Samsung Galaxy A32 5G Kuoret

Samsung Galaxy A32 5G kuoret on suunniteltu istumaan täydellisesti puhelimesi päälle. Ne pitävät puhelimesi suojassa, mutta samalla jättävät kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet vapaasti käytettäväksi.

Tuotteet

180 tuotetta

Samsung Galaxy A32 5G kuorilla uusi ulkonäkö

Mikäli olet hankkinut Samsungin perheen uusimman jäsenen, eli A32 5G:n, mutta et varsinaisesti pidä sen ulkonäöstä niin ei hätää! Valikoimassamme on sen verran paljon kuoria, että pääset ihan vapaasti muokkaamaan laitteesta juuri sen näköisen kuin haluat. Voit valita Samsung Galaxy A32 5G kuoret useiden värien, materiaalien tai ominaisuuksien perusteella. Musta on ollut tähän asti ehkäpä meidän suosituin, mutta kannattaa rohkeasti kokeilla myös muitakin. Pirteämmät värit antavat heti sinullekin lisää virtaa ja lisäksi puhelin erottuu myös esimerkiksi laukun pohjalta huomattavasti helpommin. Jos puolestasi ihastuit Samsung Galaxy A32 5G puhelimeen ja sen värimaailmaan, niin se ei kuitenkaan tarkoita etteikö sitä tarvitsisi suojata. Valikoimassamme on myös läpinäkyviä tuotteita, jotka säilyttävät puhelimen designit näkyvillä, mutta samaan aikaan pitävät puhelimesi mainiosti suojattuna. Tällainen on esimerkiksi juuri Ultraohut suojakuori.

Samsung Galaxy A32 5G kuori vai kotelo?

Mikäli kaipaat ja haluat enemmän suojaa upealle puhelimellesi, niin suojakotelo on kuin tehty sinulle. Siinä yhdistyvät monipuolisuus, käytettävyys ja erittäin hyvä suojaus kauttaaltaan. Suojakoteloita on saatavilla nahkaisina, kestävänä econa ja keinonahkaisina, sekä useissa upeissa väreissä. Samsung Galaxy A32 5G koteloissa on erittäin näppärä kansiläppä, jossa kulkee aina muutama tarvittava kortti, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin! Kansiläppä myös taittuu tarvittaessa katselutelineeksi, joten pääset nauttimaan lempi sarjoistasi milloin haluat ja missä haluat.

Samsung Galaxy A32 5G rungon suojaavissa kuorissa hyvä puoli on se, että ne pitävät puhelimesi profiilin mukavan ohuena ja virtaviivaisena, mutta samaan aikaan suojattuna. Kuoret suojaavat puhelimen takaosan ja reunat, mutta näyttö jää paljaaksi, joten sitä varten kannattaa ehdottomasti hankkia panssarilasi. Samsung Galaxy A32 5G kuoria meiltä löytyy upeissa väreissä ja kuvioissa, joten löydät taatusti juuri ne parhaat sinullekin.

Viimeistele suojaus panssarilasilla

Löydettyäsi täydelliset kuoret Samsung Galaxy A32 5G puhelimelle kannattaa seuraavaksi siirtyä näytönsuojauksen pariin. Paras vaihtoehto kallisarvoisen näytön suojaukseen on panssarilasi. Esimerkiksi valikoimamme Quick & Easy Panssarilasit sopivat täydellisesti yhteen Samsung Galaxy A32 5G kuorien kanssa ja ne ovat täysin läpinäkyviä ja ohuita, joten et edes huomaa sitä käytettäessä.