Samsung Galaxy A20s Kuoret

Samsung Galaxy A20s suojakuorilla tämä uutukainen pysyy ehjänä ja uuden veroisena varmasti kauan! Samsung Galaxy A20s:ssä on kookas näyttö, joka kattaa lähes kokonaan puhelimen etuosan ja tästä syystä sen suojaaminen on todella tärkeää. Yksi ajaton suosikki on ehdottomasti Q&E-panssarilasi, joka istuu puhelimen näytölle suojakuorien kanssa kuin nenä päähän. Meiltä löytyy tottakai myös kaikki tarvittavat suojakuoret ja -kotelot Samsung Galaxy A20s puhelimelle! Valikoimamme ei kuitenkaan pääty tähän, vaan pyrimme tarjoamaan teille kaiken tarvittavan vaivattomasti yhdestä paikasta, joten meiltä löytyy myös kaapeleita, latureita, autotelineitä, kuulokkeita ja vaikka mitä muuta. Tilatessasi meiltä saat kaupan päälle mitä mainiointa asiakaspalvelua, sekä tottakai ilmaisen ja nopean toimituksen. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A20s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A20s kuoret näppärästi suoraan kotiin

     Hankittuasi uuden puhelimen, seuraavaksi tärkein tehtäväsi on ehdottomasti suojata se oikein. Uuden ja näyttävän puhelimen hajottaminen on nimittäin todella turhauttavaa, varsinkin kun siltä olisi voinut välttyä hyvinkin helposti ja kaiken lisäksi edullisesti. Tilatessasi Samsung Galaxy A20s kuoret ja muut suojatuotteet meidän kotimaisesta verkkokaupasta sinun ei tarvitse huolehtia paketin noutamisesta tai ylimääräisistä postikuluista, sillä meillä toimitus on aina ilmainen ja lähetys saapuu suoraan kotiovellesi. 

     Samsung Galaxy A20s kuoria joka lähtöön

     Valikoimamme on jo tällä hetkellä yksi Suomen kattavimmista, ja se kasvaa jatkuvasti. Ensiksi liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että miettii minkälaiseen tarkoitukseen kuoret tulevat ja mitä kaikkea niiltä tarvitset. Mikäli tykkäät säilyttää ja kuljettaa muutamaa korttia ja käteistä aina mukanasi, niin kansiläpälliset lompakko suojakotelot ovat juuri sinua varten. Samsung Galaxy A20s kotelon kannen saa myös näppärästi taitettua telineeksi, joten voit huoletta nauttia videoista ja sarjoista vaikkapa aamiaispöydän ääressä. 

     Jos taas haluat mieluummin säilyttää Samsung Galaxy A20s puhelimesi astetta ohuempana, niin perinteiset suojakuoret ovat mainio valinta. Erityisen kepeä ja huomaamaton valinta on ultraohut suojakuori, joka on täysin läpinäkyvä ja superohut, et edes huomaa sen paikallaan oloa! 

     Samsung Galaxy A20s puhelimen suojauksen viimeistely

     Kotelot ja kuoret suojaavat puhelimesi hyvin ja antavat samalla erityisesti mukavan tuntuman, joten Samsung Gal

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä