Samsung Galaxy S20+ kuoret

Hyvät Samsung Galaxy S20+ kuoret estävät puhelimesi rungon sekä sen näytön rikkoontumiselta. Kuorien avulla laitteesi käyttöikä pitenee merkittävästi, kun se ei pääse ulkoisesti hajoamaan, ja jälleenmyyntiarvo pysyy korkealla.

Tuotteet

14 tuotetta

Samsung Galaxy S20+ - kuoret jotka tunnistat

Samsung Galaxy S20+ kuoria ostaessa tulisi ensiksi pohtia mitä ominaisuuksia suojalta itse haluat, jotta saat kerralla itsellesi parhaiten toimivan vaihtoehdon. Suosituimpia tarvikkeita ovat lompakkomalliset Samsung Galaxy S20+ kuoret, jotka ovatkin erityisen kätevät, sillä saat tärkeimmät korttisi kuoren mukaan. Esimerkiksi kauppaan lähtiessäsi sinun ei aina tarvitse raahata painavaa lompakkoa mukana, sillä tarvitsemasi kortit ovat aina mukanasi. Lisäksi lompakkomalliset Samsung Galaxy S20+ kuoret suojaavat laitteesi näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa repussasi tai laukussasi.

Kun olet saanut Samsung Galaxy S20+ puhelimelle mieleiset suojakuoret, tunnistat puhelimesi välittömästi, varsinkin jos kuori valintasi on hieman värikkäämpi tai persoonallisempi! Suosittelemme siis valitsemaan juuri itsesi näköiset kuoret, niin puhelimesi on helposti tunnistettavissa!

Panssarilasilla voit säästää satoja euroja

Valittuasi käyttöösi sopivimmat Samsung Galaxy S20+ kuoret kannattaa suojaus viimeistellä panssarilasilla. Totta kai jo pelkät kuoret suojaavat laitettasi arkisia kolhuja vastaan, mutta suuremman tapaturman sattuessa on panssarilasi ehdoton lisävaruste suojaamaan puhelimesi näyttöä. Panssarilasi on todella helppo asentaa laitteen näytön suojaksi ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin laitteen omalla näytöllä. Monet kutsuvat panssarilasia ”edulliseksi vakuutukseksi” ja mielestämme väite pitää täysin paikkansa, sillä panssarilasi voi olla juuri se pelastava tekijä, joka pelastaa puhelimesi rikkoontumiselta. Mitä suurempi näyttö puhelimessa on, sitä herkemmin ja alttiimmin se rikkoontuu. Muista siis panssarilasi asentaa heti puhelimen käyttöönoton jälkeen!

Toimitamme kaikki Samsung Galaxy S20+ tilaukset nopealla 1-3 arkipäivän toimituksella. Tervetuloa Mobiilitukkuun!