Samsung Galaxy S20 FE kuoret

Samsung Galaxy S20 FE kuoret ovat saapuneet ja nyt niitä on saatavilla upeaakin upeampi valikoima! Ja mikä ihaninta, niin suojatuotteet käyvät molempiin Samsung Galaxy S20 FE versioihin, eli niin 4G, kuin myös 5G versioihin

Tuotteet

161 tuotetta

Samsung Galaxy S20 FE kuoria upea valikoima

Samsung toi markkinoille uuden ja todella mielenkiintoisen kilpailijan kovasti kamppailevaan hintaluokkaan. Kyseessä on siis Galaxy S20 FE, joka tarjoaa laajasti katsottuna hyvin pitkälti samankaltaiset ominaisuudet kuin kevään Galaxy S20 -versiot, mutta todella suurena plussana FE:n hinta on huomattavasti matalampi kuin edeltäjiensä. Tähän upeaan uutukaiseen on siis ehdottoman tärkeää hankkia kunnolliset suojakuoret, jotta kallisarvoinen laite säilyisi ehjänä. Valikoimastamme löytyy niin läpällisiä suojakoteloita, kuin myös takakannen suojaavia kuoria. Suojakotelo on suojaavampi vaihtoehto näistä kahdesta, sekä siihen saat näppärästi mukaan muutaman tärkeimmän kortin, sekä käteistä. Samsung Galaxy S20 FE takakuoret puolestaan säilyttävät puhelimesi ihanan virtaviivaisena ja ohuena, sekä siihen voit liittää kaveriksi kiinni vaikka PopSocketsin. 

Samsung Galaxy S20 FE kuorien paras kaveri on panssarilasi

Suosittelemme aina hankkimaan kuorien lisäksi myös panssarilasin, sillä näyttö on valitettavasti se herkin, sekä myös kallein osa kallisarvoisessa Samsung Galaxy S20 FE puhelimessasi. Suojakotelot toki suojaavat myös näyttöä, mutta valitettavan usein puhelin tippuu juuri silloin kun käytät sitä, jolloin kansiläppä ei ole turvaamassa näyttöä. Erinomainen valinta Samsung Galaxy S20 FE kuorien kanssa on meidän ikioma Q&E -panssarilasi, joka sopii täydellisesti kaikkien kuorien kanssa. Panssarilasi on täysin läpinäkyvä, sekä siinä on samanlainen tuntuma kuin itse puhelimen näytössä. Myös itse asennus on hyvin yksinkertaista, tärkeintä on puhdistaa näyttö riittävän tarkasti. Panssarilasi on siis toisin sanoen todella edullinen vakuutus Samsung Galaxy S20 FE kuorien lisäksi. 

Samsung Galaxy S20 FE kuorien lisäksi lisätarvikkeet viimeisen päälle

Samsung Galaxy S20 FE tukee todella nopeaa pikalatausta, mutta valitettavasti itse puhelimen mukana ei tule pikalaturia, vaan se on hankittava erikseen. Onneksenne meiltä niitä löytyy! Valikoimassamme on itse asiassa useampiakin vaihtoehtoja, joista voit valita. Samsung Galaxy S20 FE tukee jopa 25 watin pikalatausta, joten akun saat ladattua täyteen huomattavasti lyhyemmässä ajassa, kun päivität laturisi kuntoon. Meiltä löytyy myös kaapeleita jokaiseen lähtöön, eli jos tarvitset pidempää, kestävämpää tai ihan vain eri väristä kaapelia niin käyhän rohkeasti perehtymässä meidän lisätarvike osioomme!