Samsung Galaxy A50 kuoret

Samsung Galaxy A50 kuoret suojaavat Samsungin näyttävän uutuuden pommin varmasti. Puhelimen suuri 6,4 tuuman näyttö tarvitsee turvakseen suojaa, sillä etupuolesta 91,6% on pelkkää näyttöä. Puhelimen kolme takakameraa pysyvät turvassa, kun valitse Galaxy A50 kuoret juuri omaan makuusi sopivana. Valikoimistamme löydät monipuolisesti kaikki erilaiset kotelot, suojakuori, panssarilasit, suojakalvot ja totta kai muutkin lisätarvikkeet, joita saatat puhelimellesi tarvita. Meidän mobiilitukkulaisten suositus onkin, että hankit puhelimellesi ainakin omaan käyttöösi sopivat Galaxy A50 kuoret, sekä suojien kanssa yhteensopivan panssarilasin. Muistathan, että meiltä saat aina salaman nopean toimituksen, loistavan asiakaspalvelun ja tietysti myös ilmaisen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Tervetuloa siis ostoksille ja pitämään puhelimesi turvassa!

Galaxy A50

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A50 kuoret – mitä niiltä vaaditaan?

     Samsung Galaxy A50 kuoret täytyy olla suojaavuudeltaan sellaiset, että ne kestävät monenlaisia erilaisia tilanteita, joissa puhelin joutuu iskujen ja kolhujen kohteiksi. Yleensä iskut ovat vain pieniä kopsauksia, joissa puhelin osuu esimerkiksi pöydän kulmaan, tai tippuu lattialle sohvalta tai esimerkiksi sängyltä. Nämä tilanteet ovat niitä tavallisimpia hetkiä, joita Samsung Galaxy A50 kuorten täytyy kestää. Puhelimelle löytyykin siksi suuri valikoima erilaisia hieman ohuempia suojakuoria, jotka pitävät puhelimesi. Näistä Galaxy A50 suojakuorista parhaimmat esimerkit ovat vaikkapa supersuositut ”Brushed” suojakuoret, joiden hiilikuitukuviointi on tyylikäs ja kuorimateriaali sellainen, että se suojaa puhelimen riittävän tehokkaasti tavallisia kolhuja vastaan.

     Toinen vaihtoehto klassiseksi suojaksi on myydyin suojakuoremme, eli niin sanottu ”Ultraohut suojakuori”. Tämä suoja on vain 0,5mm paksu ja läpinäkyvä, ja tämän ansiosta puhelin pysyy mahdollisimman ohuena, eikä kuoriakaan juuri puhelimessa huomaa!

     Millaiset suojakotelot ovat Galaxy A50 kuorista parhaat? 

     Parasta Galaxy A50 suojakoteloa on vaikea sanoa, sillä kuten moni muukin, myös kotelon valinta riippuu aina tarpeesta ja käytöstä. Erilaisista tuotteista löytyy erilaisia ominaisuuksia, kuten korttipaikkoja, setelipaikkoja, magneettista sulkeutumista ja monia muita pieniä asioita. Siksi kun valitse omat Galaxy A50 kuoriasi, on ensiksi tärkeää miettiä mitä kotelolta itse haluaa. Haluatko, että kotelo suojaa mahdollisimman paljon, vai haluatko että sen mukana on helppo kuljettaa mahdollisimman paljon kortteja, seteleitä tai muita pieniä papereita. Haluatko kenties saada puhelimen kätevään asentoon videoiden katselemista varten vai jotain muuta. Valikoimistamme löydät monipuoliset suojakotelot lompakoista ohuisiin flip covereihin, joten varmasti löydät meiltä sopivanlaisen Galaxy A50 suojak

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä