Samsung Galaxy S10+ kuoret

Samsung Galaxy S10+ kuoret toimitetaan sinulle nopeasti vain parissa arkipäivässä tilauksestasi! Parhaassa tapauksessa saat tilaamasi puhelimen suojaustuotteet heti tilausta seuraavana päivänä itsellesi. Selaa kattavaa Galaxy S10+ kuorten valikoimaamme ja löydä omasi useasta upeasta eri vaihtoehdosta. Löydä esimerkiksi kannellinen ja korttipaikallinen kotelo, joka suojaa sivujen ja taustan lisäksi myös puhelimen näyttöä. Mikäli etsit jotain kevyempää, niin valitse reunojen ja taustan päälle tuleva Galaxy S10+ kuori. Löydät suojakuoria monissa eri väreissä aina tavallisista mustista, valkoisista ja ruskeista pirteisiin pinkkeihin ja violetteihin. Tarjoamme myös kuviollisia vaihtoehtoja Samsung Galaxy S10+ puhelimelle. Tee tilaus helposti netissä ja suojaa puhelimesi tehokkaasti rikkoontumiselta, tervetuloa ostoksille!

Galaxy S10+

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Valitse parhaat Samsung Galaxy S10+ kuoret

    Mitkä ovat parhaat Galaxy S10+ suojakuoret? Tämä kysymys on meille Mobiilitukussa tuttu, sillä se on yksi useimmista asiakaspalveluumme esitettävistä kysymyksistä. Vastauskin on meillä aina samanlainen: paras suojaustuote riippuu käyttäjästä. Toiset haluavat suojata puhelimensa kaikilta mahdollisilta ja mahdottomilta iskuilta, jolloin suosittelemme valitsemaan mahdollisimman peittävän Samsung Galaxy S10+ kuoren. Kun puhelin on turvattu joka suunnasta, se myös säilyy ehjänä kaikista varmiten.

     Jotkut haluavat, että suojakuoressa on jonkinlainen kätevä ominaisuus: esimerkiksi korttipaikat sekä setelitasku, jolloin tärkeimmät maksuvälineet kulkevat kätevästi samassa paikassa kuin puhelin. Tällöin suosittelemme valitsemaan Galaxy S10+ suojakotelon, jonka kansiläpässä on 1-3 korttipaikkaa ja setelitasku muutamalle setelille. Nahasta valmistetut kotelot antavat arvokkaalle puhelimelle myös hyvin suojaa, sillä ne peittävät laitteen joka puolelta.

    Joillekin Galaxy S10+ puhelimen omistajalle on tärkeintä, että kuoret tuntuvat mukavalta kädessä, eivät liu’u, ja näyttävät samaan aikaan tyylikkäiltä. Tällöin suosittelemme valitsemaan silikonimaiset ja joustavat kuoret. Ne pitävät puhelimen mukavan ohuena, mutta suojaavat samalla tehokkaasti sen runkoa ja näyttöä arkisilta osumilta sekä pudotuksilta.

     Värikkäät ja kuviolliset Galaxy S10+ kuoret

    Lähes jokaisesta Samsung Galaxy S10+ suojakuoresta on saatavana useita eri värivaihtoehtoja. Kaikista suosituimmat värit ovat musta, ruskea, pinkki ja valkoinen. Pirteämpiäkin värejä löytyy, joista etenkin kulta, hopea ja ruusukulta ovat viime aikoina kasvattaneet suosiotaan merkittävästi. Ehkäpä juuri siksi, koska kimaltavat värit herättävät puhelimen

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä