Samsung Galaxy A13 Kuoret

Puhelimen suojaus on yksi ehdottomasti tärkeimmistä tehtävistä hankittuasi uuden ja upean Samsung Galaxy A13 puhelimen. Toisin sanoen ne ovat siis todellakin edullinen vakuutus arvokkaalle laitteelle.

Tuotteet

151 tuotetta

Samsung Galaxy A13 kuorilla uusi ilme

Samsung Galaxy A13:n edeltäjä on ollut tuttu näky myydyimpien puhelinten listausten kärkisijoilla Suomessa. Edeltäjäänsä nähden Samsung Galaxy A13 tarjoaa marginaalisesti suuremman, mutta huomattavasti tarkemman näytön. Lisäksi esimerkiksi järjestelmäpiiri on vaihtunut ja pääkameran tarkkuus on nyt 50 megapikseliä. Värivaihtoehtoja puhelimesta Suomessa ovat musta, valkoinen ja sininen. Puhelimen ulkoasua voit kuitenkin muokata juuri sen näköiseksi kuin haluat kuorien avulla, sillä valikoimastamme löytyy suojakuoria mitä upeimmissa väreissä, tyylikkäitä kuvioita ja monenlaisia materiaaleja. Lisäksi Samsung Galaxy A13 kuoriin voi yhdistellä monenlaisia kiinnikkeitä tai pidikkeitä, joiden avulla puhelimesi on entistä persoonallisemman näköinen!

Samsung Galaxy A13 kuoret arjen apuna

Kaikille meille sattuu tilanteita, joissa puhelin sattuu tipahtamaan ihan vahingossa esimerkiksi lattialle tai kolautat sen vaikkapa pöydän reunaan. Juuri tällaisia arkisia asioita vastaan paras keino välttyä vahingoilta on suojata upea Samsung Galaxy A13 puhelin kuorien avulla. Suojakuoret pitävät huolen siitä, että Samsung Galaxy A13 puhelimesi säilyy moitteettomassa kunnossa kovemmiltakin iskuilta, jolloin saat nauttia puhelimen käytöstä huomattavasti pidempään, kun sitä ei tarvitse jatkuvasti olla päivittämässä rikkoontuneen osien takia. Erityisen tehokkaita välineitä maksimaaliseen suojaukseen ovat nimenomaan Lompakko Suojakotelot, joiden kansiläppä pitää huolen myös Samsung Galaxy A13 puhelimen näytöstä. Suojakuoret puolestaan pitävät puhelimesi mukavan virtaviivaisena ja ohuena suojaten puhelimen rungon tehokkaasti.

Täydellinen puhelimen suojaus

Löydettyäsi juuri sinun Samsung Galaxy A13 puhelimeen sopivat kuoret kannattaa pitää mielessä myös näytön suojaus. Nykyaikaisissa puhelimissa näyttö on nimenomaan se tärkein, mutta samalla myös kaikista kriittisin alue kaikille mahdollisille iskuille ja kolhuille. Paras keino suojata Samsung Galaxy A13 puhelimen näyttö on ehdottomasti panssarilasi, joka istuu myös suojakuorien ja -koteloiden kanssa täydellisesti yhteen. Yhdessä suojakuori ja panssarilasi muodostavat uskomattoman tehokkaan suojan kaikkia mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan, joita Samsung Galaxy A13 tuleekaan kohtaamaan. Panssarilasin asentaminen on myös hyvin yksinkertaista, sillä sinun täytyy olla vain riittävän tarkka puhdistaessasi puhelimen näyttöä, jotta sinne ei jää pieniä roskia, pölyä tai muuta vastaavaa, jotka aiheuttavat ilmakuplia näytön ja panssarilasin väliin.