Samsung Galaxy S21 5G Kuoret

Samsung Galaxy S21 on valmistajan viimeisin huippupuhelin, jonka suojaaminen on erittäin tärkeää. Täydellisen suojan upealle puhelimellesi saat hankkimalla valikoimastamme suojakuoret ja panssarilasin, jolloin puhelimesi on suojattu kauttaaltaan. Samsung Galaxy S21 kuoriin voit myös yhdistellä esimerkiksi PopSocketseja, otenauhoja tai oterenkaita, joilla saat huomattavasti paremman otteen puhelimesta. Puhelimelle löytyy myös lompakko suojakoteloita, jotka tuovat astetta enemmän turvallisuuden tunnetta ja lisäksi käytettävyyttä puhelimellesi, sillä niissä tärkeimmät kortit kulkevat aina mukanasi. Suojakuorien ja muiden suojatuotteiden lisäksi meiltä löydät kaikki tarvittavat lisätarvikkeet Samsung Galaxy S21 puhelimelle, joten eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaan. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Lämpimästi tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!

Galaxy S21 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Upean huippupuhelimen uudet kuoret

     Samsung Galaxy S21 on todellinen huippu-uutuus, jonka suojaamisesta ei kannata tinkiä. Valikoimamme tuotteilla saat suojattua laitteen kauttaaltaan, joten jokaista pientä kolhua ja iskua ei enää tarvitse pelätä. Samalla suojakuorilla hankit parhaimmillaan usean vuoden lisää käyttöikää Samsung Galaxy S21 puhelimelle. Suojakuorien ominaisuudet eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä niillä voit myös muokata puhelimesi ulkonäköä ja väriprofiilia juuri sinun itsesi näköiseksi. Samsung Galaxy S21 puhelimelle löytyy myös suojakoteloita, jotka ovat astetta suojaavampia, kiitos kansiläpän, johon mahtuu mukavasti muutama tärkein kortti. Näin saat luvan kanssa unohtaa virallisen lompakon vihdoin kotiin! Kansiläppä myös taittuu kätevästi telineeksi, kun haluat katsoa lempi Netflix -sarjojasi.

     Kokeile rohkeasti uusia asioita

     Oletko jo tutustunut viimeisimpiin villityksiin, joita ovat PopSocketsit ja oterenkaat? Nämä maan mainiot kiinnikkeet tulevat Samsung Galaxy S21 puhelimen kuoren takaosaan kiinni, joten saat siitä huomattavasti paremman otteen. Ja parempi otehan tarkoittaa mm. heti parempia valokuvia ja varsinkin selfieitä. Yhdistelemällä täydelliset Samsung Galaxy kuoret ja PopSocketsin saat todellakin muokattua puhelimen ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä valikoima on todellakin laaja!

     Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi Samsung Galaxy S21 kuoriin voit yhdistellä myös vaikkapa erillisiä korttitaskuja tai otenauhoja, jotka ovat myös oikein hyvä lisä kuorien kaveriksi. Korttitaskut ovat todella käteviä, jos haluat kuljettaa muutamaa korttia aina mukanasi, mutta haluat samalla säilyttää puhelimen virtaviivaisen ja ohuen ulkomuodon ennallaan.

     Täydellinen suojaus panssaril

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä