Samsung Galaxy A53 5G Kuoret

Samsung Galaxy A53 5G kuoret on suunniteltu ensisijaisesti suojaamaan puhelimesi ja pitämään se turvassa, jotta voit nauttia mahtavasta laitteesta mahdollisimman pitkään. Myös iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua.

Tuotteet

170 tuotetta

Suojakuoret helpottavat Samsung Galaxy A53 5G:n käyttöä

Nykyaikaiset puhelimet ovat ulkoisesti todella tyylikkään näköisiä, mutta näyttävät materiaalit ovat samalla erittäin liukkaita kädessä. Puhelinta joutuu siis käyttämään todella varovasti ja esimerkiksi taskusta nostettaessa saa kiinnittää erityistä huomiota, että Samsung Galaxy A53 5G ei pääse luiskahtamaan vahingossa kädestä. Suojakuorien avulla sinun ei tarvitse enää pelätä tätä, vaan kuorilla saat heti paremman otteen Samsung Galaxy A53 5G puhelimesta. Kun otat käyttöösi esimerkiksi nahkaiset, silikoniset tai TPU-muoviset suojakuoret, niin voit olla varma, että tuntuma Samsung Galaxy A53 5G puhelimesta paranee heittämällä saman tien. Jämäkän ja pitävän otteen ansiosta myös esimerkiksi kuvien ja erityisesti selfieiden napsiminen on heti paljon kivempaa puuhaa!

Ainutlaatuinen puhelin

Valikoimamme ei rajoitu pelkästään kuoriin Samsung Galaxy A53 5G puhelimelle, vaan meiltä löytyy toinen toistaan kätevämpiä ja tyylikkäitä pidikkeitä ja kiinnikkeitä puhelimen takaosaan. Esimerkiksi supersuosituilla PopSocketseilla Samsung Galaxy A53 5G puhelimen käyttäminen yhdellä kädellä helpottuu huomattavasti. PopSocketsit on todella helppo kiinnittää Samsung Galaxy A53 5G kuoreen kiinni ja halutessasi voit myös vaihtaa pidikkeen pään, mikäli kaipaat välillä vaihtelua. PopSockets kiinnittyy liimapinnan ansiosta jämäkästi kuoreen ja saat itse valita juuri sinulle sopivan kohdan pidikkeelle, jotta se on mahdollisimman mukava omaan käteen. Samsung Galaxy A53 5G kuoriin voi kiinnittää myös vaikka korttitaskuja, oterenkaita tai muita erilaisia kiinnikkeitä, joten eikun rohkeasti kokeilemaan uusia tuttavuuksia!

Nopea toimitus Pohjois-Karjalasta

Toimipisteemme sijaitsee Joensuun lähettyvillä Lehmossa, josta käsin pakkaamme ja lähetämme kaikki Samsung Galaxy A53 5G kuoret ja muutkin tuotteet. Tilatessasi esimerkiksi juuri suojakuoria ja muita tuotteita uudelle Samsung Galaxy A53 5G puhelimelle yli 15 eurolla on toimitus myös täysin ilmainen. Kaikki valikoimamme Samsung Galaxy A53 5G kuoret ovat sen kokoisia, että ne mahtuvat oikein mukavasti kirjepostina, joten sinun ei tarvitse edes poistua kotoa, vaan voit rauhassa odotella, että milloin postilaatikko kilahtaa ja ottaa upouudet Samsung Galaxy A53 5G kuoret heti käyttöön, jotta pääset turvallisesti nauttimaan upeasta puhelimestasi! Oikein lämpimästi tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun.