Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Kuoret

Tähän Samsungin uuteen lippulaivamalliin löydät sitä varta vasten räätälöidyt Galaxy S22 Ultra suojakuoret verkkokaupastamme! Tämä uutuus on tyylikäs puhelin, joka kannattaa suojata ehdottomasti sille sopivilla Samsung Galaxy S22 Ultra suojakuorilla. Kuoret istuvat puhelimen päälle saumattomasti jättäen puhelimen latausportin ja kameran aukot vapaaksi, joten kuoria ei tarvitse ottaa pois käytännössä milloinkaan. Valikoimastamme löydät sekä takaosan ja reunat suojaavia kuoria sekä suosittuja lompakkomallisia suojakoteloita. Galaxy S22 Ultra lompakkokotelot ovat käytännöllisiä, koska niihin saat tarvittaessa useamman kortin mukaan ja näytön päälle taitettava kansiläppä suojaa samalla puhelimen kallisarvoista näyttöä. Suosittelemme suojaamaan näytön vielä asianmukaisella Galaxy S22 Ultra panssarilasilla, että näyttösi säilyy ehjänä. Tärkeintä onkin, että puhelin on suojattu kauttaaltaan, koska puhelimesi pysyy näin uudenveroisena pitkään. Suojatarvikkeiden lisäksi löydät kaupastamme puhelimellesi myös tarvittavat lisätarvikkeet, kuten kaapelit ja puhelinpidikkeet. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy S22 Ultra 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S22 Ultra 5G kuoret suojaavat upean puhelimesi

     Samsung julkaisi uuden Galaxy S22 -malliston helmikuussa 2022. Malliston suurin ja arvokkain malli on Galaxy S22 Ultra 5G, joka on paranneltu versio aiemmasta S21 Ultrasta. Näytön koko on pysynyt samana eli 6,8 tuumassa, mutta puhelimen fyysinen koko on hieman pienentynyt, joten näyttö peittää vielä enemmän puhelimen etuosaa kuin edeltäjänsä sekä on valovoimaisempi. Suorituskykyä on parannettu tehokkaammalla prosessorilla ja S22 Ultra tukee tehokkaampaa pikalatausta. Puhelin ilmestyy monessa eri värissä, joten voit valita niistä mieleisesi. Näin upea puhelin kannattaa ehdottomasti suojata asianmukaisilla Galaxy S22 Ultra 5G suojakuorilla, että puhelin säilyy uudenveroisena ja ehjänä pitkään.

     Valitse itseäsi miellyttävät suojakuoret

     Valikoimastamme löydät Galaxy S22 Ultra 5G kuoria eri ominaisuuksilla, eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Jos pidät huomaamattomasta suojasta ja haluat että puhelimen oma väri pääsee esille, valintasi on läpinäkyvä ultraohut suojakuori. Ultraohuen ja muiden puhelimen takaosan suojaavien kuorien etuna on se, että puhelin on heti käytettävissä kun otat sen käteesi. Mallistomme suosituimpia kuoria ovat ehdottomasti lompakkokotelot, jotka ovat käytännöllisiä ja suojaavia. Galaxy S22 Ultra lompakkokoteloissa on kätevä kansiläppä, joka suojaa puhelimen näyttöä. Kansiläpässä on korttipaikat 1-3 kortille sekä setelitasku, joten sinun ei välttämättä tarvitse kantaa perinteistä lompakkoa laisinkaan mukanasi. Olipa valintasi lompakkokotelo tai perinteinen takasuojakuori, suosittelemme ehdottomasti näytön suojaamista panssarilasilla. Samsung Galaxy S22 Ultra 5G panssarilasi on halpa vakuutus puhelimen arvokkaimmalle osalle, koska rikkoutuneen näytön vaihto tai korjaus voi maksaa pahimmillaan useita satoja euroja.

     Lisätarvikkeet mukaan

     Verkkokaupastamme löydät suojatarvikkeiden lis&aum

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä