Samsung Galaxy A53 5G Kuoret

Samsung Galaxy A53 5G kuoret on suunniteltu ensisijaisesti suojaamaan puhelimesi ja pitämään se turvassa, jotta voit nauttia mahtavasta laitteesta mahdollisimman pitkään. Valikoimamme suojakuorilla pääset kuitenkin lisäksi muokkaamaan myös Samsung Galaxy A53 5G puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä valinnan pääset tekemään lukuisten värien, kuvioiden ja materiaalien joukosta. Sopivien kuorien löydyttyä Samsung Galaxy A53 5G puhelimelle kannattaa muistaa myös näytön suojaus, sillä se tuppaa useimmiten olemaan se kaikista herkimmin särkyvä alue puhelimesta. Meiltä saat aina supernopean toimituksen ja mikäli tilauksesi summa ylittää 15 euroa, niin se on myös täysin ilmainen. Myös iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A53 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Suojakuoret helpottavat Samsung Galaxy A53 5G:n käyttöä

     Nykyaikaiset puhelimet ovat ulkoisesti todella tyylikkään näköisiä, mutta näyttävät materiaalit ovat samalla erittäin liukkaita kädessä. Puhelinta joutuu siis käyttämään todella varovasti ja esimerkiksi taskusta nostettaessa saa kiinnittää erityistä huomiota, että Samsung Galaxy A53 5G ei pääse luiskahtamaan vahingossa kädestä. Suojakuorien avulla sinun ei tarvitse enää pelätä tätä, vaan kuorilla saat heti paremman otteen Samsung Galaxy A53 5G puhelimesta. Kun otat käyttöösi esimerkiksi nahkaiset, silikoniset tai TPU-muoviset suojakuoret, niin voit olla varma, että tuntuma Samsung Galaxy A53 5G puhelimesta paranee heittämällä saman tien. Jämäkän ja pitävän otteen ansiosta myös esimerkiksi kuvien ja erityisesti selfieiden napsiminen on heti paljon kivempaa puuhaa!

     Ainutlaatuinen puhelin

     Valikoimamme ei rajoitu pelkästään kuoriin Samsung Galaxy A53 5G puhelimelle, vaan meiltä löytyy toinen toistaan kätevämpiä ja tyylikkäitä pidikkeitä ja kiinnikkeitä puhelimen takaosaan. Esimerkiksi supersuosituilla PopSocketseilla Samsung Galaxy A53 5G puhelimen käyttäminen yhdellä kädellä helpottuu huomattavasti. PopSocketsit on todella helppo kiinnittää Samsung Galaxy A53 5G kuoreen kiinni ja halutessasi voit myös vaihtaa pidikkeen pään, mikäli kaipaat välillä vaihtelua. PopSockets kiinnittyy liimapinnan ansiosta jämäkästi kuoreen ja saat itse valita juuri sinulle sopivan kohdan pidikkeelle, jotta se on mahdollisimman mukava omaan käteen. Samsung Galaxy A53 5G kuoriin voi kiinnittää myös vaikka korttitaskuja, oterenkaita tai muita erilaisia kiinnikkeitä, joten eikun rohkeasti kokeilemaan uusia tuttavuuksia!

     Nopea toimitus Pohjois-Karjalasta

     Toimipisteemme sijait

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä