Samsung Galaxy S22+ 5G Kuoret

Samsung Galaxy S22+ 5G suojakuoret ja -kotelot, sekä muut suojatuotteet ja lisätarvikkeet vaivattomasti ja nopeasti suoraan postilaatikkoosi! Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät varmasti jotain tälle uuden karhealle puhelimelle. Voit valita kuoria ja koteloita Samsung Galaxy S22+ 5G:lle niin materiaalien, värien kuin myös ominaisuuksien perusteella. Suojakuoret ja panssarilasit ovat erittäin edullinen vakuutus kallisarvoiselle puhelimellesi, ja niiden avulla saat luotua puhelimestasi sinun näköisen. Haluamme tarjota kaikki mitä tarvitset yhdestä ja samasta paikasta, joten tule tutustumaan myös meidän tarvikevalikoimaamme. Sieltä löydät Samsung Galaxy S22+ 5G puhelimelle mm. langattomat laturit, kestävämmät kaapelit, sekä erilaisia pidikkeitä ja telineitä jokaiseen tilanteeseen. Tarjoamme aina supernopean toimituksen ja superystävällisen asiakaspalvelun, eli lämpimästi tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy S22+ 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S-sarjalaiset saapuvat taas!

     Samsung Galaxy S22+ 5G saapui markkinoille helmikuussa 2022. Se on varusteltu suurella 6,6” tuuman AMOLED-näytöllä ja Android 12 – käyttöjärjestelmällä. Puhelimessa on uusi Exynos 2200 piiri, joka tukee 5G yhteyksiä. Takapuolelta löytyy jopa 3 kameraa ja etupuolelta yksi kamera. Puhelinta on valmistettu mustana, valkoisena, pinkkinä ja vihreänä väriä, mutta jos mikään näistä ei ole sinun makuusi, voit muuttaa puhelimesi ulkonäön käden käänteessä suojakuorilla ja muilla lisätarvikkeilla.

     Millä suojata Samsung Galaxy S22+ 5G puhelimen näyttö?

     Samsung Galaxy S22+ 5G puhelimen näytön suojaus onnistuu parhaiten näytön panssarilasilla taikka Hydrogel-suojakalvolla. Panssarilasit ovat suunniteltu ottamaan iskut ja kolhut vastaan, joita puhelin kohtaa päivittäin. Panssarilasi on lisäksi helppo ja nopea asentaa, täytyy vain olla riittävän tarkka puhdistuksessa, jotta panssarilasin ja näytön väliin ei jää pienintäkään roskaa tai muuta likaa, muuten lasin alle jää näitä kuuluisia ilmakuplia. Panssarilasit kiinnittyvät staattisesti, joten siitä ei jää mitään jälkiä Samsung Galaxy S22+ 5G näyttöön. Panssarilasit sopivat käytettäväksi Samsung Galaxy S22+ 5G kuorien kanssa ja yhdessä ne muodostavatkin 360 asteisen suojan uudelle puhelimellesi. Panssarilasit sopivat siis kuorien ja koteloiden kanssa ja suosittelemmekin aina käyttämään panssarilasia, sillä näyttö on puhelinten herkin sekä kallein osa.

     Supernopeaa toimitusta Pohjois-Karjalasta!

     Sitten kun tämä Samsung Galaxy S22+ 5G puhelin löytyy taskustasi taikka paketti on sinulle saapumassa, tarvitset suojatarvikkeet nopeasti! Toimitamme kaikki Samsung Galaxy S22+ 5G kuoret ja muutkin tuotteet nopeasti 1-5 arkipäivässä. Tilauksen summan ylittäessä 15 euroa tarjoamme sinulle toimituksen myös täysin ilmaiseksi.

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä