Samsung Galaxy A52 Kuoret

Samsung Galaxy A52 kuoret paitsi pitävät upean puhelimesi suojassa, niin samalla niiden avulla pääset myös tekemään puhelimestasi juuri sellaisen ja sen näköisen kuin haluat! Samsung Galaxy A52 kuorien paras kaveri on panssarilasi, jota ei todellakaan kannata unohtaa. Se pitää mahtavan laitteesi näytön turvassa tilanteessa kuin tilanteessa, eikä sinun tarvitse enää murehtia kalliista korjaus reissuista. Samsung Galaxy A52 kuorien kaveriksi meiltä löytyy myös erilaisia pidikkeitä, kiinnikkeitä, taskuja yms., joiden avulla saat tehtyä puhelimestasi juuri niin persoonallisen kuin haluat. Me Mobiilitukun poppoo tarjoamme sinulle apua kiperimmissäkin kysymyksissä asiakaspalvelumme puolella, joten eikun rohkeasti tekemään löytöjä kattavasta valikoimastamme. Tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!

Galaxy A52

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A52 kuoret pelastavat puhelimesi

     Hankittuasi upouuden ja päivitetyn Samsung Galaxy A52 puhelimen ehdottomasti tärkein tehtäväsi on suojata se oikealla tavalla, jotta se säilyisi uuden veroisena vielä mahdollisimman pitkään. Valikoimamme suojatuotteilla onnistut tässä tehtävässä taatusti ja vieläpä samaan aikaan edullisesti. Meiltä löydät Samsung Galaxy A52 kuoria ja koteloita toinen toistaan upeammissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa. Kuoria käyttämällä puhelimesi ei pääse rikkoontumaan tai naarmuuntumaan, vaikka se pääsisi silloin tällöin putoamaan tai ottamaan muuten osumaa esimerkiksi takin tai housujen taskussa. Samsung Galaxy A52 kuorien avulla saat myös huomattavasti paremman pidon puhelimestasi, sillä nykyaikaiset puhelimet ovat todella liukkaita kädessä sellaisenaan.

     Samsung Galaxy A52 kuorilla persoonallisempi ulkonäkö

     Suojaavuuden lisäksi kuorilla saat mahdollisuuden uudistaa kokonaan puhelimesi profiilin ja ulkonäön. Samsung Galaxy A52 puhelinta on tällä hetkellä saatavilla neljässä eri värissä, mutta hankkimalla suojakuoret saat muokattua siitä juuri sen näköisen kuin sinä itse haluat! Erilaisilla kuvioilla ja väreillä saat tuotua omaa persoonallisuuttasi esiin.

     Saat tehtyä Samsung Galaxy A52 puhelimestasi vieläkin persoonallisemman hankkimalla esimerkiksi PopSockets pidikkeen kuorien kaveriksi. Ne ovat mitä mainioimpia kavereita puhelimellesi, jotka parantavat erityisesti otetta kun puhelinta käytetään yhdessä kädessä. Yhdistelemällä kuoria ja pidikkeitä saatavillesi tulee melkoisen laaja värimaailma, joten eikun rohkeasti kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä. Näin voit olla melko varma, että vastaan ei tule i

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä