Samsung Galaxy S8 kuoret

Samsung Galaxy S8 kuoria on saatavana monissa eri väreissä ja monilta eri valmistajilta. Valitse esimerkiksi Samsungin itsensä valmistama Galaxy S8 suojakotelo ja voit olla varma, että puhelin säilyttää upean ulkonäkönsä myös vastaisuudessakin. Saat tyylin lisäksi myös suuren määrän suojaavuutta lisättyä puhelimeesi, jolloin luurin käyttö on entistä turvallisempaa. Yksi suurimmista syistä hankkia Samsung Galaxy S8 kuoret onkin juuri puhelimen tekeminen oman näköiseksi ja persoonalliseksi laitteeksi. Kun käytössäsi on värikäs tai kuviollinen suoja, löytyy se myös huomattavasti helpommin laukkusi pohjalta tai sohvatyynyjen välistä. Muista suojata Samsung Galaxy S8 puhelimesi iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Parhaiten se onnistuu hyvin istuvilla suojakuorilla, joten tervetuloa löytämään itsellesi sopivat tarvikkeet!

Galaxy S8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S8 Suojakuoret

    Samsung Galaxy S8 kuoret säilyttävät puhelimesi uuden veroisena. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri itseäsi miellyttävät ja omaan käyttöösi sopivat suojakuoret. Valikoimastamme löytyy kuoria Samsungin Galaxy S8 alkuperäistarvike View coverista aina yksinkertaiseen minimalistiseen ultraohueen kuoreen. Tällä hetkellä tutkailet 5,8" Galaxy S8 puhelinta, mutta jos sinulla on 6,2" Galaxy S8+, niin muistathan siirtyä oikeaan kategoriaan.

    Valitsisitko Samsungin alkuperäistarvikkeet 

    Samsung on julkaissut uuden huipputyylikkään lippulaiva mallinsa kanssa liudan erilaisia kuoria, jotka on tarkoitettu juuri sinun puhelimellesi. Clear view cover kotelo yhdistelee huippuluokan suojaavuutta, uskomatonta tyyliä ja ennennäkemätöntä käytettävyyttä. Kannen läpi huomaat puhelimeesi tulleet ilmoitukset, eikä kantta tarvitse avata edes puheluita varten. Näppärää, eikö vain! Saat taitettua S8 puhelimesi parempaan katselukulmaan esimerkiksi Netflix ja YouTube videoita varten. Samsung Galaxy S8 view cover kuoria on saatavilla useassa värissä, ja niiden kansi on viimeistelty upealla peilipinnalla.

    Silicone Cover kuori suojaa Samsung Galaxy S8 puhelinta rikkoontumiselta ja tekee sen tyylillä! Silikkisen pehmeä pinta tekee kuoresta erittäin miellyttävän pitää kädessä, eikä se myöskään pääse lipsumaan kumimaisen pinnoitteen ansiosta. Suojakuoret istuvat paikoilleen täydellisesti, eikä sinun tarvitse enää pelätä ikäviä kolhuja tai naarmuja!

    <

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä