Samsung Galaxy Xcover 4 kuoret

Samsung Galaxy Xcover 4 kuoret suojaavat puhelimesi ja tekevät siitä persoonallisen. Puhelin on suunniteltu pölyä ja vettä kestäväksi, mutta se ei ole iskunkestävä.. Kuoren lisäksi suosittelemme suojalasin käyttöä.

Tuotteet

5 tuotetta

Samsung Galaxy Xcover 4 puhelin – tarvitseeko sekin kuoret?

Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimen ostettuasi saatat pohtia, tarvitseeko kovaa käyttöä varten rakennettu puhelin oikeasti vielä kuoren suojaksi. Puhelin itsessään on rakennettu vettä ja pölyä kestäväksi, mutta valmistaja ei laitteelle iskunkestävyyttä missään muodossa lupaa. Erityisesti Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimessa uusiutunut entistä leveämpi näyttö altistuu hajoamiselle entistä herkemmin. Järkevää olisi siis suojata puhelin kuorilla, sekä suojalasilla. Suojalasi on halpa vakuutus arvokkaalle Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimen näytölle. Puhelimen pudotessa näytön sijasta lohkeaakin suojalasikalvo, joka on helppo vaihtaa uudeksi käden käänteessä.

Kuoret ehkäisevät puhelimen vioittumista. Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimen kuoret suojaavat puhelinta niin putoamisesta aiheutuvilta kolhuilta, kuin esimerkiksi avainten naarmuilta taskussa.

Tuo persoonallisuutesi esiin suojaamalla puhelimesi

Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimen kuorilla saat tehtyä puhelimestasi itsesi näköisen. Voit valita juuri sinulle sopivan kuoren laajasta valikoimastamme. Sopivan kuorityypin lisäksi lähes jokaiseen kuoreen on laaja valikoima värejä – aina hillitystä ja elegantista mustasta räiskyvään pinkkiin.

Samsung Galaxy Xcover 4 kuoria on saatavilla lompakkokotelo mallisena. Kotelon mukana kulkee kätevästi setelirahaa ja muutama kortti. Lompakkokotelo suojaa etukannen ansiosta hyvin myös puhelimen näyttöä.

Toinen vaihtoehto on Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimen taustakuori, joka suojaa puhelimen rungon tehokkaasti, mutta itse näytön päälle ei suojaa tule, jolloin suojalasi nousee vielä suurempaan arvoon. Näiden kuorien etuna on, että puhelin säilyy ohuena ja näyttö on heti käytettävissä. Lisäksi valikoimaa löytyy monessa eri kuosissa. 

Uutiskirjeen tilauksella lisäalennusta Samsung Galaxy Xcover 4 tarvikkeista

Tiesithän, että saat Samsung Galaxy Xcover 4 kuoret ja muut lisätarvikkeet edullisemmin, kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi! Tällöin saat sähköpostiisi alennuskoodin, jota voit hyödyntää tilausvaiheessa ja höylätä 10% Samsung Galaxy Xcover 4 kuorien hinnasta pois.

Toimitus nopeasti kotiin

Toimitamme kaikki tilaukset ilman ylimääräisiä postikuluja nopeasti kotiisi. Toimitamme tilauksen postin mukana kirjeenä nopeasti, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Jos päädyt tilamaan kerralla paljon tuotteita Samsung Galaxy Xcover 4 kuorien lisäksi, eikä tuotteet mahdu kirjepostiin, niin toimitamme lähetyksen veloituksetta postipakettina.