkimmin rikkout

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä