Samsung Galaxy S10+ kuoret

Samsung Galaxy S10+ kuoret toimitetaan sinulle nopeasti vain parissa arkipäivässä tilauksestasi! Parhaassa tapauksessa saat tilaamasi puhelimen suojaustuotteet heti tilausta seuraavana päivänä itsellesi

Tuotteet

8 tuotetta

Valitse parhaat Samsung Galaxy S10+ kuoret

Mitkä ovat parhaat Galaxy S10+ suojakuoret? Tämä kysymys on meille Mobiilitukussa tuttu, sillä se on yksi useimmista asiakaspalveluumme esitettävistä kysymyksistä. Vastauskin on meillä aina samanlainen: paras suojaustuote riippuu käyttäjästä. Toiset haluavat suojata puhelimensa kaikilta mahdollisilta ja mahdottomilta iskuilta, jolloin suosittelemme valitsemaan mahdollisimman peittävän Samsung Galaxy S10+ kuoren. Kun puhelin on turvattu joka suunnasta, se myös säilyy ehjänä kaikista varmiten.

 Jotkut haluavat, että suojakuoressa on jonkinlainen kätevä ominaisuus: esimerkiksi korttipaikat sekä setelitasku, jolloin tärkeimmät maksuvälineet kulkevat kätevästi samassa paikassa kuin puhelin. Tällöin suosittelemme valitsemaan Galaxy S10+ suojakotelon, jonka kansiläpässä on 1-3 korttipaikkaa ja setelitasku muutamalle setelille. Nahasta valmistetut kotelot antavat arvokkaalle puhelimelle myös hyvin suojaa, sillä ne peittävät laitteen joka puolelta.

Joillekin Galaxy S10+ puhelimen omistajalle on tärkeintä, että kuoret tuntuvat mukavalta kädessä, eivät liu’u, ja näyttävät samaan aikaan tyylikkäiltä. Tällöin suosittelemme valitsemaan silikonimaiset ja joustavat kuoret. Ne pitävät puhelimen mukavan ohuena, mutta suojaavat samalla tehokkaasti sen runkoa ja näyttöä arkisilta osumilta sekä pudotuksilta.

 Värikkäät ja kuviolliset Galaxy S10+ kuoret

Lähes jokaisesta Samsung Galaxy S10+ suojakuoresta on saatavana useita eri värivaihtoehtoja. Kaikista suosituimmat värit ovat musta, ruskea, pinkki ja valkoinen. Pirteämpiäkin värejä löytyy, joista etenkin kulta, hopea ja ruusukulta ovat viime aikoina kasvattaneet suosiotaan merkittävästi. Ehkäpä juuri siksi, koska kimaltavat värit herättävät puhelimen eloon aivan uudella tavalla.

Kuviolliset Galaxy S10+ kuoret ovat olleet kysyttyjä, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan mahdollisimman suuren valikoiman erilaisilla designeilla varustettuja suojatuotteita. Miltä kuulostaa esimerkiksi söpöillä eläimillä varustettu lompakko suojakotelo tai säihkyvillä ja räiskyvillä väreillä viimeistelty suojakuori? Kaikkia näitä tuomme jatkuvasti lisää Samsung Galaxy S10+ puhelimelle, jotta voit tehdä omasta puhelimestasi entistä upeamman kokonaisuuden.

Värikäs ja kuviollinen puhelin on enemmän kuin vain arkinen puhelin. Sen avulla erotut harmaasta massasta pirteästi ja viestit omaa tyyliäsi ympärilläsi oleville. Kuvittele, kuinka hienoja peili selfie otoksia saat Samsung Galaxy S10+ puhelimen kolmoiskameralla, kun sen päällä on trendikäs suojakuori. Tee S10+ puhelimestasi tyylikäs kokonaisuus ja löydä sille parhaat suojaustuotteet Mobiilitukusta!