Samsung Galaxy A20e kuoret

Samsung Galaxy A20e kuoret on tehty pitämään puhelin ehjänä ja vaalimaan sen ulkopintoja naarmuilta sekä muilta kolhuilta. Samsung Galaxy A20e suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja se onnistuu keneltä tahansa ilman minkäänlaisia työkaluja.

Tuotteet

98 tuotetta

Samsung Galaxy A20e kuoret suojaavat suuren 5,8” näytön

Samsung Galaxy A20e puhelimen etupuoli on jopa yli 80 prosenttisesti pelkkää 5,8 tuuman kokoista LCD näyttöä. Näin suuri näyttö on koko ajan alttiina osumille esimerkiksi, kun puhelin pääsee lipeämään käsistä ja putoamaan lattialle. Ennen, kun puhelimen runko ja näyttö pääsee putoamaan, kannattaa se suojata kauttaaltaan Samsung Galaxy A20e suojakuorilla. Näin puhelin on suojattuna tehokkaasti joka puolelta, eikä sinun tarvitse pelätä jokaista näyttöön kohdistuvaa osumaa. 

Millaisia Samsung Galaxy A20e suojakuoria Mobiilitukussa on?

Olemme keränneet tähän tuotevalikoimaan suuren määrän erilaisia kuoria, joista jokainen sopii täydellisesti Galaxy A20e puhelimen rungon ympärille. Myös sivussa olevien äänenvoimakkuus -näppäinten, sekä avausnäppäimen painaminen onnistuu vaivattomasti, eikä kuoria tarvitse irrottaa edes siinä vaiheessa, kun asetat Micro-USB laturin tai johdolliset kuulokkeet niille tarkoitettuihin portteihin. Tutustu rohkeasti erilaisiin ja eri värisiin vaihtoehtoihin! 

Ensimmäisenä sinun tulee valita, haluatko kansiläpällisen suojakuoren, joka suojaa Samsung Galaxy A20e puhelimen näyttöä samalla kuin muutakin runkoa. Hyvänä puolena kansiläpällisessä vaihtoehdossa on, että se tarjoaa 360 asteen säteellä suojaa puhelimelle. Näytön päälle asettuva kansi on yksi parhaista tavoista ehkäistä suurikokoisen kosketusnäytön rikkoontuminen.

Joidenkin mielestä kansiläpällisen Galaxy A20e kuoren käyttäminen on kuitenkin hankalaa, sillä se pitää kääntää joka kerta pois edestä, kun näyttöä käytetään. Näille käyttäjille on onneksi tarjolla suojakuoria, joissa ei ole kansiläppää. Tällöin suoja asetetaan rungon, näppäinten ja takaosan päälle. Reunat nousevat kuitenkin hieman näytön yläpuolelle, joten näyttö ei onneksi ole ihan ensimmäinen osumakohta. Valitsit sitten kansiläpällisen Samsung Galaxy A20e kuoren tai kansiläpättömän, niin muista hankkia sen kaveriksi myös iskunkestävä panssarilasi.

Voiko kameraa käyttää samalla, kun paikoillaan on Samsung Galaxy A20e suojakuoret?

Samsung Galaxy A20e puhelimessa on 8 megapikselin etukamera sekä 13 ja 5 megapikselin tuplakamera takapuolella. Näiden käyttäminen yhdessä kuorten kanssa onnistuu moitteettomasti, sillä jokainen suojakuori on suunniteltu toimimaan täydellisesti kameroiden kanssa. Kaiken lisäksi kameroiden huipputarkat objektiivit pysyvät suojassa osumilta ja rikkoontumiselta. Galaxy A20e suojakuorten kanssa sinun ei tarvitse huolehtia, kestääkö kamera mukana menossasi, vaan saat keskittyä vain hyvien kuvien ottamiseen Galaxy A20e puhelimella!