Samsung Galaxy A22 4G Kuoret

Samsung A22 4G kuoret suojaavat sekä puhelimesi rungon että näytön tehokkaasti näihin kohdistuvilta kolhuilta. Suosittelemme ehdottomasti hankkimaan suojakuoren lisäksi näytön päälle asetettavan panssarilasin, jotta saat puhelimellesi kokonaisvaltaisen suojan. Tällöin voit käyttää puhelintasi huolettomammin ja vaikka puhelimeen kohdistuisi iskuja, pysyy puhelin ehjänä. Valikoimastamme löytyy suuri määrä Samsung A22 4G suojakuoria aina perinteisistä takakuorista kansiläpällisiin lompakkokoteloihin saakka. Kannellisten suojakoteloiden mukana saat myös mukaan ripauksen käytännöllisyyttä, sillä näistä löytyy korttipaikat 1-3 kortille. Suojakuorien ja näytönsuojien lisäksi löydät verkkokaupastamme puhelimellesi tarpeelliset lisätarvikkeet, kuten otetta parantavat Popsocketit sekä kaapelit ja laturit. Tilaa meiltä Samsung Galaxy A22 4G suojat niin saat kaupan päälle ilmaisen ja nopean toimituksen yli 15 euron tilauksiin!

Galaxy A22 4G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Pidennä puhelimesi käyttöikää Samsung Galaxy A22 4G suojakuorilla

     Kun olet hankkinut uuden hienon puhelimen, ensimmäisiä lisähankintoja ovat puhelimen suojatarvikkeet. Puhelimellesi sopivilla Samsung Galaxy A22 4G suojakuorilla pidät puhelimesi uudenveroisena ja virheettömänä pidempään. Valikoimastamme löytyy runsas määrä erilaisia suojakuoria eri väreissä, materiaaleissa ja eri ominaisuuksilla. Perinteisten takakuorten etuna on se, että puhelin on heti käytettävissä kun otat sen käteen. Takakuorista löytyy huomaamattomia ultraohuita suojakuoria sekä suojaavampia ja paksumpia takakuoria, joita löytyy myös näyttävissä kuvioissa. Jos haluat käytännöllisimman ja suojaavimman vaihtoehdon, on Samsung Galaxy A22 4G lompakkokotelo valintasi. Lompakkokoteloissa on kätevä kansiläppä, jossa on korttipaikat jopa kolmelle kortille, joten parhaassa tapauksessa voit jättää perinteisen lompakon kotiin. Osassa lompakkokoteloista löytyy myös setelitasku käteisen rahan kuljettamista varten. Kansiläppä suojaa samalla myös näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.

     Suojaa näyttösi Samsung Galaxy A22 4G panssarilasilla

     Valitsitpa minkä tahansa suojakuoren, suosittelemme ehdottomasti vielä erikseen suojaamaan näyttösi sopivalla Samsung Galaxy A22 4G panssarilasilla. Tämä on edullinen vakuutus puhelimesi arvokkaimmalle osalle, koska rikkoontuneen näytön korjaus maksaa pahimmillaan useita satoja euroja. Panssarilasin asennus on helppoa ja panssarilasin olemassaoloa ei edes huomaa näytön päällä, eli käyttökokemus ei muutu huonommaksi panssarilasin myötä.

     Kaikki samasta verkkokaupasta

     Valikoimastamme löydät suojatarvikkeiden lisäksi myös puhelimen lisätarvikkeet

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä