Samsung Galaxy A13 Kuoret

Puhelimen suojaus on yksi ehdottomasti tärkeimmistä tehtävistä hankittuasi uuden ja upean Samsung Galaxy A13 puhelimen. Parhaiten tässä tehtävässä onnistut hankkimalla suojakuoret ja panssarilasin, jotka muodostavat täydellisen suojan kaikkia iskuja ja kolhuja vastaan. Toisin sanoen ne ovat siis todellakin edullinen vakuutus arvokkaalle laitteelle. Valikoimassamme on lukuisia kuoria Samsung Galaxy A13 puhelimelle, joten pääset vapaasti valitsemaan juuri sinulle itsellesi sopivimmat tuotteet. Toimitamme kaikki tilaukset supernopeasti ja mikäli ostoskoriisi päätyy esimerkiksi Samsung Galaxy A13 kuoria tai mitä tahansa muita tuotteita yli 15 euron edestä, niin toimitus on myös täysin ilmainen! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin iloinen ja osaava asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A13

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A13 kuorilla uusi ilme

     Samsung Galaxy A13:n edeltäjä on ollut tuttu näky myydyimpien puhelinten listausten kärkisijoilla Suomessa. Edeltäjäänsä nähden Samsung Galaxy A13 tarjoaa marginaalisesti suuremman, mutta huomattavasti tarkemman näytön. Lisäksi esimerkiksi järjestelmäpiiri on vaihtunut ja pääkameran tarkkuus on nyt 50 megapikseliä. Värivaihtoehtoja puhelimesta Suomessa ovat musta, valkoinen ja sininen. Puhelimen ulkoasua voit kuitenkin muokata juuri sen näköiseksi kuin haluat kuorien avulla, sillä valikoimastamme löytyy suojakuoria mitä upeimmissa väreissä, tyylikkäitä kuvioita ja monenlaisia materiaaleja. Lisäksi Samsung Galaxy A13 kuoriin voi yhdistellä monenlaisia kiinnikkeitä tai pidikkeitä, joiden avulla puhelimesi on entistä persoonallisemman näköinen!

     Samsung Galaxy A13 kuoret arjen apuna

     Kaikille meille sattuu tilanteita, joissa puhelin sattuu tipahtamaan ihan vahingossa esimerkiksi lattialle tai kolautat sen vaikkapa pöydän reunaan. Juuri tällaisia arkisia asioita vastaan paras keino välttyä vahingoilta on suojata upea Samsung Galaxy A13 puhelin kuorien avulla. Suojakuoret pitävät huolen siitä, että Samsung Galaxy A13 puhelimesi säilyy moitteettomassa kunnossa kovemmiltakin iskuilta, jolloin saat nauttia puhelimen käytöstä huomattavasti pidempään, kun sitä ei tarvitse jatkuvasti olla päivittämässä rikkoontuneen osien takia. Erityisen tehokkaita välineitä maksimaaliseen suojaukseen ovat nimenomaan Lompakko Suojakotelot, joiden kansiläppä pitää huolen myös Samsung Galaxy A13 puhelimen näytöstä. Suojakuoret puolestaan pitävät puhelimesi mukavan virtaviivaisena ja ohuena suojaten puhelimen rungon tehokkaasti.

     Täydellinen puhelimen su

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä