Samsung Galaxy A52 5G Kuoret

Samsung Galaxy A52 5G suojatuotteet nyt helposti netistä suoraan kotiovelle! Valikoimassamme on erilaisia suojakuoria ja -koteloita useissa upeissa väreissä ja kuvioissa, sekä myös materiaaleissa, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin

Tuotteet

172 tuotetta

Samsung Galaxy A52 5G - jatkoa hittipuhelimelle

Samsungin suosituimmat puhelimet, eli A-sarjalaiset saavat odotettua jatkoa ja päivitystä. Galaxy A52 5G jatkaa muotoilultaan tuttuja ja turvallisia linjoja, mutta ominaisuuksiltaan kyseessä on mitä mainioin puhelin. Hankittuasi tämän upean puhelimen tärkein tehtäväsi on suojata se oikeilla kuorilla. Valikoimamme suojakuorilla pidennät laitteen elinikää, parannat käytettävyyttä ja saat muokattua puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat! Samsung Galaxy A52 5G suojakuoria ja -koteloita on saatavilla monissa eri materiaaleissa, upeissa ja pirteissä väreissä, sekä myös muutamissa kuvioissa.

Suojakuori vai -kotelo?

Valitessasi sinulle sopivia Samsung Galaxy A52 5G kuoria kannattaa liikkeelle lähteä siitä, että mietit millaisia ominaisuuksia niiltä kaipaat. Mikäli haluat pitää puhelimesi profiilin ohuena ja virtaviivaisena, niin perinteinen rungon peittävä kuori on kuin tehty sinulle. Ne eivät tee puhelimestasi liian paksua pieniin taskuihin, mutta silti samaan aikaan suojaavat kaikki kriittiset osa-alueet upeasta Samsung Galaxy A52 5G puhelimesta. Kuoret ovat suurimmaksi osaksi silikonisia tai TPU-muovista valmistettuja, joten ne myös tuntuvat kädessä ihanan pehmeiltä.

Jos arvostat käytännöllisyyttä ja kaipaat astetta parempaa suojaa Samsung Galaxy A52 5G puhelimellesi, niin lompakko suojakotelot ovat erittäin hyvä valinta. Niiden avulla tärkeimmät kortit kulkevat aina mukanasi, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin! Kansiläppä myös taittuu näppäräksi telineeksi, joten pääset nauttimaan lempi Netflix-sarjoistasi astetta mukavammin. Samsung Galaxy A52 5G suojakoteloita on saatavilla eri materiaaleina, esimerkiksi nahkaisena. Ja nahkahan on materiaalina tunnetusti aina hyvä ja erittäin kestävä.

Samsung Galaxy A52 5G kuorien kaverina lisätarvikkeita

Löydettyäsi sopivat Samsung Galaxy A52 5G kuoret ja näytönsuojat kannattaa käydä tutustumassa lisätarvike -osioomme. Siellä on toinen toistaan ihmeellisempiä välineitä, joista on varmasti arjessa hyötyä. Toisista ehkä vähän vähemmän, mutta on siellä oikeastikin hyödyllisiä tarvikkeita, kuten pidempiä ja kestävämpiä kaapeleita, pikalatureita, autotelineitä ja -latureita, pyörätelineitä, vesitiiviitä suojapusseja yms. Lisäksi meillä on erilaisia tarvikkeita ja suojia älykelloille, jotka ovat nousseet viime aikoina suureen suosioon. Älykelloissa hyvä puoli on se, että useimmissa niissä voi vaihtaa rannekkeen todella helposti, sillä yleensä se kuluu ja kärsii kovassa käytössä.