Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Kuoret

Tähän Samsungin uuteen lippulaivamalliin löydät sitä varta vasten räätälöidyt Galaxy S22 Ultra suojakuoret verkkokaupastamme! Tämä uutuus on tyylikäs puhelin, joka kannattaa suojata ehdottomasti sille sopivilla Samsung Galaxy S22 Ultra suojakuorilla

Tuotteet

176 tuotetta

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G kuoret suojaavat upean puhelimesi

Samsung julkaisi uuden Galaxy S22 -malliston helmikuussa 2022. Malliston suurin ja arvokkain malli on Galaxy S22 Ultra 5G, joka on paranneltu versio aiemmasta S21 Ultrasta. Näytön koko on pysynyt samana eli 6,8 tuumassa, mutta puhelimen fyysinen koko on hieman pienentynyt, joten näyttö peittää vielä enemmän puhelimen etuosaa kuin edeltäjänsä sekä on valovoimaisempi. Suorituskykyä on parannettu tehokkaammalla prosessorilla ja S22 Ultra tukee tehokkaampaa pikalatausta. Puhelin ilmestyy monessa eri värissä, joten voit valita niistä mieleisesi. Näin upea puhelin kannattaa ehdottomasti suojata asianmukaisilla Galaxy S22 Ultra 5G suojakuorilla, että puhelin säilyy uudenveroisena ja ehjänä pitkään.

Valitse itseäsi miellyttävät suojakuoret

Valikoimastamme löydät Galaxy S22 Ultra 5G kuoria eri ominaisuuksilla, eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Jos pidät huomaamattomasta suojasta ja haluat että puhelimen oma väri pääsee esille, valintasi on läpinäkyvä ultraohut suojakuori. Ultraohuen ja muiden puhelimen takaosan suojaavien kuorien etuna on se, että puhelin on heti käytettävissä kun otat sen käteesi. Mallistomme suosituimpia kuoria ovat ehdottomasti lompakkokotelot, jotka ovat käytännöllisiä ja suojaavia. Galaxy S22 Ultra lompakkokoteloissa on kätevä kansiläppä, joka suojaa puhelimen näyttöä. Kansiläpässä on korttipaikat 1-3 kortille sekä setelitasku, joten sinun ei välttämättä tarvitse kantaa perinteistä lompakkoa laisinkaan mukanasi. Olipa valintasi lompakkokotelo tai perinteinen takasuojakuori, suosittelemme ehdottomasti näytön suojaamista panssarilasilla. Samsung Galaxy S22 Ultra 5G panssarilasi on halpa vakuutus puhelimen arvokkaimmalle osalle, koska rikkoutuneen näytön vaihto tai korjaus voi maksaa pahimmillaan useita satoja euroja.

Lisätarvikkeet mukaan

Verkkokaupastamme löydät suojatarvikkeiden lisäksi myös puhelimen lisätarvikkeet, kuten laturit, kaapelit ja erilaiset puhelinpidikkeet. Tilaamalla meiltä Mobiilitukusta saat maksuttoman kirjetoimituksen yli 15 euron tilauksiin ja kaupan päälle loistavan asiakaspalvelun!