Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Kuoret

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on tämän hetken markkinoiden yksi upeimmista ja parhaimmista puhelimista, joten sen suojaaminen on ehdottoman tärkeä toimenpide

Tuotteet

157 tuotetta

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G kuoret huippupuhelimeen

Samsung julkisti uudet lippulaiva puhelimensa tammikuussa 2021 ja ne kantavat nimeä S21. Tehokkain ja samalla arvokkain näistä on Ultra versio, jossa on kaikki ominaisuudet viimeisen päälle. Hintalappu on myös ominaisuuksien mukainen, sillä puhelin on myynnissä tällä hetkellä 1299€ hintaan. Pelkästään tämä on jo riittävä syy päivittää puhelimen kuoret ja muu suojaus kerralla kuntoon, jotta kallisarvoinen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G säilyy ehjänä ja toimintakuntoisena mahdollisimman kauan. Suojakuoriin voit myös yhdistellä upeita PopSocketseja, oterenkaita, otenauhoja tai korttitaskuja, joilla saat muokattua puhelimestasi oikeasti juuri sellaisen kun haluat!

Tiesitkö, että onnistuneeseen suojaukseen ei tarvitse käyttää mahdottoman paljon euroja? Me Mobiilitukussa pyrimme tarjoamaan markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat ja parhaat kuoret ja muut suojatuotteet nopealla toimituksella. Esimerkiksi valikoimastamme löytyvät Ultraohut suojakuori yhdistettynä Q&E Panssarilasiin takaa täydellisen suojan Samsung Galaxy S21 Ultra 5G puhelimellesi. Tälle kuorelle ja panssarilasille hintaa kertyy 26,90 €, joka on murto-osa itse puhelimen hinnasta. Samalla näille tuotteille saat myös ilmaisen toimituksen, koska tilauksen hinta ylittää 15 €.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Suojakotelot

Mikäli haluat suojata puhelimesi astetta kattavammin ja samalla arvostat käytettävyyttä, niin Lompakko Suojakotelot voisivat olla täydelliset sinulle. Niiden avulla muutamat tärkeimmät kortit kulkevat Samsung Galaxy S21 Ultrasi mukana aina, joten virallisen lompakon saat vihdoin unohtaa kotiin! Takakuoren sijasta suojakoteloissa on kansiläppä, joka pitää näyttösi turvassa ja sen saa myös taitettua käteväksi telineeksi, jonka ansiosta voit nauttia lempi sarjoistasi vaikkapa aamupuuron parissa. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G suojakoteloita löytyy monissa eri väreissä ja myös muutamissa eri materiaaleissa.

Täydellinen suojaus panssarilasilla

Löydettyäsi sinulle sopivat Samsung Galaxy S21 Ultra 5G kuoret tai kotelot kannattaa siihen yhdistää vielä panssarilasi, joka pitää näyttösi turvassa kaikkia mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan. Meillä kaikilla puhelin pääsee silloin tällöin lipsahtamaan kädestä ja juuri silloin on ensisijaisen tärkeää, että näyttösi on suojattu nimenomaan panssarilasilla tai Hydrogel -kalvolla. Nämä yhdistettynä Samsung Galaxy S21 Ultra 5G kuoriin, niin suojaus on taattu!