Samsung Galaxy A32 4G Kuoret

Samsung Galaxy A32 4G kuorista on muutakin iloa kuin vain hyvä suoja ja turvallisuuden tunne. Kuoret tuovat sinulle huomattavasti paremman otteen ja pidon Samsung Galaxy A32 4G puhelimesta, jolloin saat napsittua parempia kuvia ja puhelinta on helpompi käyttää yhdellä kädellä. Samsung Galaxy A32 4G kuoret tuovat mukanaan myös erilaisia ominaisuuksia ja ennen kaikkea pitävät upean puhelimesi turvassa kaikilta mahdollisilta iskuilta ja kolhuilta. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä esimerkiksi liittyen Samsung Galaxy A32 4G kuoriin niin asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla saat kaupan päälle ilmaisen toimituksen, joten eikun rohkeasti tutustumaan kattavaan valikoimaamme ja lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A32 4G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A32 4G kuoret pitävät puhelimesi uudenveroisena pitkään

    Samsung julkisti Galaxy A32 -mallisarjasta 4G-version helmikuussa 2021. Nimensä mukaisesti puhelin ei tue 5G-yhteyksiä, mutta muita eroavaisuuksia puhelimessa on saman sarjan Galaxy A32 5G -malliin. Tässä Galaxy A32 4G mallissa on mm. paremmat kamerat ja suurempi 6,4 tuuman näyttö paremmalla Full HD+ tarkkuudella. Näin hyvillä ominaisuuksilla varustettu puhelin kannattaa ehdottomasti suojata Galaxy A32 4G suojakuorilla, jotta minimoit arjen keskellä syntyvät iskut ja kolhut puhelimeen. Runsaasta valikoimastamme löydätkin varmasti mieleiset Galaxy A32 4G kuoret, joita löytyy eri materiaaleissa, väreissä ja kuvioissa.

    Lompakkokotelot pitävät pintansa

    Suosituin kuorimalli on ehdottomasti kansiläpällinen lompakkokotelo. Galaxy A32 4G lompakkokoteloissa on korttipaikat 1-3 kortille riippuen kotelomallista. Sen lisäksi että saat kortit mukaasi puhelimen suojakuoressa, kansiläppä antaa samalla myös suojaa puhelimen herkimmälle osalle eli näytölle. Meiltä löytyy myös perinteisiä puhelimen sivut ja takaosan suojaavia takakuoria, jotka taas puhuvat vaivattomuuden puolesta, kun puhelimen käyttöä varten ei tarvitse siirtää kansiläppää pois tieltä. Kaikkien Galaxy A32 4G kuorien kanssa suosittelemme käyttämään panssarilasia, joka voi säästää sinut satojen eurojen laskulta joka syntyisi näytön korjauksesta tai vaihdosta. Panssarilasin asentaminen on helppoa ja näytön tuntuma säilyy samanlaisena kuin ilman lasia. Suojatarvikkeiden avulla saat myös personoitua puhelimestasi täysin itsesi näköisen!

    Meiltä myös lisätarvikkeet

    Laajasta lisätarvikevalikoimastamme löydät puhelimellesi esimerkiksi kaapelit, laturit, varavirtalähteet ja suojakuoriin kiinnitettävät puhelinpidikkeet. Jos puhelimen mukana tullut lyhyt johto ei yllä sohvalle saakka, niin meiltä löytyy jopa 3 metriä pitkä latausjohto j

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä