Samsung Galaxy Xcover 5 Kuoret

Samsung Galaxy Xcover 5 kuorilla vahvistat entisestään puhelimen hyvää suojausta. Kuorilla saat myös tehtyä Samsung Galaxy Xcover 5 puhelimestasi paljon persoonallisemman ja saat käyttöösi useita upeita ominaisuuksia. Suojakotelon avulla kaikki tärkeimmät kortit kulkevat aina mukanasi ja rungon suojaavat kuoret pitävät puhelimesi mukavan ohuena ja virtaviivaisena. Sopivien tuotteiden löydyttyä kannattaa pitää mielessä myös näytön suojaus, sillä se on nykypäivänä juuri se puhelinten arvokkain ja kriittisin alue, jonka korjaus on ikävä kyllä kallista hommaa. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin iloinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kiperimmissäkin tilanteissa. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla, tarjoamme kaupan päälle myös ilmaisen toimituksen. Lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun, josta löydät parhaat tuotteet Samsung Galaxy Xcover 5 puhelimelle!

Galaxy Xcover 5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Xcover 5 kuoret piristävät ulkonäköä

    XCover on ollut jo pidemmän aikaa hyvin suosittu ja kysytty laitesarja etenkin kuljetus-, myynti- ja tuotantoaloilla, mutta laitteet sopivat loistavasti myös aktiiviliikkujan vapaa-aikaan esimerkiksi laskettelurinteisiin, metsään tai veneeseen. Samsung Galaxy XCover 5 on sarjan viimeisin lisäys ja valmis kohtaamaan kaikenlaisten vaativien käyttäjien päivittäiset haasteet. Laite on iskunkestävä, toimii haastavissakin oloissa, ja suojaa tehokkaasti yksityisiä tietoja. Laite yltää ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin ja nostaa tuottavuutta sekä töissä että vapaa-ajalla. Vaikka laite on iskunkestävä, niin se ei tarkoita sitä, että puhelinta ei tarvitsisi suojata ollenkaan. Samsung Galaxy Xcover 5 kuorien avulla voit nimittäin muokata puhelimen ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat. Valikoimastamme löytyy kuoria upeissa väreissä ja erilaisissa materiaaleissa, joten saat tehtyä puhelimestasi heti paljon persoonallisemman ja käytännöllisemmän.

    Samsung Galaxy Xcover 5 kuori vai kotelo?

    Mikäli arvostat käytettävyyttä ja monipuolisuutta, niin suojakotelo sopii sinulle täydellisesti! Siihen saat aina mukaan muutaman tärkeimmän kortin, joten virallisen lompakon voi vihdoin ja viimein unohtaa kotiin oikein luvan kanssa. Kansiläppä myös pitää Samsung Galaxy Xcover 5 laitteen näytön hyvin suojassa ja sen saa halutessaan taitettua telineeksi, jolloin pääset nauttimaan lempisarjoistasi huomattavasti mukavammassa asennossa.

    Jos taas haluat pitää puhelimesi astetta ohuempana, niin rungon suojaavat kuoret ovat kuin tehty sinulle! Samsung Galaxy Xcover 5 kuoret ottavat mahdolliset iskut vastaan pitäen puhelimesi moitteettomassa kunnossa. Kuoriin voit my&o

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä