Samsung Galaxy A52 5G Kuoret

Samsung Galaxy A52 5G suojatuotteet nyt helposti netistä suoraan kotiovelle! Valikoimassamme on erilaisia suojakuoria ja -koteloita useissa upeissa väreissä ja kuvioissa, sekä myös materiaaleissa, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Samsung Galaxy A52 5G kuorien löydyttyä ei kannata unohtaa näytön suojausta, sillä näyttö on nykyaikaisissa puhelimissa se tärkein alue, mutta samalla ikävä kyllä se herkin osa rikkoontumaan. Suojakuoret ja panssarilasi ovat täydellinen yhdistelmä, sekä samalla todella edullinen vakuutus upealle Samsung Galaxy A52 5G puhelimelle. Mikäli ostostesi yhteishinta ylittää 15 euroa, niin me tarjoamme tuotteillesi ilmaisen ja supernopean toimituksen! Lisäksi asiakaspalvelumme puolella olemme aina valmiita auttamaan sinua kysymyksessä kuin kysymyksessä, joten eikun lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A52 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A52 5G - jatkoa hittipuhelimelle

     Samsungin suosituimmat puhelimet, eli A-sarjalaiset saavat odotettua jatkoa ja päivitystä. Galaxy A52 5G jatkaa muotoilultaan tuttuja ja turvallisia linjoja, mutta ominaisuuksiltaan kyseessä on mitä mainioin puhelin. Hankittuasi tämän upean puhelimen tärkein tehtäväsi on suojata se oikeilla kuorilla. Valikoimamme suojakuorilla pidennät laitteen elinikää, parannat käytettävyyttä ja saat muokattua puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat! Samsung Galaxy A52 5G suojakuoria ja -koteloita on saatavilla monissa eri materiaaleissa, upeissa ja pirteissä väreissä, sekä myös muutamissa kuvioissa.

     Suojakuori vai -kotelo?

     Valitessasi sinulle sopivia Samsung Galaxy A52 5G kuoria kannattaa liikkeelle lähteä siitä, että mietit millaisia ominaisuuksia niiltä kaipaat. Mikäli haluat pitää puhelimesi profiilin ohuena ja virtaviivaisena, niin perinteinen rungon peittävä kuori on kuin tehty sinulle. Ne eivät tee puhelimestasi liian paksua pieniin taskuihin, mutta silti samaan aikaan suojaavat kaikki kriittiset osa-alueet upeasta Samsung Galaxy A52 5G puhelimesta. Kuoret ovat suurimmaksi osaksi silikonisia tai TPU-muovista valmistettuja, joten ne myös tuntuvat kädessä ihanan pehmeiltä.

     Jos arvostat käytännöllisyyttä ja kaipaat astetta parempaa suojaa Samsung Galaxy A52 5G puhelimellesi, niin lompakko suojakotelot ovat erittäin hyvä valinta. Niiden avulla tärkeimmät kortit kulkevat aina mukanasi, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin! Kansiläppä myös taittuu näppäräksi telineeksi, joten pääset nauttimaan lempi Netflix-sarjoistasi astetta mukavammin. Samsung Galaxy A52 5G suojakoteloita on saatavilla eri materiaaleina, esimerkiksi nahkaisena. Ja nahkahan on

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä