Samsung Galaxy A04s Kuoret

Suojaa uusi Samsung Galaxy A04s puhelimesi laajasta valikoimastamme löytyvillä suojatuotteilla. Täydellisen suojaamisen saavuttamiseksi myös näyttö on tärkeää suojata ja valikoimastamme löydätkin sopivat Samsung Galaxy A04s panssarilasit.

Tuotteet

159 tuotetta

Samsung Galaxy A04s kuoret suojaavat puhelimen kauttaaltaan

Tiesitkö, että suojakuoret pelastavat puhelimen yli 95% tilanteista verrattuna siihen, jos puhelimessa ei ole mitään suojaa? Sinunkin kannattaa suojata Samsung Galaxy A04s rikkoutumiselta ja tilata puhelimeesi suojakuoret suomalaisesta Mobiilitukusta. Näin vältyt suurelta harmilta ja kalliilta korjauskuluilta.

Samsung A04s puhelimessa on suurikokoinen 6,5 tuuman LCD näyttö, joka on suuren kokonsa vuoksi aina vaarassa saada rikkovia osumia itseensä. Muovinen runko ei rikkoonnu helposti, mutta sitä on harmittavan liukas pitää kädessä. Kannattaakin ratkaista molemmat ongelmat ja ostaa iskuilta erinomaisesti suojaavat kuoret puhelimen turvaksi. Löydät suuresta valikoimastamme erilaisia kuoria, joiden tärkein tehtävä on pitää sinun puhelimesi ehjänä joka puolelta.

Valitse Samsung A04s kuoret omassa lempivärissäsi

Samsung Galaxy A04s puhelinta on saatavilla hienoissa väreissä: mustana, vihreänä, valkoisena ja kuparin värisenä. Nämä värit ovat kuitenkin hyvin tavallisia, eivätkä ne varmasti miellytä kaikkia käyttäjiä. Kun haluat erottua joukosta, on suojakuoret helppo ja edullinen tapa vaihtaa Samsung A04s puhelimen väriä sekunneissa. Löydät verkkokauppamme valikoimasta useilla erilaisilla väreillä sekä kuoseilla viimeisteltyjä suojatuotteita. Ole rohkea ja personoi puhelimesi lempivärilläsi!

Suurin osa ihmisistä valitsee mustat kuoret Samsung Galaxy A04s puhelimen turvaksi. Tämä onkin turvallinen valinta, sillä siinä lika ja naarmut näkyvät kaikista vähiten. Toinen suosittu väri on ruusukulta tai pinkki, jotka ovat suosittuja niiden pirteän ilmeen vuoksi. Kolmanneksi suosituin väri on kirkas, jolloin puhelimen oma värimaailma näkyy tyylikkäästi kuorten läpi. Jos valitset esimerkiksi super ohuen ja läpinäkyvän ultraohuen suojakuoren, et meinaa huomata sen paikallaanoloa ollenkaan, mutta puhelimesi on huomattavasti paremmin suojattuna iskuilta.

Samsung Galaxy A04s suojakuoret ja panssarilasi ovat ammattilaisen valinta

Asiakaspalvelustamme kysytään usein, miten puhelin tulisi suojata. Suosittelemme ehdottomasti lisäämään ensin ostoskoriin 9H vahvuisen Samsung A04s panssarilasin. Tämän jälkeen voitkin valita kuoret oman mieltymyksesi mukaan. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä isompi ja paksumpi kuori on kyseessä, sitä suojaavampi se on. Tärkeintä kuitenkin on, että valitset molemmat. Näin puhelimesi on turvassa joka suunnasta tulevilta iskuilta.