Samsung Galaxy A20s Kuoret

Samsung Galaxy A20s suojakuorilla tämä uutukainen pysyy ehjänä ja uuden veroisena varmasti kauan! Samsung Galaxy A20s:ssä on kookas näyttö, joka kattaa lähes kokonaan puhelimen etuosan ja tästä syystä sen suojaaminen on todella tärkeää

Tuotteet

75 tuotetta

Samsung Galaxy A20s kuoret näppärästi suoraan kotiin

Hankittuasi uuden puhelimen, seuraavaksi tärkein tehtäväsi on ehdottomasti suojata se oikein. Uuden ja näyttävän puhelimen hajottaminen on nimittäin todella turhauttavaa, varsinkin kun siltä olisi voinut välttyä hyvinkin helposti ja kaiken lisäksi edullisesti. Tilatessasi Samsung Galaxy A20s kuoret ja muut suojatuotteet meidän kotimaisesta verkkokaupasta sinun ei tarvitse huolehtia paketin noutamisesta tai ylimääräisistä postikuluista, sillä meillä toimitus on aina ilmainen ja lähetys saapuu suoraan kotiovellesi. 

Samsung Galaxy A20s kuoria joka lähtöön

Valikoimamme on jo tällä hetkellä yksi Suomen kattavimmista, ja se kasvaa jatkuvasti. Ensiksi liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että miettii minkälaiseen tarkoitukseen kuoret tulevat ja mitä kaikkea niiltä tarvitset. Mikäli tykkäät säilyttää ja kuljettaa muutamaa korttia ja käteistä aina mukanasi, niin kansiläpälliset lompakko suojakotelot ovat juuri sinua varten. Samsung Galaxy A20s kotelon kannen saa myös näppärästi taitettua telineeksi, joten voit huoletta nauttia videoista ja sarjoista vaikkapa aamiaispöydän ääressä. 

Jos taas haluat mieluummin säilyttää Samsung Galaxy A20s puhelimesi astetta ohuempana, niin perinteiset suojakuoret ovat mainio valinta. Erityisen kepeä ja huomaamaton valinta on ultraohut suojakuori, joka on täysin läpinäkyvä ja superohut, et edes huomaa sen paikallaan oloa! 

Samsung Galaxy A20s puhelimen suojauksen viimeistely

Kotelot ja kuoret suojaavat puhelimesi hyvin ja antavat samalla erityisesti mukavan tuntuman, joten Samsung Galaxy A20s puhelin ole enää niin liukas käsissä. Suojauksen saat viimeisteltyä ja täydennettyä panssarilasin avulla. Panssarilasi on helppo asentaa paikoilleen, se on huomaamaton ja se ottaa iskut vastaan säilyttäen puhelimesi näytön moitteettomana. Valikoimamme Q&E -panssarilasit sopivat täydellisesti Samsung Galaxy A20s kuorien kanssa, joten sitäkään ei tarvitse murehtia. 

Oikeiden ja juuri sinulle sopivien suojatuotteiden löydyttyä kannattaa käydä kurkkaamassa meidän lisätarvike osio, siellä on toinen toistaan mahtavampia ja erikoisempia tavaroita. Sieltä löytyy mm. kaapeleita, latureita, autotelineitä, PopSocketseja, KaapeliKamuja ja vaikka sun mitä muuta mukavaa!