Samsung Galaxy A42 5G Kuoret

Samsung Galaxy A42 5G kuoret ja muut suojatuotteet nyt vaivattomasti ja edullisesti suoraan kotiovelle! Laadukkaasta tuotevalikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Voit valita kuoria ja koteloita Samsung Galaxy A42 5G:lle niin materiaalien, värien kuin myös ominaisuuksien perusteella. Suojakuorethan eivät ainoastaan ole edullinen vakuutus kallisarvoiselle puhelimellesi, vaan niiden avulla saat tehtyä puhelimestasi persoonallisemman ja sinun itsesi näköisen. Me halutaan tarjota kaikki mitä tarvitset yhdestä ja samasta paikasta, joten käyhän rohkeasti kurkkaamassa lisätarvike -osiomme. Sieltä löytyy Samsung Galaxy A42 5G puhelimelle mm. nopeampaa laturia, kestävämpää kaapelia, sekä erilaisia pidikkeitä ja telineitä jokaiseen tilanteeseen. Kaupan päälle tarjoamme supernopean toimituksen, joten eikun lämpimästi tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A42 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A42 5G kuoria jokaiseen lähtöön

     Halusitpa sitten joko pirteitä värejä ja näyttäviä kuviointeja syksyn pimenevien iltojen piristykseksi, tai vaihtoehtoisesti aina toimivan ja perinteisen tumman lookin upealle Samsung Galaxy A42 5G puhelimellesi niin meiltä löytyy niitä kaikkia! Valinnanvaraa löytyy sekä rungon suojaavista kuorista, kuin myös kansiläpällisistä koteloista. Suojakuoret pitävät puhelimesi profiilin ohuena ja virtaviivaisena, mutta samalla tuottavat tarvittavan suojan arjen kolhuja ja iskuja vastaan. Mikäli olet käytännöllisyyden ystävä niin lompakkokotelot sopivat tähän tarkoitukseen kuin nenä päähän! Niiden avulla Samsung Galaxy A42 5G puhelimesi mukana kulkee aina tärkeimmät kortit, joten virallisen lompakon voit huoletta jättää kotiin. Lompakkokotelo myös tottakai suojaa puhelintasi aavistuksen verran suojakuoria enemmän, kiitos kansiläpän, joka taittuu tarvittaessa myös katselutelineeksi.

     PopSockets - mikä mainio keksintö

     Oletko jo ehtinyt tutustumaan viimeisimpään villitykseen, joka on PopSockets -puhelinpidikkeet? Jos et, niin nyt on korkea aika tehdä niin! Ne ovat siis pidikkeitä, jotka kiinnitetään Samsung Galaxy A42 5G takaosaan, joko suojakuoreen tai suoraan puhelimeen. Pidikkeen ansiosta saat huomattavasti tiukemman ja paremman otteen Samsung Galaxy A42 5G puhelimestasi, erityisesti kun puhelinta käytetään yhdellä kädellä. Meillä on melkoisen kattava valikoima näitä näppäriä kavereita, joten pääset kaikessa rauhassa mallailemaan yhteensopivia värimaailmoja ja kuvioita Samsung Galaxy A42 5G kuorien ja PopSocketsien välillä. Pidikkeet eivät ainoastaan näytä hyvältä puhelimessasi kuorien kanssa, vaan

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä