Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Kuoret

Samsungin uusi lippulaivamalli S23 Ultra 5G on ehdottomasti suojaamisen arvoinen puhelin. Puhelin kannattaakin suojata heti sen hankittuasi, ettei se pääse naarmuuntumaan tai hajoamaan. Meiltä löydät kattavasti erilaisia Samsung S23 Ultra suojakuoria ja suojakoteloita eri väreissä, materiaaleissa ja eri ominaisuuksilla. Ohutta suojaa hakeville takasuojakuoret ovat mainio vaihtoehto ja käytännöllisyyttä etsiville lompakkomalliset suojakotelot ovat näppäriä esimerkiksi tärkeimpien korttien kuljettamiseen mukana. Mieleisillä Samsung S23 Ultra kuorilla teet myös puhelimestasi ainutlaatuisen näköisen. Valikoimastamme löytyy myös puhelimelle sopivat näytönsuojat, jotka kuuluvat tärkeänä osana puhelimen suojaukseen. S23 Ultra 5G panssarilasi suojaa näyttöä tehokkaasti, mikäli puhelin sattuu tippumaan kädestä. Meiltä Mobiilitukusta saa aina nopean toimituksen ja kaupan päälle osaavan asiakaspalvelun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S23 Ultra 5G kuorilla suojaat huippupuhelimesi

     Uusi Samsung Galaxy S23 Ultra 5G on paranneltu Samsungin lippulaiva edellisvuoden S22 Ultra 5G puhelimesta. Tämä Samsungin malliston kruununjalokivi on varustettu suurella 6,8 tuuman näytöllä ja kulmikkaalla rungolla aiemman mallin mukaisesti. Puhelimesta löytyy mm. 200 megapikselin kamera ja kameralla voi kuvata 8K -videota, jota ei monessa älypuhelimessa näe. Suurikokoinen puhelin kannattaa ehdottomasti suojata asianmukaisilla ja suojaavilla Samsung Galaxy S23 Ultra suojakuorilla, että huippupuhelimesi säilyy ehjänä ja virheettömässä kunnossa pitkään. Suosituin vaihtoehto on kansiläpällinen lompakkokotelo, jonka kansiläpästä löytyy mallista riippuen 1-3 korttipaikkaa ja setelitasku kuiteille ja seteleille. Samsung S23 Ultra lompakkokotelo hakeekin käytännöllisyydessä vertaistaan, mutta jos et pidä siitä että suojakuori tekee puhelimestasi paksumpaa, voi takaosan ja reunat suojaava S23 Ultra suojakuori olla hyvä vaihtoehto. Näistä kuorista löytyy paljon eri väri- ja kuviovaihtoehtoja ja saatkin hienosta puhelimestasi näillä persoonallisen näköisen ilmestyksen.

     Puhelin ei kuitenkaan ole kauttaaltaan suojattu ilman näytölle asetettavaa suojaa. Samsung S23 Ultra äytönsuojista ehdottomasti iskunkestävin on Samsung S23 Ultra panssarilasi. Panssarilasin asettaminen näytölle on helppoa ja et edes huomaa panssarilasin paikallaanoloa. S23 Ultra panssarilasi ottaa näytöllesi kohdistuvat iskut vastaan niin, että alla oleva näyttö säilyy useimmiten ehjänä.

     Meiltä myös lisätarvikkeet

     Puhelimen suojatarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme rutkasti puhelimen käyttöä helpottavia lisätarvikkeita, kuten latauskaapelit, laturit, puhelinpidikkeet ja varavirtalähteet. Jos puhelimesi latauspiuha ei yllä sohvalle asti tai akku meinaa usein loppua silloin, kun latausmahdollisuutta ei ole, niin kannattaa käydä katsomassa mitä valikoimastamme

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä