Samsung Galaxy A52 Kuoret

Samsung Galaxy A52 kuoret paitsi pitävät upean puhelimesi suojassa, niin samalla niiden avulla pääset myös tekemään puhelimestasi juuri sellaisen ja sen näköisen kuin haluat! Samsung Galaxy A52 kuorien paras kaveri on panssarilasi, jota ei todellakaan kannata unohtaa

Tuotteet

184 tuotetta

Samsung Galaxy A52 kuoret pelastavat puhelimesi

Hankittuasi upouuden ja päivitetyn Samsung Galaxy A52 puhelimen ehdottomasti tärkein tehtäväsi on suojata se oikealla tavalla, jotta se säilyisi uuden veroisena vielä mahdollisimman pitkään. Valikoimamme suojatuotteilla onnistut tässä tehtävässä taatusti ja vieläpä samaan aikaan edullisesti. Meiltä löydät Samsung Galaxy A52 kuoria ja koteloita toinen toistaan upeammissa väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa. Kuoria käyttämällä puhelimesi ei pääse rikkoontumaan tai naarmuuntumaan, vaikka se pääsisi silloin tällöin putoamaan tai ottamaan muuten osumaa esimerkiksi takin tai housujen taskussa. Samsung Galaxy A52 kuorien avulla saat myös huomattavasti paremman pidon puhelimestasi, sillä nykyaikaiset puhelimet ovat todella liukkaita kädessä sellaisenaan.

Samsung Galaxy A52 kuorilla persoonallisempi ulkonäkö

Suojaavuuden lisäksi kuorilla saat mahdollisuuden uudistaa kokonaan puhelimesi profiilin ja ulkonäön. Samsung Galaxy A52 puhelinta on tällä hetkellä saatavilla neljässä eri värissä, mutta hankkimalla suojakuoret saat muokattua siitä juuri sen näköisen kuin sinä itse haluat! Erilaisilla kuvioilla ja väreillä saat tuotua omaa persoonallisuuttasi esiin.

Saat tehtyä Samsung Galaxy A52 puhelimestasi vieläkin persoonallisemman hankkimalla esimerkiksi PopSockets pidikkeen kuorien kaveriksi. Ne ovat mitä mainioimpia kavereita puhelimellesi, jotka parantavat erityisesti otetta kun puhelinta käytetään yhdessä kädessä. Yhdistelemällä kuoria ja pidikkeitä saatavillesi tulee melkoisen laaja värimaailma, joten eikun rohkeasti kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä. Näin voit olla melko varma, että vastaan ei tule ihan heti saman näköistä puhelinta.

Viimeistele suojaus panssarilasilla

Täydellisen ja tehokkaimman suojan upealle Samsung Galaxy A52 puhelimelle saat hankkimalla kaveriksi vielä panssarilasin, joka takaa, että upea näyttö pysyy ehjänä kaikkia mahdollisia kolhuja ja iskuja vastaan. Samsung Galaxy A52 panssarilasit on yllättävän helppoa myös asentaa paikalleen, sinun täytyy vain olla riittävän tarkka puhdistuksen suhteen, jotta väliin ei jää roskia tai pölyä, jotka aiheuttavat ikävän näköisiä ilmakuplia lopputulokseen. Panssarilasien mukana tulee kaikki tarvittavat välineet asennukseen ja mukana on myös yksinkertainen ohje, jota noudattamalla onnistut taatusti!