Samsung Galaxy S20 FE kuoret

Samsung Galaxy S20 FE kuoret ovat saapuneet ja nyt niitä on saatavilla upeaakin upeampi valikoima! Ja mikä ihaninta, niin suojatuotteet käyvät molempiin Samsung Galaxy S20 FE versioihin, eli niin 4G, kuin myös 5G versioihin. Valikoimastamme löytyy niin suojakoteloita, kuin myös suojakuoria. Molempia on saatavilla useissa upeissa erilaisissa väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Juuri sinulle sopivien kuorien löydyttyä muistathan myös suojata kallisarvoisen Samsung Galaxy S20 FE puhelimesi näytön. Suojatuotteiden lisäksi meiltä löytyy myös kattava valikoima toinen toistaan mahtavampia lisätarvikkeita, joten eikun rohkeasti tutustumaan! Me Mobiilitukun poppoo tarjotaan kaupan päälle supernopea & ilmainen toimitus yli 15€ tilauksiin, sekä mitä mainiointa ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!

Galaxy S20 FE

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S20 FE kuoria upea valikoima

     Samsung toi markkinoille uuden ja todella mielenkiintoisen kilpailijan kovasti kamppailevaan hintaluokkaan. Kyseessä on siis Galaxy S20 FE, joka tarjoaa laajasti katsottuna hyvin pitkälti samankaltaiset ominaisuudet kuin kevään Galaxy S20 -versiot, mutta todella suurena plussana FE:n hinta on huomattavasti matalampi kuin edeltäjiensä. Tähän upeaan uutukaiseen on siis ehdottoman tärkeää hankkia kunnolliset suojakuoret, jotta kallisarvoinen laite säilyisi ehjänä. Valikoimastamme löytyy niin läpällisiä suojakoteloita, kuin myös takakannen suojaavia kuoria. Suojakotelo on suojaavampi vaihtoehto näistä kahdesta, sekä siihen saat näppärästi mukaan muutaman tärkeimmän kortin, sekä käteistä. Samsung Galaxy S20 FE takakuoret puolestaan säilyttävät puhelimesi ihanan virtaviivaisena ja ohuena, sekä siihen voit liittää kaveriksi kiinni vaikka PopSocketsin. 

     Samsung Galaxy S20 FE kuorien paras kaveri on panssarilasi

     Suosittelemme aina hankkimaan kuorien lisäksi myös panssarilasin, sillä näyttö on valitettavasti se herkin, sekä myös kallein osa kallisarvoisessa Samsung Galaxy S20 FE puhelimessasi. Suojakotelot toki suojaavat myös näyttöä, mutta valitettavan usein puhelin tippuu juuri silloin kun käytät sitä, jolloin kansiläppä ei ole turvaamassa näyttöä. Erinomainen valinta Samsung Galaxy S20 FE kuorien kanssa on meidän ikioma Q&E -panssarilasi, joka sopii täydellisesti kaikkien kuorien kanssa. Panssarilasi on täysin läpinäkyvä, sekä siinä on samanlainen tuntuma kuin itse puhelimen näytössä. Myös itse asennus on hyvin yksinkertaista, tärkeintä on puhdistaa näyttö riittävän tarkasti. Panssarilasi on siis toisin sanoen todella edullinen vakuutus Samsung Galaxy S20 FE kuorien lisäksi.&

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä