Yritys

Mitä on Mobiilitukku.fi? 

Kare

Kare Nupponen

Verkkokauppias 

kare@mobiilitukku.fi   

Antti
 

Antti Uotila

Verkkokauppias

antti@mobiilitukku.fi

Heikki

Heikki Tiilikainen

Verkkokauppias

heikki@mobiilitukku.fi

Mitä me teemme?

Tarjoamme kaikille yleisimmille älypuhelimille ja tableteille suojaavia, tyylikkäitä ja toimivia suojakoteloita, -kuoria, -kalvoja ja muita lisätarvikkeita. Valikoimastamme löytyy melkeinpä kaikille uusimmille mobiililaitteille sopivia tuotteita, jotka suojaavat ja piristävät kallisarvoista laitettasi. Pidämme varastosaldomme reaaliajassa ja toimitamme tilaukset parin arkipäivän sisällä suoraan postilaatikkoosi. Emme mainosta valmistajan tai maahantuojan varastosaldoja ominamme, vaan teemme selkeän eron näiden välille. Mikäli mallistostamme puuttuu jotain tuotteita tai malleja, ota ihmeessä yhteyttä meihin, niin pyrimme korjaamaan tilanteen parhaamme mukaan!

Tavoitteenamme on tarjota hinta / laatu – suhteeltaan parhaita tuotteita, ja palvelua, joka yllättää joka kerta positiivisesti. Asiakaspalvelumme on ystävällistä ja toimii jokaisessa kanavassa nopeasti auttaen sinua kysymyksissäsi. Mikään kysymys ei ole mielestämme huono. 

Olemme nuorekas, joustava ja raikas verkkokauppa, minkä mukaista viestiä pyrimme tuomaan esille kaikessa tekemisessämme. Ammattitaidosta emme kuitenkaan tingi. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita ja palautetta mielellämme ja pyrimme rakentamaan saadun palautteen pohjalta Suomen, ja maailman parhaan verkkokaupan, maailman parhaalla asiakaspalvelulla.

 

Osoite:

Three Empty Cases Oy / Mobiilitukku.fi
Torikatu 19, 2krs,
80100 Joensuu

 

Asiakaspalvelu arkisin 08.30-16:30

+358442381835

info@mobiilitukku.fi

Chat - asiakaspalvelu palvelee myös!