Samsung Galaxy A04s Kuoret

Suojaa uusi Samsung Galaxy A04s puhelimesi laajasta valikoimastamme löytyvillä suojatuotteilla. Valitse makusi mukaan joko suojakuoret tai käytännöllinen lompakko suojakotelo, jossa kulkee kätevästi mukana tarvitsemasi kortit! Monissa eri väreissä ja kuoseissa löytyvillä Samsung Galaxy A04s suojakuorilla tuunaat helposti puhelimestasi oman näköisen ja samalla suojaat sen naarmuilta ja kolhuilta. Täydellisen suojaamisen saavuttamiseksi myös näyttö on tärkeää suojata ja valikoimastamme löydätkin sopivat Samsung Galaxy A04s panssarilasit. Suojatuotteilla pidät huolen, että laitteesi kestää arjen menoissa mukana ja pysyy mahdollisimman kauan ehjänä. Meiltä löydät myös kaikki Samsung Galaxy A04s puhelimeesi tarvitsemat lisätarvikkeet kuten kaapelit, puhelinpidikkeet ja ulkoilutarvikkeet. Kaupan päälle tarjoamme aina erinomaisen asiakaspalvelun ja ilmaisen toimituksen yli 20 euron tilauksiin. Mikäli tarvitset apua suojatuotteiden valinnassa, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan! 

Galaxy A04s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A04s kuoret suojaavat puhelimen kauttaaltaan

     Tiesitkö, että suojakuoret pelastavat puhelimen yli 95% tilanteista verrattuna siihen, jos puhelimessa ei ole mitään suojaa? Sinunkin kannattaa suojata Samsung Galaxy A04s rikkoutumiselta ja tilata puhelimeesi suojakuoret suomalaisesta Mobiilitukusta. Näin vältyt suurelta harmilta ja kalliilta korjauskuluilta.

     Samsung A04s puhelimessa on suurikokoinen 6,5 tuuman LCD näyttö, joka on suuren kokonsa vuoksi aina vaarassa saada rikkovia osumia itseensä. Muovinen runko ei rikkoonnu helposti, mutta sitä on harmittavan liukas pitää kädessä. Kannattaakin ratkaista molemmat ongelmat ja ostaa iskuilta erinomaisesti suojaavat kuoret puhelimen turvaksi. Löydät suuresta valikoimastamme erilaisia kuoria, joiden tärkein tehtävä on pitää sinun puhelimesi ehjänä joka puolelta.

     Valitse Samsung A04s kuoret omassa lempivärissäsi

     Samsung Galaxy A04s puhelinta on saatavilla hienoissa väreissä: mustana, vihreänä, valkoisena ja kuparin värisenä. Nämä värit ovat kuitenkin hyvin tavallisia, eivätkä ne varmasti miellytä kaikkia käyttäjiä. Kun haluat erottua joukosta, on suojakuoret helppo ja edullinen tapa vaihtaa Samsung A04s puhelimen väriä sekunneissa. Löydät verkkokauppamme valikoimasta useilla erilaisilla väreillä sekä kuoseilla viimeisteltyjä suojatuotteita. Ole rohkea ja personoi puhelimesi lempivärilläsi!

     Suurin osa ihmisistä valitsee mustat kuoret Samsung Galaxy A04s puhelimen turvaksi. Tämä onkin turvallinen valinta, sillä siinä lika ja naarmut näkyvät kaikista vähiten. Toinen suosittu väri on ruusukulta tai pinkki, jotka ovat suosittuja niiden pirteän ilmeen vuoksi. Kolmanneksi suosituin väri on kirkas, jolloin puhelimen oma värimaailma näkyy tyylikkäästi kuorten läpi. Jos valitset esimerkiksi super ohuen ja läpinäkyvän ultraohuen suojakuoren, et meinaa huomata sen paikallaanoloa ollenkaan, mutta puhelimesi on huomattavasti paremmin

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä