Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Kuoret

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on tämän hetken markkinoiden yksi upeimmista ja parhaimmista puhelimista, joten sen suojaaminen on ehdottoman tärkeä toimenpide. Kunnon suojakuoret ja panssarilasi on täydellinen yhdistelmä, jonka avulla hankit heti enemmän käyttöikää kallisarvoiselle puhelimellesi. Valikoimastamme löydät toinen toistaan näyttävämpiä värikkäitä ja kuvioituja suojakuoria, -koteloita ja -tuotteita Samsung Galaxy S21 Ultra 5G puhelimellesi. Kuoriin voit myös yhdistellä esimerkiksi PopSocketseja, joiden avulla otteesi puhelimesta paranee ja pääset ottamaan kaiken irti Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:n mahtavasta kamerasta! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaan ja oikein lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy S21 Ultra 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S21 Ultra 5G kuoret huippupuhelimeen

     Samsung julkisti uudet lippulaiva puhelimensa tammikuussa 2021 ja ne kantavat nimeä S21. Tehokkain ja samalla arvokkain näistä on Ultra versio, jossa on kaikki ominaisuudet viimeisen päälle. Hintalappu on myös ominaisuuksien mukainen, sillä puhelin on myynnissä tällä hetkellä 1299€ hintaan. Pelkästään tämä on jo riittävä syy päivittää puhelimen kuoret ja muu suojaus kerralla kuntoon, jotta kallisarvoinen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G säilyy ehjänä ja toimintakuntoisena mahdollisimman kauan. Suojakuoriin voit myös yhdistellä upeita PopSocketseja, oterenkaita, otenauhoja tai korttitaskuja, joilla saat muokattua puhelimestasi oikeasti juuri sellaisen kun haluat!

     Tiesitkö, että onnistuneeseen suojaukseen ei tarvitse käyttää mahdottoman paljon euroja? Me Mobiilitukussa pyrimme tarjoamaan markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat ja parhaat kuoret ja muut suojatuotteet nopealla toimituksella. Esimerkiksi valikoimastamme löytyvät Ultraohut suojakuori yhdistettynä Q&E Panssarilasiin takaa täydellisen suojan Samsung Galaxy S21 Ultra 5G puhelimellesi. Tälle kuorelle ja panssarilasille hintaa kertyy 26,90 €, joka on murto-osa itse puhelimen hinnasta. Samalla näille tuotteille saat myös ilmaisen toimituksen, koska tilauksen hinta ylittää 15 €.

     Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Suojakotelot

     Mikäli haluat suojata puhelimesi astetta kattavammin ja samalla arvostat käytettävyyttä, niin Lompakko Suojakotelot voisivat olla täydelliset sinulle. Niiden avulla muutamat tärkeimmät kortit kulkevat Samsung Galaxy S21 Ultrasi mukana aina, joten virallisen lompakon saat vihdoin unohtaa kotiin! Takakuoren sijasta suojakoteloissa on kansiläppä, joka pitää näyttösi turvassa ja

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä