Samsung Galaxy S20 kuoret

Samsung Galaxy S20 kuoret suojaavat Samsungin uuden lippulaivan aivan varmasti. Puhelimen suuri 6,7 tuuman näyttö tarvitsee turvakseen suojaa, sillä etupuoli on lähes 100% pelkkää näyttöä.. Tervetuloa siis ostoksille verkkokauppaamme!.

Tuotteet

104 tuotetta

Mitkä kuoret suojaavat laitettasi?

Suojaavuus on usein tärkein syy hankkia puhelimelle haluamansa Samsung Galaxy S20 kuoret, mutta millainen on sitten suojaavin tuote? Jos todella suojaavia, armeijan testaavia tuotteita ei oteta huomioon, on suojaavin valinta yleensä läpällinen lompakkosuojakotelo. Lompakko suojakotelo suojaa puhelimen etu sekä takaosat ja kansiläpän ansiosta myös näyttö saa tärkeää suojaa useaan tilanteeseen. Samsung Galaxy S20 suojakuori valikoimassamme on useanlaisia erilaisia läppäkoteloita, joissa useassa on esimerkiksi myös kätevät kortti ja setelipaikat tärkeimmille maksukorteille ja seteleille.

Tärkeää puhelimen suojaamisessa on kuitenkin muistaa, että pelkkä kotelo tai taustasuoja ei ole vielä riittävän kattava suoja, vaan on ehdottoman tärkeää hankia puhelimelle myös näyttöä suojaava panssarilasi. Panssarilaseistakin vaihtoehtoja on useita, sillä laseja on olemassa ns suoria perinteisiä suojia, mutta myös kattavampaa suojaa antavia koko näytön panssarilaseja. Valintaan vaikuttaa myös paljon millainen suojakuori on käytössä, koska koko näytön panssarilasit eivät aina ole yhteensopivia suojakoteloiden ja –kuorien kanssa.

Muista TukkuClubi

Verkkokaupastamme ostaminen on pyritty tekemään helpoksi ja nopeaksi. Jos et ole koskaan ennen tilannut kaupastamme mitään, voit tilatessa tehdä asiakastilin kauppaamme. Tällöin liittyt TukkuClubiimme, jonka etuina ovat suoraan -5% alennushinta kaikista tuotteista, pidemmät tuotetakuut sekä upeat tasoedut kuten jopa -50% alennus panssarilaseista. Voit lukea lisää Tukkuclubistamme täältä. Nyt sinun siis kannattaa suojata puhelimesi Samsungiisi sopivilla tuoteilla ja pitää puhelimesi turvassa myös tulevaisuudessa. Meiltä Mobiilitukusta saat todella nopean toimituksen jopa seuraavaksi päiväksi, loistavan asiakaspalvelun ja todella monipuolisen valikoiman tuotteita. Lupaamme kaikkiin tilauksiin aina tyytyväisyystakuun, eli tulipa sinulle mitä ongelmia tahansa vastaan, autamme varmasti.