Samsung Galaxy A32 4G Kuoret

Samsung Galaxy A32 4G kuorista on muutakin iloa kuin vain hyvä suoja ja turvallisuuden tunne. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä esimerkiksi liittyen Samsung Galaxy A32 4G kuoriin niin asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua.

Tuotteet

24 tuotetta

Samsung Galaxy A32 4G kuoret pitävät puhelimesi uudenveroisena pitkään

Samsung julkisti Galaxy A32 -mallisarjasta 4G-version helmikuussa 2021. Nimensä mukaisesti puhelin ei tue 5G-yhteyksiä, mutta muita eroavaisuuksia puhelimessa on saman sarjan Galaxy A32 5G -malliin. Tässä Galaxy A32 4G mallissa on mm. paremmat kamerat ja suurempi 6,4 tuuman näyttö paremmalla Full HD+ tarkkuudella. Näin hyvillä ominaisuuksilla varustettu puhelin kannattaa ehdottomasti suojata Galaxy A32 4G suojakuorilla, jotta minimoit arjen keskellä syntyvät iskut ja kolhut puhelimeen. Runsaasta valikoimastamme löydätkin varmasti mieleiset Galaxy A32 4G kuoret, joita löytyy eri materiaaleissa, väreissä ja kuvioissa.

Lompakkokotelot pitävät pintansa

Suosituin kuorimalli on ehdottomasti kansiläpällinen lompakkokotelo. Galaxy A32 4G lompakkokoteloissa on korttipaikat 1-3 kortille riippuen kotelomallista. Sen lisäksi että saat kortit mukaasi puhelimen suojakuoressa, kansiläppä antaa samalla myös suojaa puhelimen herkimmälle osalle eli näytölle. Meiltä löytyy myös perinteisiä puhelimen sivut ja takaosan suojaavia takakuoria, jotka taas puhuvat vaivattomuuden puolesta, kun puhelimen käyttöä varten ei tarvitse siirtää kansiläppää pois tieltä. Kaikkien Galaxy A32 4G kuorien kanssa suosittelemme käyttämään panssarilasia, joka voi säästää sinut satojen eurojen laskulta joka syntyisi näytön korjauksesta tai vaihdosta. Panssarilasin asentaminen on helppoa ja näytön tuntuma säilyy samanlaisena kuin ilman lasia. Suojatarvikkeiden avulla saat myös personoitua puhelimestasi täysin itsesi näköisen!

Meiltä myös lisätarvikkeet

Laajasta lisätarvikevalikoimastamme löydät puhelimellesi esimerkiksi kaapelit, laturit, varavirtalähteet ja suojakuoriin kiinnitettävät puhelinpidikkeet. Jos puhelimen mukana tullut lyhyt johto ei yllä sohvalle saakka, niin meiltä löytyy jopa 3 metriä pitkä latausjohto jolloin voit käyttää puhelintasi sohvalla samalla kun se lataa itsensä täyteen. Puhelinpidikkeillä saat puhelimestasi paremman otteen ja osa näistä taittuu mukavaksi katselutelineeksi puhelimelle. Meiltä Mobiilitukusta maksuton toimitus yli 15 euron tilauksiin ja kaupan päälle loistava asiakaspalvelu!