Samsung Galaxy S23 5G Kuoret

Suojaa hieno uutuuspuhelimesi saumattomasti yhteensopivilla Samsung Galaxy S23 5G kuorilla.  Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle mieluisat suojakuoret. Kun kuoret on valittu, on aika suojata myös puhelimen arvokkain osa eli näyttö.

Tuotteet

179 tuotetta

Suojaa lippulaivamalli asiaankuuluvalla tavalla

Samsung julkaisee uudet lippulaivamallinsa, tässä tapauksessa Galaxy S23 -sarjan perinteiseen tapaan heti alkuvuodesta. Julkistuksessa julkaistaan mitä luultavimmin kolme eri mallia, joista yksi on Samsung Galaxy S23 5G. Tämä on sarjan siroin puhelin 6,1 tuuman näytöllään. Edellisvuoden malliin verrattuna puhelimesta löytyy paranneltu kamera ja päivitetty järjestelmäpiiri, joka on tähän mennessä tehokkain Samsungin puhelimissa nähty piiri. Tällainen arvokas ja katseet kääntävä puhelin kannattaa ehdottomasti suojata asianmukaisesti, että sen käyttöikä pitenee ja se säilyy uudenveroisena kauan. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia Samsung S23 5G suojakuoria ja -koteloita, joista varmasti löydät mieluisan tuotteen puhelimesi suojaukseen.

Samsung S23 5G kuoren valinta

Jos pidät puhelimestasi ohuena mutta silti suojattuna, paras vaihtoehto puhelimesi suojaukseen ovat takaosan ja puhelimen reunat suojaavat Samsung Galaxy S23 kuoret. Näitä Samsung Galaxy S23 kuoria löytyy monessa eri värissä ja kuviossa, joten saat puhelimellesi samalla ripauksen persoonallisuutta ja saat tehtyä siitä juuri itsesi näköisen. Takasuojakuorille vaihtoehtona ovat käytännölliset Samsung Galaxy S23 lompakkokotelot, joiden näytön päälle taittuva kansiläppä suojaa samalla puhelimen näyttöä. Galaxy S23 suojakoteloista löytyy hieman mallista riippuen useimmiten muutama korttipaikka ja setelitasku mukana kulkeville korteille ja kuiteille, joten voit jättää normaalin lompakkosi kotiin. Oli suojakuorivalinta mikä tahansa, puhelimen näyttö kannattaa aina suojata Samsung Galaxy S23 panssarilasilla, ettei näyttö pääse rikkoutumaan. Panssarilasi onkin halpa vakuutus puhelimen näytölle, sillä uusien puhelimien näyttöjen korjaus maksaa pahimmillaan satoja euroja.

Päivitä lisätarvikkeesi

Samsung Galaxy S23 suojatarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi myös sopivat kaapelit, laturit ja puhelinpidikkeet, jos lisätarvikkeita on tarve päivittää. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja tilaamalla Mobiilitukusta yli 20 eurolla saat myös ilmaisen kirjetoimituksen suoraan postilaatikkoosi. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!