Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa 24%. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Mobiilitukku.fi maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 0600 01 02 03 
www.verifone.fi

Toimitusmaksu

Alle 15€ tilauksiin lisätään 1,50€ suuruinen toimituskulu. Yli 15€ ostoksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen, joka on oletusvalintana toimitustavassa. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen 30 vuorokauden vaihdon ja palautuksen.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme tai viimeinen varastosaldoilla oleva tuote on viallinen, olemme sinuun yhteydessä. Toimitus on sinulle täysin ilmainen ja muistathan, että myös palautus ja tuotteiden vaihto on täysin ilmaista. Toimituksemme ovat pienen koon vuoksi yleensä aina kirjepostina, jolloin tuotteet tulevat suoraan kotiisi. Kirjepostissa ei ole mahdollisuutta postin seurannalle.

Muita toimitustapoja ovat lisämaksulliset toimitukset Posti Automaattiin tai Posti Nouto. Mobiilitukku.fi ei ole vastuussa Postista itsestään johtuvista muutoksista, kuten tilanteista joissa automaattiin toimitus en estynyt valitun automaatin ollessa toimitushetkellä täynnä. Ongelmatilanteissa asiakkaan tulee olla yhteydessä Postin asiakaspalveluun: https://posti.fi

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 30 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Ohjeet asiakaspalautukselle löydät sivuston alapalkista kohdasta "Ohjeet ja apu". Palautusten kohdalla on tärkeää, että tuotteet on pakattu palautuksessa asianmukaisesti, ja että palautuslomake on täytetty. Mikäli palautuslomakkeesta ilmenee kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse tai Online-Chatissamme.

Huom! Mikäli myyntipakkaus on mahdollista avata sitä vahingoittamatta, mutta pakkaus on kuitenkin avattu ja tuhottu niin, että se ei enää ole jälleenmyyntikuntoinen, veloitetaan tästä 5€ kertakorvaus. Vähennys tehdään palautettavan tuotteen arvosta.

Mikäli tilauksesi mukana on tullut kaupanpäällisiä tilauslahjoja ja päätät palauttaa tuotteita tilauksessasi, tulee palautuksen yhteydessä lähettää kaupanpäällinen takaisin. Mikäli kaupanpäällisiä ei palauteta palautuksen yhteydessä, vähennetään kaupanpäällisen arvo hyvitettävän tuotteen arvosta. Mikäli olet valinnut maksutavaksi Klarna Laskun / Osamaksun, tulee näistä aiheutuvat mahdolliset maksulisät aina maksaa.

Huom! Mikäli tuotetta ei ole palautettu asianmukaisesti asiakaspalautuksena sopimustunnuksen kera, vähennetään toimituskulut palautuksen yhteydessä. Tämä pätee myös noutamatta jätettyihin pakettitoimitus tilauksiin, jolloin palautuksesta vähennetään 15€ (toimitus+palautuskulu).

Erikoistapauksia, jolloin tuotteilla ei ole palautusoikeutta:

  • Tuote on tilaustuote: täysin asiakkaan toiveiden mukaan erikseen tilatulla tuotteella ei ole palautusoikeutta
  • Tarjous/poistomyyntituote, josta on tuotekuvauksessa erikseen asiasta mainittu.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta palautuslomakkeen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle.

Emme vastaa tuotteidemme mahdollisista aiheuttamista haitoista, vaan asiakas on itse vastuussa käytön mahdollisita seurauksista. Asiakas on itse vastuussa tuotteiden asennuksesta ja niiden mahdollisista seuraamuksista. Asiakas hyväksyy nämä ehdot ostaessaan tuotteen. Pyrimme myymään ainoastaan hyvälaatuisia tuotteita ja ohjeita näiden asentamiseen, ja valikoimaa kehitetään asiakkaiden palautteen mukaan jatkuvasti. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, jonka vuoksi myös valikoimamme pyrkii olemaan asiakaskuntamme näköinen.

Muut yleiset ehdot:

Tilauksiin voidaan hyödyntää vain yhtä alennusta / etua kerrallaan. Asiakkaalla on mahdollisuus poistua sähköpostilistalta milloin itse näin haluaa. Palveluun ja näihin käyttöehtoihin liittyvät erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti sopijapuolten välisin neuvotteluin. Jos tässä ei onnistuta, ratkaistaan riitatilanteet Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Näihin käyttöehtoihin ja näiden soveltamiseen sovelletaan Suomen lakia.


Mietityttääkö jokin asia?

Ota meihin yhteyttä