Samsung Galaxy S8 kuoret

Samsung Galaxy S8 kuoria on saatavana monissa eri väreissä ja monilta eri valmistajilta. Valitse esimerkiksi Samsungin itsensä valmistama Galaxy S8 suojakotelo ja voit olla varma, että puhelin säilyttää upean ulkonäkönsä myös vastaisuudessakin.

Tuotteet

5 tuotetta

Samsung Galaxy S8 Suojakuoret

Samsung Galaxy S8 kuoret säilyttävät puhelimesi uuden veroisena. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri itseäsi miellyttävät ja omaan käyttöösi sopivat suojakuoret. Valikoimastamme löytyy kuoria Samsungin Galaxy S8 alkuperäistarvike View coverista aina yksinkertaiseen minimalistiseen ultraohueen kuoreen. Tällä hetkellä tutkailet 5,8" Galaxy S8 puhelinta, mutta jos sinulla on 6,2" Galaxy S8+, niin muistathan siirtyä oikeaan kategoriaan.

Valitsisitko Samsungin alkuperäistarvikkeet 

Samsung on julkaissut uuden huipputyylikkään lippulaiva mallinsa kanssa liudan erilaisia kuoria, jotka on tarkoitettu juuri sinun puhelimellesi. Clear view cover kotelo yhdistelee huippuluokan suojaavuutta, uskomatonta tyyliä ja ennennäkemätöntä käytettävyyttä. Kannen läpi huomaat puhelimeesi tulleet ilmoitukset, eikä kantta tarvitse avata edes puheluita varten. Näppärää, eikö vain! Saat taitettua S8 puhelimesi parempaan katselukulmaan esimerkiksi Netflix ja YouTube videoita varten. Samsung Galaxy S8 view cover kuoria on saatavilla useassa värissä, ja niiden kansi on viimeistelty upealla peilipinnalla.

Silicone Cover kuori suojaa Samsung Galaxy S8 puhelinta rikkoontumiselta ja tekee sen tyylillä! Silikkisen pehmeä pinta tekee kuoresta erittäin miellyttävän pitää kädessä, eikä se myöskään pääse lipsumaan kumimaisen pinnoitteen ansiosta. Suojakuoret istuvat paikoilleen täydellisesti, eikä sinun tarvitse enää pelätä ikäviä kolhuja tai naarmuja!

Alcantara Cover suojakuori suojaa Samsung Galaxy S8 puhelinta naarmuilta sekä kolhuilta, ja antaa sille tyylikkään viimeistelyn. Saumattomasti paikoilleen istuva suojakuori on pinnoitettu pehmeällä mokkanahalla, joka kestää käytössä loistavasti. Kuoresta saa erinomaisen otteen ja puhelimen pitäminen kädessä on entistä mukavampaa, kun siinä on kämmentä hyväilevä pinnoite!

Olisiko silti jokin erilainen kuori järkevä ratkaisu

Samsung Galaxy S8 puhelimelle on saatavilla laaja valikoima myös kuoria, jotka eivät ole Samsungin valmistuttamia. Saatavilla on monia eri värisiä suojakoteloita erilaisiin tarpeisiin. Lompakkosuojakoteloita on saatavilla useille puhelimille ja niitä näkeekin katukuvassa yleisesti paljon. Lompakkokoteloa voi pitää hyvänä ratkaisuna. Valikoimassamme kaikissa kyseisissä koteloissa on silikoninen hyvin suojaaja kehys, johon puhelin asetetaan, ja mukanasi kulkee kätevästi useampi kortti ja setelirahat.

S-line kuori Samsung Galaxy S8 puhelimelle on taas tpu-geelistä valmistettu. Materiaali tuo mieleen silikoni-geelin. Ohuiden geelisuojien etuna on hyvä pito, jolloin puhelin ei vahingossa lipeä kädestä.