Samsung Galaxy S22+ 5G Kuoret

Samsung Galaxy S22+ 5G suojakuoret ja -kotelot, sekä muut suojatuotteet ja lisätarvikkeet vaivattomasti ja nopeasti suoraan postilaatikkoosi! Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät varmasti jotain tälle uuden karhealle puhelimelle

Tuotteet

167 tuotetta

Samsung Galaxy S-sarjalaiset saapuvat taas!

Samsung Galaxy S22+ 5G saapui markkinoille helmikuussa 2022. Se on varusteltu suurella 6,6” tuuman AMOLED-näytöllä ja Android 12 – käyttöjärjestelmällä. Puhelimessa on uusi Exynos 2200 piiri, joka tukee 5G yhteyksiä. Takapuolelta löytyy jopa 3 kameraa ja etupuolelta yksi kamera. Puhelinta on valmistettu mustana, valkoisena, pinkkinä ja vihreänä väriä, mutta jos mikään näistä ei ole sinun makuusi, voit muuttaa puhelimesi ulkonäön käden käänteessä suojakuorilla ja muilla lisätarvikkeilla.

Millä suojata Samsung Galaxy S22+ 5G puhelimen näyttö?

Samsung Galaxy S22+ 5G puhelimen näytön suojaus onnistuu parhaiten näytön panssarilasilla taikka Hydrogel-suojakalvolla. Panssarilasit ovat suunniteltu ottamaan iskut ja kolhut vastaan, joita puhelin kohtaa päivittäin. Panssarilasi on lisäksi helppo ja nopea asentaa, täytyy vain olla riittävän tarkka puhdistuksessa, jotta panssarilasin ja näytön väliin ei jää pienintäkään roskaa tai muuta likaa, muuten lasin alle jää näitä kuuluisia ilmakuplia. Panssarilasit kiinnittyvät staattisesti, joten siitä ei jää mitään jälkiä Samsung Galaxy S22+ 5G näyttöön. Panssarilasit sopivat käytettäväksi Samsung Galaxy S22+ 5G kuorien kanssa ja yhdessä ne muodostavatkin 360 asteisen suojan uudelle puhelimellesi. Panssarilasit sopivat siis kuorien ja koteloiden kanssa ja suosittelemmekin aina käyttämään panssarilasia, sillä näyttö on puhelinten herkin sekä kallein osa.

Supernopeaa toimitusta Pohjois-Karjalasta!

Sitten kun tämä Samsung Galaxy S22+ 5G puhelin löytyy taskustasi taikka paketti on sinulle saapumassa, tarvitset suojatarvikkeet nopeasti! Toimitamme kaikki Samsung Galaxy S22+ 5G kuoret ja muutkin tuotteet nopeasti 1-5 arkipäivässä. Tilauksen summan ylittäessä 15 euroa tarjoamme sinulle toimituksen myös täysin ilmaiseksi. Kirjelähetys kolahtaa suoraan omaan postiluukkuusi / -laatikkoosi, joten sinun ei edes tarvitse poistua kotoa hakemaan tuotteita.