Samsung Galaxy A52s 5G Kuoret

Meiltä löydät Samsung A52s 5G suojakuoret, jotka istuvat saumattomasti puhelimen päälle. Suojakuoria löytyy monissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa.

Tuotteet

175 tuotetta

Samsung A52s 5G - huippuominaisuudet edullisessa paketissa

Samsung A52s 5G -puhelin on ehdotonta kärkikastia omassa keskihintaisessa luokassaan. Laitteesta löytyy suuri 6,5 tuuman näyttö, joka toimii jopa 120Hz virkistystaajuudella, joten kuva on erittäin sulavaa. Kuvien ystäviä varten puhelimessa on 4 takakameraa, jotka mahdollistavat upeiden kuvien ottamisen. Tehoakaan puhelimesta ei puutu, sillä siitä löytyy nopea prosessori ja paljon keskusmuistia, joiden myötä puhelin ei hidastu vaikka olisi useampi ohjelma auki kerralla. Kokonaisuuden kruunaa iso akku ja nopea lataus, jolla saat puolen tunnin latauksella akun tyhjästä puoliksi täyteen. Tämä upea puhelin kannattaa ehdottomasti suojata Samsung A52s 5G suojakuorilla, jotta puhelin säilyy uudenveroisena pitkään.

Samsung A52s 5G suojakuoren valinta

Kun haluat puhelimellesi hyvän otteen, lisää käytännöllisyyttä ja persoonallisuutta, valitse suuresta valikoimastamme juuri sinulle sopiva Samsung A52s 5G kuori. Meiltä löytyy Samsung A52s 5G suojakuoria monissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Suosituin mallimme on ehdottomasti klassinen lompakkokotelo, jonka näytön päälle taittuvan läpän ansiosta suojaat paremmin näyttöäsi. Samsung A52s 5G lompakkokoteloissa on myös korttipaikat, joten voit kuljettaa tärkeimmät korttisi ja henkilöllisyystodistuksesi puhelimen mukana. Jos haluat että näyttösi on aina heti käytettävissä kun otat puhelimen käteesi, on pelkkä takakuori valintasi. Takakuorissa on paljon eri värivaihtoehtoja, joista saat valittua varmasti mieleisen kuoren ja korostettua samalla omaa persoonallisuuttasi puhelimen ulkonäön avulla. Kun haluat mahdollisimman huomaamattoman kuoren, on läpinäkyvä ja ultraohut Samsung A52s 5G suojakuori valintasi.

Näyttö on puhelimen herkimmin rikkoutuva osa

Kun suojakuori on valittu, on aika suojata myös puhelimen näyttö. Sopivilla Samsung A52s 5G panssarilaseilla hankit puhelimesi näytölle edullisen vakuutuksen. Näytön korjaus maksaa helposti useita satoja euroja, joten Samsung A52s 5G panssarilasi on ehdoton hankinta. Tilaa meiltä Samsung A52s 5G suojatarvikkeet niin saat nopean ja maksuttoman toimituksen yli 15 euron tilauksiin. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan!