Samsung Galaxy S23+ 5G Kuoret

Samsung S23+ 5G kuoret ovat tarkoitettu suojaamaan upea uutuuspuhelimesi iskuilta ja naarmuilta. Sopivilla Samsung S23+ kuorilla puhelimesi säilyy uudenveroisena kauan ja pidentää puhelimen käyttöikää. Valikoimastamme löytyy runsas määrä erilaisia suojakuoria ja -koteloita, joiden avulla sekä suojaat puhelimesi tehokkaasti että saat muokattua puhelimestasi juuri itsesi näköisen. Väri- ja kuviovaihtoehtoja on paljon, joten Samsung S23+ 5G kuoria löytyy räväkämpäänkin menoon. Suojakuorien lisäksi valikoimastamme löytyy myös erilaiset näytönsuojat, joista panssarilasit ovat vuosien mittaan pitäneet pintansa ehdottomasti suosituimpina. Syykin tähän on selvä, sillä panssarilasit suojaavat näyttöä parhaiten iskujen ja kolhujen varalta. Kun olet löytänyt sopivat Samsung S23+ suojat, kurkkaa myös lisätarvikevalikoimamme jos tarvetta on esimerkiksi latureille, kaapeleille tai muille tarpeellisille tarvikkeille. Tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S23+ 5G kuorien valinta

     Samsung S23+ 5G on "normaalin" S23 5G -mallin isoveli. Kyseessä on myös huippumalli, joka on hieman suurempi kooltaan ja näytöltään verrattuna malliston perusmalliin. Jo suuren kokonsa puolesta puhelin voi olla hieman hankalammin kädessä pidettävä, joten putoamisien ja muiden iskujen varalta puhelin kannattaa suojata kunnolla Samsung S23+ 5G kuorilla. Valikoimamme runsaasta Samsung S23+ kuorien valikoimasta löytyy sekä takaosan ja reunat suojaavia kuoria että klassisia lompakkokoteloita, joissa on myös näyttöä suojaava kansiläppä. Samsung Galaxy S23+ lompakkokotelot tekevät puhelimesta hieman paksumman, mutta ne ovat käytännöllisiä korttipaikkoineen ja setelitaskuineen. Ohutta tuntumaa arvostavalle hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi ohuet, puhelimen takaosan ja reunat suojaavat suojakuoret, joista löytyy paljon erilaisia värejä ja kuvioita. Näillä saat tuunattua puhelimen persoonallisen näköiseksi, jollaista ei ihan heti tule kadulla vastaan!

     Samsung S23+ panssarilasilla suojaat puhelimen arvokkaimman osan

     Suojakuorien lisäksi puhelimen näytön suojaus on erittäin tärkeää. Puhelimen näyttö on puhelimen arvokkain yksittäinen osa ja sen rikkoutuminen tietää suurta korjauslaskua. Näytön rikkoutuminen on helppo estää näytön panssarilasilla, joka ottaa iskut ja kolhut vastaan näytön puolesta. Samsung S23+ panssarilasit ovat helppoja asentaa ja näytön tuntuma pysyy samana. Suosittelemme panssarilasia myös Galaxy S23+ suojakuorien ja suojakoteloiden kanssa, jolloin puhelin on varmasti suojattu kauttaaltaan.

     Käyttöä helpottavat lisätarvikkeet

     Valikoimastamme löytyy myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten kaapeleita, latureita, puhelinpidikkeitä ja autotelineitä. Tutustu laajaan lisätarvikevalikoimaamme ja tee löytöjä. Meiltä Mobiilitukusta saat ilmaisen kirjetoimituksen yli 20 euron tilauksiin ja kaupan päälle osaavan asiakaspalvelun,

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä