Tutustu Mobiilitukkulaisiin!

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin Mobiilitukku.fi -verkkokauppaamme, sekä ennen kaikkea tiimiimme, joka on kaiken takana 🤩

Tutustu Mobiilitukkulaisiin!
Mikä Mobiilitukku?

Myymme verkkokaupassamme puhelimille, tableteille, älykelloille ym. mobiililaitteille lisätarvikkeita kuten suojakuoria, -koteloita ja panssarilaseja. Huolehdimme sinusta ja puhelimestasi ammattitaidolla ja ilolla, jotta sinä säästät rahaa ja hermoja!

Lue lisää tarinastamme!

Antti Uotila - Toimitusjohtaja / Yrittäjä

Antti pitää suuret linjat käsissään ja keskittyy erityisesti Mobiilitukun kehittämiseen sekä markkinointiin. Tältä intohimoiselta verkkokaupan moniosaajalta voi kysyä kaikesta kaikkea, ja häneltä saa aina pätevän vastauksen. Kovana mökkeilijänä tunnettu Antti on löytänyt sisäisen tee-se-itse -miehen itsestään.

antti@mobiilitukku.fi

Antti Uotila - Toimitusjohtaja / Yrittäjä

Heikki Tiilikainen - Yrittäjä

Heikin arkipäivän vastuualueisiin kuuluu mm. markkinointi, hakukoneoptimointi ja asiakaspalvelun laadunvalvonta. Ahkera työmyyrä hoitaa työn kuin työn tyylillä ja taidolla päivästä ja vuodesta toiseen. Vapaa-ajalla Heikki nauttii matkustelusta, hyvästä ruuasta ja punaviinistä.

heikki@mobiilitukku.fi

Heikki Tiilikainen - Yrittäjä

Kare Nupponen - Yrittäjä

Karen lempilapsi on tuotekehitys ja henkilöstön hyvinvoinnin sekä riittävyyden varmistaminen. Rekrytoinnit kulkevat Karen kautta, eikä hän pelkää mitään verkkokauppamme vaativaa tehtävää. Tapahtumissa viihtyvä Kare on omiaan järjestämään yhteisiä juttuja ilmajoogasta drinkkikouluun - hauskuus takuulla!

kare@mobiilitukku.fi

Kare Nupponen - Yrittäjä

Karipekka - Asiakaspalvelu / Verkkokaupan ylläpito

Karipekka on todellinen joka paikan höylä, joka pystyy hyppäämään mihin työtehtävään tahansa. Pääasiassa päivät kuluvat asiakaspalvelun parissa, uusien tuotteiden etsimisessä sekä tuotekategorioiden luomisessa. Chillillä asenteella varustettu mies antaa aina parastaan ja hän tekeekin kaikkensa asiakkaiden sekä työkavereiden hymyn ylläpitämiseksi. Kotona Karipekan aika kuluu e-urheilun parissa ja koiran kanssa retkeillessä.

Karipekka - Asiakaspalvelu / Verkkokaupan ylläpito

Antti K. - Asiakaspalvelu / Verkkokaupan Ylläpito

Antti on asiakaspalvelun todellinen ammattilainen, joka hoitaa puhelut, chatit ja sähköpostit rauhallisella ja iloisella otteella. Hänellä ei ole huonoa päivää, vaan Antti pitää hyvää huolta jokaisesta asiakkaastamme. Tämä herrasmies tunnustautuu raskaan musiikin ystäväksi.

Antti K. - Asiakaspalvelu / Verkkokaupan Ylläpito

Malla - Asiakaspalvelu / Verkkokaupan Ylläpito

Jos sinulla on kysyttävää, Malla auttaa sinua nopeasti jokaisessa asiakaspalvelumme kanavassa chatista puhelimeen sekä sähköpostiin. Malla tekee töitä hymyssä suin, nopeasti ja tarkasti. Fun fact: Mallalla on kahvimukissaan kuva hänen söpöstä koirastaan.

Malla - Asiakaspalvelu / Verkkokaupan Ylläpito

Verneri - Luova tuottaja

Vernerin päivät kuluvat joko kamera kädessä tai tietokonetta naputellessa uusien somepostausten ja muiden jännittävien sisältöjen luomisessa. Innokkaasti uusiin haasteisiin tarttuva heppu jaksaa naurattaa myös työtovereitaan erilaisilla meemeillä, joita on ilmestynyt myös työpaikkamme vessan seiniin. Kitaraa soittava rock-henkinen kaveri, jonka mukaan kaiken voi oppia YouTubesta.

Verneri - Luova tuottaja

Helena - Varastoesihenkilö

Helena pitää huolta, että tilaukset lähtevät ajallaan matkaan ja saapuva tavara tulee salamannopeasti purettua. Jos tekemäsi tilauksesi kanssa on jokin ongelma, ottaa Helena sinuun todennäköisimmin yhteyttä. Naurava ja rivakka nainen kehittää aktiivisesti jokapäiväistä toimintaamme paremmaksi. Helenalle saa leveän hymyn huulille, kun hänelle lahjoittaa suklaata.

Helena - Varastoesihenkilö

Katriina - Tuotanto / Tilauskäsittely

Katriina on vakiinnuttanut oman paikkansa Inkit-tuotteiden valmistusprosessin tärkeimpänä palasena. Tunnollisena työntekijänä Katriina kantaa joka päivä oman kortensa kekoon ja on aina valmiina auttamaan työkaveria. Innokkaaksi BB-faniksi tunnustautuva Katriina tuo raikasta nuoruutta työyhteisöömme!

Katriina - Tuotanto / Tilauskäsittely

Tiia - Tilauskäsittely

Tiialla ei ole koskaan huonoa päivää, vaan hän käsittelee tilauksia hymy huulilla, nopeasti ja tarkasti. Kun Tiia astuu työpaikan ovista sisään, tulvii hänen mukanaan aimo annos iloa, joka tarttuu mukavasti myös työkavereihin. Hänet tunnetaan aktiivisena treenaajana ja eläinrakkaana henkilönä, jolla on sekä koira että kissa.

Tiia - Tilauskäsittely

Sami - Tilauskäsittely

Uusimpana tulokkaana Sami otti varastomyymälämme haltuun iloisin ja ammattimaisin ottein. Pihatöitä ja grillaamista harrastava mies hoitaa tilanteen kuin tilanteen ammattimaisesti hymy huulilla.

Sami - Tilauskäsittely

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä sinulla on mielessä. Täytä alla oleva lomake ja vastaamme sinulle salamana!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojen tallentamisen palveluun

Yhteystietomme

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, joihin tarvitset pikaisesti vastauksia pirauta meille, ota yhteyttä chatissa tai laita sähköpostia! Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin ma-to klo 8-16:30 & pe 8-16 välisenä aikana.

  • info@mobiilitukku.fi

  • +358442381835

Yhteystietomme