Samsung Galaxy A32 5G Kuoret

Samsung Galaxy A32 5G kuoret on suunniteltu istumaan täydellisesti puhelimesi päälle. Ne pitävät puhelimesi suojassa, mutta samalla jättävät kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet vapaasti käytettäväksi. Samsung Galaxy A32 5G kuoriin voit rohkeasti yhdistellä erilaisia pidikkeitä, kuten PopSocketseja, oterenkaita ja otenauhoja, joilla saat käyttöösi uudet ulottuvuudet puhelimen käytössä. Sopivien kuorien löydyttyä kannattaa viimeistellä upean Samsung Galaxy A32 5G:n suojaus panssarilasilla, jotta puhelimesi on suojattu kauttaaltaan. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla saat meidän supernopean toimituksen myös täysin ilmaiseksi! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kiperimmissäkin tilanteissa. Oikein lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A32 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A32 5G kuorilla uusi ulkonäkö

     Mikäli olet hankkinut Samsungin perheen uusimman jäsenen, eli A32 5G:n, mutta et varsinaisesti pidä sen ulkonäöstä niin ei hätää! Valikoimassamme on sen verran paljon kuoria, että pääset ihan vapaasti muokkaamaan laitteesta juuri sen näköisen kuin haluat. Voit valita Samsung Galaxy A32 5G kuoret useiden värien, materiaalien tai ominaisuuksien perusteella. Musta on ollut tähän asti ehkäpä meidän suosituin, mutta kannattaa rohkeasti kokeilla myös muitakin. Pirteämmät värit antavat heti sinullekin lisää virtaa ja lisäksi puhelin erottuu myös esimerkiksi laukun pohjalta huomattavasti helpommin. Jos puolestasi ihastuit Samsung Galaxy A32 5G puhelimeen ja sen värimaailmaan, niin se ei kuitenkaan tarkoita etteikö sitä tarvitsisi suojata. Valikoimassamme on myös läpinäkyviä tuotteita, jotka säilyttävät puhelimen designit näkyvillä, mutta samaan aikaan pitävät puhelimesi mainiosti suojattuna. Tällainen on esimerkiksi juuri Ultraohut suojakuori.

     Samsung Galaxy A32 5G kuori vai kotelo?

     Mikäli kaipaat ja haluat enemmän suojaa upealle puhelimellesi, niin suojakotelo on kuin tehty sinulle. Siinä yhdistyvät monipuolisuus, käytettävyys ja erittäin hyvä suojaus kauttaaltaan. Suojakoteloita on saatavilla nahkaisina, kestävänä econa ja keinonahkaisina, sekä useissa upeissa väreissä. Samsung Galaxy A32 5G koteloissa on erittäin näppärä kansiläppä, jossa kulkee aina muutama tarvittava kortti, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin! Kansiläppä myös taittuu tarvittaessa katselutelineeksi, joten pääset nauttimaan lempi sarjoistasi milloin haluat ja missä haluat.

     Samsung Galaxy

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä