Samsung Galaxy S20 kuoret

Samsung Galaxy S20 kuoret suojaavat Samsungin uuden lippulaivan aivan varmasti. Puhelimen suuri 6,7 tuuman näyttö tarvitsee turvakseen suojaa, sillä etupuoli on lähes 100% pelkkää näyttöä. Puhelimen 4 takakameraa pysyvät turvassa, kun valitse Galaxy S20 kuoret juuri omaan makuusi sopivana. Valikoimistamme löydät monipuolisesti kaikki erilaiset kotelot, suojakuori, panssarilasit, suojakalvot ja totta kai muutkin lisätarvikkeet, joita saatat puhelimellesi tarvita. Me täällä Mobiilitukulla suosittelemme, että hankit puhelimellesi ainakin omaan käyttöösi sopivat Galaxy S20 kuoret, sekä suojien kanssa yhteensopivan panssarilasin. Muistathan, että meiltä saat aina huippu nopean toimituksen, ystävällisen asiakaspalvelun ja tietysti myös ilmaisen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Tervetuloa siis ostoksille verkkokauppaamme!

Galaxy S20

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Mitkä kuoret suojaavat laitettasi?

     Suojaavuus on usein tärkein syy hankkia puhelimelle haluamansa Samsung Galaxy S20 kuoret, mutta millainen on sitten suojaavin tuote? Jos todella suojaavia, armeijan testaavia tuotteita ei oteta huomioon, on suojaavin valinta yleensä läpällinen lompakkosuojakotelo. Lompakko suojakotelo suojaa puhelimen etu sekä takaosat ja kansiläpän ansiosta myös näyttö saa tärkeää suojaa useaan tilanteeseen. Samsung Galaxy S20 suojakuori valikoimassamme on useanlaisia erilaisia läppäkoteloita, joissa useassa on esimerkiksi myös kätevät kortti ja setelipaikat tärkeimmille maksukorteille ja seteleille.

     Tärkeää puhelimen suojaamisessa on kuitenkin muistaa, että pelkkä kotelo tai taustasuoja ei ole vielä riittävän kattava suoja, vaan on ehdottoman tärkeää hankia puhelimelle myös näyttöä suojaava panssarilasi. Panssarilaseistakin vaihtoehtoja on useita, sillä laseja on olemassa ns suoria perinteisiä suojia, mutta myös kattavampaa suojaa antavia koko näytön panssarilaseja. Valintaan vaikuttaa myös paljon millainen suojakuori on käytössä, koska koko näytön panssarilasit eivät aina ole yhteensopivia suojakoteloiden ja –kuorien kanssa.

     Muista TukkuClubi

     Verkkokaupastamme ostaminen on pyritty tekemään helpoksi ja nopeaksi. Jos et ole koskaan ennen tilannut kaupastamme mitään, voit tilatessa tehdä asiakastilin kauppaamme. Tällöin liittyt TukkuClubiimme, jonka etuina ovat suoraan -5% alennushinta kaikista tuotteista, pidemmät tuotetakuut sekä upeat tasoedut kuten jopa -50% alennus panssarilaseista. Voit lukea lisää Tukkuclubistamme täältä. Nyt sinun siis kannattaa suojata puhelimesi Samsungiisi sopivilla tuoteilla ja pitää puhelimesi turvassa myös tulevaisuudessa. Meiltä Mobiilitukusta saat todella nopean toimituksen jopa seuraavaksi päiväksi, loistavan asiakaspalvelun ja todel

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä