Samsung Galaxy Xcover 5 Kuoret

Samsung Galaxy Xcover 5 kuorilla vahvistat entisestään puhelimen hyvää suojausta. Kuorilla saat myös tehtyä Samsung Galaxy Xcover 5 puhelimestasi paljon persoonallisemman ja saat käyttöösi useita upeita ominaisuuksia.

Tuotteet

12 tuotetta

Samsung Galaxy Xcover 5 kuoret piristävät ulkonäköä

XCover on ollut jo pidemmän aikaa hyvin suosittu ja kysytty laitesarja etenkin kuljetus-, myynti- ja tuotantoaloilla, mutta laitteet sopivat loistavasti myös aktiiviliikkujan vapaa-aikaan esimerkiksi laskettelurinteisiin, metsään tai veneeseen. Samsung Galaxy XCover 5 on sarjan viimeisin lisäys ja valmis kohtaamaan kaikenlaisten vaativien käyttäjien päivittäiset haasteet. Laite on iskunkestävä, toimii haastavissakin oloissa, ja suojaa tehokkaasti yksityisiä tietoja. Laite yltää ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin ja nostaa tuottavuutta sekä töissä että vapaa-ajalla. Vaikka laite on iskunkestävä, niin se ei tarkoita sitä, että puhelinta ei tarvitsisi suojata ollenkaan. Samsung Galaxy Xcover 5 kuorien avulla voit nimittäin muokata puhelimen ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat. Valikoimastamme löytyy kuoria upeissa väreissä ja erilaisissa materiaaleissa, joten saat tehtyä puhelimestasi heti paljon persoonallisemman ja käytännöllisemmän.

Samsung Galaxy Xcover 5 kuori vai kotelo?

Mikäli arvostat käytettävyyttä ja monipuolisuutta, niin suojakotelo sopii sinulle täydellisesti! Siihen saat aina mukaan muutaman tärkeimmän kortin, joten virallisen lompakon voi vihdoin ja viimein unohtaa kotiin oikein luvan kanssa. Kansiläppä myös pitää Samsung Galaxy Xcover 5 laitteen näytön hyvin suojassa ja sen saa halutessaan taitettua telineeksi, jolloin pääset nauttimaan lempisarjoistasi huomattavasti mukavammassa asennossa.

Jos taas haluat pitää puhelimesi astetta ohuempana, niin rungon suojaavat kuoret ovat kuin tehty sinulle! Samsung Galaxy Xcover 5 kuoret ottavat mahdolliset iskut vastaan pitäen puhelimesi moitteettomassa kunnossa. Kuoriin voit myös yhdistellä erilaisia kiinnikkeitä ja pidikkeitä, joiden avulla saat esimerkiksi paremman otteen puhelimesta käyttäessäsi sitä yhdellä kädellä. Ja tämähän tarkoittaa heti mm. parempia ja näyttävämpiä selfieitä.

Älä unohda näytön suojausta

Näyttö on Samsung Galaxy Xcover 5 puhelimen arvokkain ja tärkein alue, joten sen suojaaminen on ehdottomasti tärkeä asia. Näyttöä varten paras vaihtoehto on panssarilasi, joka ottaa kaikki ikävät osumat ja iskut vastaan säilyttäen itse näytön alkuperäisessä kunnossa. Panssarilasit myös sopivat täydellisesti yhteen Samsung Galaxy Xcover 5 puhelimen kuorien kanssa. Suojakuoret ja panssarilasi muodostavat täydellisen suojan, jonka avulla voit nauttia Samsung Galaxy Xcover 5 laitteestasi vielä todella pitkään!