Samsung Galaxy S23 5G Kuoret

Suojaa hieno uutuuspuhelimesi saumattomasti yhteensopivilla Samsung Galaxy S23 5G kuorilla.  Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle mieluisat suojakuoret. Valikoimastamme löydät useita erilaisia Samsung Galaxy S23 kuoria eri ominaisuuksilla, eri väreissä ja eri materiaaleissa. Kuorimalleista löytyy esimerkiksi klassiset Samsung S23 lompakkokotelot, joihin saa tärkeimmät kortit mukaansa ja ne suojaavat myös näyttöä samalla. Kun kuoret on valittu, on aika suojata myös puhelimen arvokkain osa eli näyttö. Näytölle ehdottomasti suosituin vaihtoehto on Samsung Galaxy S23 panssarilasi, joka on näytönsuojista kestävin sekä suojaavin iskuja ja kolhuja vastaan. Panssarilasit ovat helppoja asentaa ja näytön tuntuma pysyy samanlaisena. Auttava ja osaava asiakaspalvelumme auttaa tuotteiden valinnassa halutessasi mielellään. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Suojaa lippulaivamalli asiaankuuluvalla tavalla

     Samsung julkaisee uudet lippulaivamallinsa, tässä tapauksessa Galaxy S23 -sarjan perinteiseen tapaan heti alkuvuodesta. Julkistuksessa julkaistaan mitä luultavimmin kolme eri mallia, joista yksi on Samsung Galaxy S23 5G. Tämä on sarjan siroin puhelin 6,1 tuuman näytöllään. Edellisvuoden malliin verrattuna puhelimesta löytyy paranneltu kamera ja päivitetty järjestelmäpiiri, joka on tähän mennessä tehokkain Samsungin puhelimissa nähty piiri. Tällainen arvokas ja katseet kääntävä puhelin kannattaa ehdottomasti suojata asianmukaisesti, että sen käyttöikä pitenee ja se säilyy uudenveroisena kauan. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia Samsung S23 5G suojakuoria ja -koteloita, joista varmasti löydät mieluisan tuotteen puhelimesi suojaukseen.

     Samsung S23 5G kuoren valinta

     Jos pidät puhelimestasi ohuena mutta silti suojattuna, paras vaihtoehto puhelimesi suojaukseen ovat takaosan ja puhelimen reunat suojaavat Samsung Galaxy S23 kuoret. Näitä Samsung Galaxy S23 kuoria löytyy monessa eri värissä ja kuviossa, joten saat puhelimellesi samalla ripauksen persoonallisuutta ja saat tehtyä siitä juuri itsesi näköisen. Takasuojakuorille vaihtoehtona ovat käytännölliset Samsung Galaxy S23 lompakkokotelot, joiden näytön päälle taittuva kansiläppä suojaa samalla puhelimen näyttöä. Galaxy S23 suojakoteloista löytyy hieman mallista riippuen useimmiten muutama korttipaikka ja setelitasku mukana kulkeville korteille ja kuiteille, joten voit jättää normaalin lompakkosi kotiin. Oli suojakuorivalinta mikä tahansa, puhelimen näyttö kannattaa aina suojata Samsung Galaxy S23 panssarilasilla, ettei näyttö pääse rikkoutumaan. Panssarilasi onkin halpa vakuutus puhelimen näytölle, sillä uusien puhelimien näyttöjen korjaus maksaa pahimmillaan satoja euroja.

     Päivitä lisätarvikkeesi

     Samsung Galaxy S23 suojatarvikkeiden lisäksi löydät

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä