Samsung Galaxy A10 kuoret

Samsung Galaxy A10 kuoret on suunniteltu pitämään puhelimesi suojassa! Puhelimesta löytyy suuri 6,2 tuuman IPS LCD näyttö, muovinen runko, tehokas 8-ydin suoritin sekä suurikokoinen akku. Laadukkaat suojat pitävät turvassa paitsi rungon, myös takana olevan 13 megapikselin kameran sekä edessä olevan 5 megapikselin kameran. Valikoimistamme löydät puhelimellesi elintärkeän näytön panssarilasin, joka on loistava kaveri puhelimesi suojaamiseen. Voit valita erilaisten läpällisten koteloiden väliltä. Tai jos pidät enemmän perinteisistä taustakuorista, niin valikoimistamme löydät monipuolisesti vaihtoehdot myös tähän! Tule siis hankkimaan omat Galaxy A10 tarvikkeet suomen suurimmasta puhelimen suojauksen verkkokaupastamme! Meiltä saat loistavan asiakaspalvelun, salaman nopean toimituksen sekä valtaisan yli 13 000 tuotteen valikoiman!

Galaxy A10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A10 suojakuorilla pidennät puhelimesi elinikää!

     Tiesitkö, että oikeanlaisilla lisätarvikkeilla pystyt pidentämään puhelimesi elinikää jopa vuosilla? Totta se on. Puhelimen herkimpiä osia ovat tietenkin sen näyttö, kameran linssi sekä puhelimen kulmat. Siksi kaikki nämä osat on hyvä suojata kolhuja vastaan. Suosittelemme laitteen suojaamista tehokkaasti joka puolelta maksimaalisen kestävyyden saavuttamiseksi.

     Ensimmäisenä sinun tulee valita, haluatko kansiläpällisen suojakotelon vai et. Läpällinen kotelo on suojaavuudeltaan huippuluokkaa, mutta silti suosittelemme aina turvaamaan näytön myös sille tarkoitetulla 9H suojalasilla. Näillä keinoilla pidennät puhelimesi ikää parhaimmillaan jopa vuosilla ja vältyt kalliilta näytön korjaamiselta.

      Puhelimien suojaamisen myytit?

     Meiltä usein kysytään, tarvitseeko halpaa puhelinta kuitenkaan turvata, jos puhelin ei ole juurikaan yli 100 euroa maksanut? Edulliset puhelimet ovat suhteessa kaikista fiksuin suojata, sillä korjaaminen maksaa reilusti yli puhelimen hinnan ja vakuutuksetkin aina vaativat omavastuuosuuden. Siksi muutaman kympin investointi Galaxy A10 lisävarusteisiin on ehdottoman tärkeää, sillä näin säästät rahaa sekä itseäsi. Ehjä puhelin on kuitenkin kaikkien toiveena.

     Kuinka hyvin puhelin on mahdollista suojata?

     Vastaus on, että todella hyvin! Iskunkestävän lisälasin tarkoitus on olla ohut ja huomaamaton suoja puhelimen näytön päällä. Usein voikin käydä niin, että näyttöä suojaava lasi pelastaa puhelimen, mutta hajoaa itse samalla. Pysyypähän puhelin ehjänä! On siis luonnolista, että taustakuorten lisäksi, aina aika-ajoin myös panssarilasi on hyvä uusia. Onneksi meillä Mobiilitukussa saat -33% alennusta kaikista laseista, kun olet ostanut vuoden

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä