Samsung Galaxy A22 4G Kuoret

Samsung A22 4G kuoret suojaavat sekä puhelimesi rungon että näytön tehokkaasti näihin kohdistuvilta kolhuilta. Tällöin voit käyttää puhelintasi huolettomammin ja vaikka puhelimeen kohdistuisi iskuja, pysyy puhelin ehjänä.

Tuotteet

14 tuotetta

Pidennä puhelimesi käyttöikää Samsung Galaxy A22 4G suojakuorilla

Kun olet hankkinut uuden hienon puhelimen, ensimmäisiä lisähankintoja ovat puhelimen suojatarvikkeet. Puhelimellesi sopivilla Samsung Galaxy A22 4G suojakuorilla pidät puhelimesi uudenveroisena ja virheettömänä pidempään. Valikoimastamme löytyy runsas määrä erilaisia suojakuoria eri väreissä, materiaaleissa ja eri ominaisuuksilla. Perinteisten takakuorten etuna on se, että puhelin on heti käytettävissä kun otat sen käteen. Takakuorista löytyy huomaamattomia ultraohuita suojakuoria sekä suojaavampia ja paksumpia takakuoria, joita löytyy myös näyttävissä kuvioissa. Jos haluat käytännöllisimman ja suojaavimman vaihtoehdon, on Samsung Galaxy A22 4G lompakkokotelo valintasi. Lompakkokoteloissa on kätevä kansiläppä, jossa on korttipaikat jopa kolmelle kortille, joten parhaassa tapauksessa voit jättää perinteisen lompakon kotiin. Osassa lompakkokoteloista löytyy myös setelitasku käteisen rahan kuljettamista varten. Kansiläppä suojaa samalla myös näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.

Suojaa näyttösi Samsung Galaxy A22 4G panssarilasilla

Valitsitpa minkä tahansa suojakuoren, suosittelemme ehdottomasti vielä erikseen suojaamaan näyttösi sopivalla Samsung Galaxy A22 4G panssarilasilla. Tämä on edullinen vakuutus puhelimesi arvokkaimmalle osalle, koska rikkoontuneen näytön korjaus maksaa pahimmillaan useita satoja euroja. Panssarilasin asennus on helppoa ja panssarilasin olemassaoloa ei edes huomaa näytön päällä, eli käyttökokemus ei muutu huonommaksi panssarilasin myötä.

Kaikki samasta verkkokaupasta

Valikoimastamme löydät suojatarvikkeiden lisäksi myös puhelimen lisätarvikkeet. Näitä ovat esimerkiksi kaapelit ja laturit sekä erilaiset otetta parantavat tuotteet. Perinteisten verkkolatureiden lisäksi meiltä löytyy myös matkalla käytettävät autolaturit ja autopidikkeet puhelimille. Otetta parantavista tuotteista ehdottomasti suosituimpia ovat Popsocketit, joita saa erilaisissa kuvioissa ja väreissä. Tilaa meiltä Samsung Galaxy A22 4G suoja- ja lisätarvikkeet ja saat kaupan päälle maksuttoman ja nopean toimituksen yli 25 euron tilauksiin. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!