Samsung Galaxy A20e kuoret

Samsung Galaxy A20e kuoret on tehty pitämään puhelin ehjänä ja vaalimaan sen ulkopintoja naarmuilta sekä muilta kolhuilta. Puhelin kannattaa suojata rikkoontumiselta, sillä näin sen käyttäminen on huomattavasti mukavampaa, koska kaikki toimii ja laite myös näyttää huomattavasti paremmalta ehjänä ollessaan. Samsung Galaxy A20e suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja se onnistuu keneltä tahansa ilman minkäänlaisia työkaluja. Aseta kuori paikoilleen Galaxy A20e puhelimen päälle, jolloin sivut, takapuoli ja näyttö on tehokkaasti suojattu rikkoontumista vastaan. Kaikista parhaan suojan puhelimelle antaa kansiläpällinen suojakotelo, sillä se suojaa Samsung Galaxy A20e puhelimen joka suunnasta. Myös ohuet kuoret ovat erinomainen vaihtoehto yhdessä näytön päälle asetettavan panssarilasin kanssa. Tule löytämään omat puhelintarvikkeesi suuresta valikoimastamme!

Galaxy A20e

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A20e kuoret suojaavat suuren 5,8” näytön

     Samsung Galaxy A20e puhelimen etupuoli on jopa yli 80 prosenttisesti pelkkää 5,8 tuuman kokoista LCD näyttöä. Näin suuri näyttö on koko ajan alttiina osumille esimerkiksi, kun puhelin pääsee lipeämään käsistä ja putoamaan lattialle. Ennen, kun puhelimen runko ja näyttö pääsee putoamaan, kannattaa se suojata kauttaaltaan Samsung Galaxy A20e suojakuorilla. Näin puhelin on suojattuna tehokkaasti joka puolelta, eikä sinun tarvitse pelätä jokaista näyttöön kohdistuvaa osumaa. 

     Millaisia Samsung Galaxy A20e suojakuoria Mobiilitukussa on?

     Olemme keränneet tähän tuotevalikoimaan suuren määrän erilaisia kuoria, joista jokainen sopii täydellisesti Galaxy A20e puhelimen rungon ympärille. Myös sivussa olevien äänenvoimakkuus -näppäinten, sekä avausnäppäimen painaminen onnistuu vaivattomasti, eikä kuoria tarvitse irrottaa edes siinä vaiheessa, kun asetat Micro-USB laturin tai johdolliset kuulokkeet niille tarkoitettuihin portteihin. Tutustu rohkeasti erilaisiin ja eri värisiin vaihtoehtoihin! 

     Ensimmäisenä sinun tulee valita, haluatko kansiläpällisen suojakuoren, joka suojaa Samsung Galaxy A20e puhelimen näyttöä samalla kuin muutakin runkoa. Hyvänä puolena kansiläpällisessä vaihtoehdossa on, että se tarjoaa 360 asteen säteellä suojaa puhelimelle. Näytön päälle asettuva kansi on yksi parhaista tavoista ehkäistä suurikokoisen kosketusnäytön rikkoontuminen.

     Joidenkin mielestä kansiläpällisen Galaxy A20e kuoren käyttäminen on kuitenkin hankalaa, sillä se pitää kääntää joka kerta pois edestä, kun näyttöä käytetään. Näille käyttäjille on onneksi tarjolla suojakuor

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä