Samsung Galaxy Xcover 4s kuoret

Samsung Galaxy Xcover 4s kuorien avulla saat jo valmiiksi pöly- ja vesitiiviistä puhelimesta myös iskunkestävän! Samsung Galaxy Xcover 4s kuorien avulla saat lisäksi tehtyä puhelimesta juuri sinun itsesi näköisen ja toivottavasti valikoimastamme löytyy juuri ne oikeat kuoret sinulle ja sinun Samsung Galaxy Xcover 4s puhelimellesi

Tuotteet

5 tuotetta

Samsung Galaxy Xcover 4s suojakuoret, tarvitseeko niitä?

Samsung Galaxy Xcover 4s on ulkoisesti pitkälti samankaltainen kuin edeltäjänsä, joka julkaistiin vuonna 2017. Sisällöltään ja toimivuudeltaan puhelinta on päivitetty kuitenkin huomattavasti. Käyttöjärjestelmänä Samsung Galaxy Xcover 4s hyödyntää edelleen tuttua ja turvallista Androidia. RAM-käyttömuistin määrää on kasvatettu kolmeen (3) gigatavuun ja tallennusmuistia puolestaan 32 gigatavuun. Myös kameraa on paranneltu, Samsung Galaxy Xcover 4s pitää sisällään 16 megapikselin takakameran, joka kannattaa suojata kuorien avulla, jotta pudotessaan linssi ei ota osumaa. Akun kapasiteetti on 2800 mAh, mutta täysin uutuutena tulee latausliitännän vaihtuminen Micro-USB:stä USB-C:hen. Vaikka puhelin on tehty kestäväksi, Samsung Galaxy Xcover 4s ei paina kuitenkaan kuin 172 grammaa.

Samsung Galaxy Xcover 4s suojakuorilla lisäturvaa

Samsung Galaxy Xcover 4s on jo ostettaessa vankka ja osittain myös varustettu kumireunoilla kestääkseen iskuja ja kolhuja. Lisäksi Samsung Galaxy Xcover 4s on luokiteltu pöly- ja vesitiiviiksi, mutta iskunkestävyyttä ei ole luvattu valmistajan puolesta, joten suojakuoret ovat loistava idea puhelimen suojauksen parantamiseksi entisestään. Samsung Galaxy Xcover 4s suojakuorien avulla saat suojauksen lisäksi tuotua myös omaa persoonallisuuttasi esiin! Meiltä Mobiilitukusta löytyy kuorista useita upeita väri vaihtoehtoja, joiden avulla saat tuotua omia lempivärejäsi myös puhelimeen. Ja jos et kenties pidä puhelimen alkuperäisistä kumireunoista, löytyy meiltä myös esimerkiksi nahkaisia kuoria Samsung Galaxy Xcover 4s:lle. Lisäksi jos tykkäät säilyttää kortit ja setelit yhdessä ja samassa paikassa niin valikoimastamme löytyy mainioita lompakko mallisia suojakuoria. Samsung Galaxy Xcover 4s kuorien lisäksi kannattaa muistaa suojata myös näyttö, valikoimamme panssarilasit ovat 9 kertaa kovempia ja kestävämpiä kuin lasi, joka puhelimen näytössä on valmiina.

Samsung Galaxy Xcover 4s kuorien kaveriksi lisätarvikkeita

Jos mieli halajaa lenkille, mutta puhelin ei meinaa pysyä taskussa juostessa niin mitä tehdä? Meiltä löydät ratkaisun tähän varsin ikävään ongelmaan! Juoksu- ja käsivarsikotelot ovat erinomainen valinta lenkille, ja esimerkiksi Samsung Galaxy Xcover 4s sopii suojakuorienkin kanssa niihin vallan mainiosti! Kuulokkeetkin voit päivittää samalla, valikoimastamme löytyy erityisesti urheiluun tarkoitettuja kuulokkeita niin sangallisina, kuin myös Bluetooth versioina. Kuulokkeet sopivat myös suojakuorien kanssa aivan erinomaisesti.