Panssarilasit

Panssarilasi tekee puhelimen näytöstä iskunkestävän, eikä sinun tarvitse pelätä enää jokaista näyttöösi kohdistuvaa iskua tai kolhua. Suosittelemmekin panssarilasia käytettäväksi kaikkien puhelinmallien kanssa, sillä ne ovat parhaimmillaan täysin huomaamattomia. Niin täydellisesti ne istuvat paikoilleen! Myös tuntuma säilyy samanlaisena kuin puhelimen omassa näytössä. Et siis joudu tekemään minkäänlaista kompromissia käytettävyyden kannalta, vaan saat näytön täydellisesti turvaan ohuen panssarilasin alle. Suorapintaiset lasit sopivat käytettäväksi myös kaikkien kuorien ja koteloiden kanssa, jolloin puhelimesi on suojassa joka suunnasta. Panssarilasin asettaminen paikoilleen on helppoa ja onnistuu keneltä tahansa ilman minkäänlaisia työkaluja. Tilaa turvaa näytölle Mobiilitukusta, tarjoamme nopean 1-2 päivän toimituksen eikä sinun tarvitse maksaa minkäänlaisia postikuluja!

Panssarilasit

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Panssarilasi on elintärkeä puhelimen suojaksi

    Panssarilasi on kaikista puhelimen lisätarvikkeista se kaikista tärkein asia, minkä hankkiminen on varmasti käytetyn rahan ja vaivan arvoista. Syykin tähän on selvä: suurikokoisten puhelimien näytöt ovat luvattoman herkkiä rikkoontumaan. Onneksi panssarilasit on luotu turvaamaan näyttöä ja tekemään siitä iskunkestävän. Asenna panssarilasi oikeaoppisesti paikoilleen ja sinun ei tarvitse enää huolehtia näytön kestävyydestä läheskään niin paljoa kuin aikaisemmin, vaan se on turvassa pudotuksia, kolhuja sekä naarmuja vastaan.

    Edullisimmillaan panssarilasit maksavat vain reilut kymmenen euroa. Se on pieni hinta verrattuna siihen, jos joutuisit uusimaan puhelimen näytön, sillä se maksaa pahimmassa tapauksessa useita satasia. Panssarilasia voitaisiinkin kuvailla sanaparilla edullinen vakuutus, koska vahinkoja sattuu kaikille ja puhelimen pudotteluun kannattaa varustautua jo etukäteen.

    Panssarilasin asentaminen on helppoa

    Moni miettii ostovaiheessa, onko panssarilasin asentaminen helppoa? Voimme kokemuksesta sanoa, että kyllä on ja se onnistuu kaikilta! Asentaminen on jopa huomattavan paljon helpompaa kuin perinteisesti näytön suojana käytetyn suojakalvon. Muistathan valita omaan puhelimeesi sopivan tuotteen, sillä jokaiselle puhelimelle on valmistettu juuri sen mittojen mukaan täydellinen lasi eikä niitä voi käyttää ristikkäin eri mallien kanssa. Valikoimassamme on lähes 200 eri tuotetta, joten olemme melko varmoja, että myös sinun puhelimeesi sopiva panssarilasi löytyy valikoimastamme!

    Panssarilasi on jämäkkä, joten sen asettaminen paikoilleen on helppoa: mallaa lasia ensin paikoilleen, niin tiedät sopivan kohdan sen asettamiselle. Pyyhi näyttö vain puhtaaksi kaikista mahdollisista pölyhiukkasista paketissa mukana tulevilla liinoilla ja viimeistele puhtaus puhdistustarralla. T

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä