Samsung Galaxy A42 5G Kuoret

Samsung Galaxy A42 5G kuoret ja muut suojatuotteet nyt vaivattomasti ja edullisesti suoraan kotiovelle! Laadukkaasta tuotevalikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Sieltä löytyy Samsung Galaxy A42 5G puhelimelle mm.

Tuotteet

130 tuotetta

Samsung Galaxy A42 5G kuoria jokaiseen lähtöön

Halusitpa sitten joko pirteitä värejä ja näyttäviä kuviointeja syksyn pimenevien iltojen piristykseksi, tai vaihtoehtoisesti aina toimivan ja perinteisen tumman lookin upealle Samsung Galaxy A42 5G puhelimellesi niin meiltä löytyy niitä kaikkia! Valinnanvaraa löytyy sekä rungon suojaavista kuorista, kuin myös kansiläpällisistä koteloista. Suojakuoret pitävät puhelimesi profiilin ohuena ja virtaviivaisena, mutta samalla tuottavat tarvittavan suojan arjen kolhuja ja iskuja vastaan. Mikäli olet käytännöllisyyden ystävä niin lompakkokotelot sopivat tähän tarkoitukseen kuin nenä päähän! Niiden avulla Samsung Galaxy A42 5G puhelimesi mukana kulkee aina tärkeimmät kortit, joten virallisen lompakon voit huoletta jättää kotiin. Lompakkokotelo myös tottakai suojaa puhelintasi aavistuksen verran suojakuoria enemmän, kiitos kansiläpän, joka taittuu tarvittaessa myös katselutelineeksi.

PopSockets - mikä mainio keksintö

Oletko jo ehtinyt tutustumaan viimeisimpään villitykseen, joka on PopSockets -puhelinpidikkeet? Jos et, niin nyt on korkea aika tehdä niin! Ne ovat siis pidikkeitä, jotka kiinnitetään Samsung Galaxy A42 5G takaosaan, joko suojakuoreen tai suoraan puhelimeen. Pidikkeen ansiosta saat huomattavasti tiukemman ja paremman otteen Samsung Galaxy A42 5G puhelimestasi, erityisesti kun puhelinta käytetään yhdellä kädellä. Meillä on melkoisen kattava valikoima näitä näppäriä kavereita, joten pääset kaikessa rauhassa mallailemaan yhteensopivia värimaailmoja ja kuvioita Samsung Galaxy A42 5G kuorien ja PopSocketsien välillä. Pidikkeet eivät ainoastaan näytä hyvältä puhelimessasi kuorien kanssa, vaan niiden avulla selfiesikin nousevat aivan uudelle tasolle!

Lisätarvikkeilla virtaa jopa päiviksi

Samsung Galaxy A42 5G puhelimessa on suuri 5000 mAh akku, joka kestää kovempaakin pelailua oikein mukavasti. Loputtomiin se ei kuitenkaan kestä ja tällöin apuun tulevat varavirtalähteet! Varavirtalähteiden ansiosta voit huolettomasti lähteä reissuun vähän syrjäisemmällekin seudulle, jossa sähköä ei välttämättä ihan heti ole saatavilla. Varavirtalähteet ovat siis yksi reppureissaajan parhaista kavereista! Ne kulkevat näppärästi repussa pienessäkin tilassa, sekä täyteen ladattuna tuovat Samsung Galaxy A42 5G puhelimellesi virtaa jopa useiksi päiviksi. Kaapelit myös sopivat yhteen Samsung Galaxy A42 5G kuorien kanssa, joten niitä ei tarvitse lainkaan irrottaa ladatessasi puhelinta.