Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Kuoret

Samsungin uusi lippulaivamalli S23 Ultra 5G on ehdottomasti suojaamisen arvoinen puhelin. Puhelin kannattaakin suojata heti sen hankittuasi, ettei se pääse naarmuuntumaan tai hajoamaan.

Tuotteet

172 tuotetta

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G kuorilla suojaat huippupuhelimesi

Uusi Samsung Galaxy S23 Ultra 5G on paranneltu Samsungin lippulaiva edellisvuoden S22 Ultra 5G puhelimesta. Tämä Samsungin malliston kruununjalokivi on varustettu suurella 6,8 tuuman näytöllä ja kulmikkaalla rungolla aiemman mallin mukaisesti. Puhelimesta löytyy mm. 200 megapikselin kamera ja kameralla voi kuvata 8K -videota, jota ei monessa älypuhelimessa näe. Suurikokoinen puhelin kannattaa ehdottomasti suojata asianmukaisilla ja suojaavilla Samsung Galaxy S23 Ultra suojakuorilla, että huippupuhelimesi säilyy ehjänä ja virheettömässä kunnossa pitkään. Suosituin vaihtoehto on kansiläpällinen lompakkokotelo, jonka kansiläpästä löytyy mallista riippuen 1-3 korttipaikkaa ja setelitasku kuiteille ja seteleille. Samsung S23 Ultra lompakkokotelo hakeekin käytännöllisyydessä vertaistaan, mutta jos et pidä siitä että suojakuori tekee puhelimestasi paksumpaa, voi takaosan ja reunat suojaava S23 Ultra suojakuori olla hyvä vaihtoehto. Näistä kuorista löytyy paljon eri väri- ja kuviovaihtoehtoja ja saatkin hienosta puhelimestasi näillä persoonallisen näköisen ilmestyksen.

Puhelin ei kuitenkaan ole kauttaaltaan suojattu ilman näytölle asetettavaa suojaa. Samsung S23 Ultra äytönsuojista ehdottomasti iskunkestävin on Samsung S23 Ultra panssarilasi. Panssarilasin asettaminen näytölle on helppoa ja et edes huomaa panssarilasin paikallaanoloa. S23 Ultra panssarilasi ottaa näytöllesi kohdistuvat iskut vastaan niin, että alla oleva näyttö säilyy useimmiten ehjänä.

Meiltä myös lisätarvikkeet

Puhelimen suojatarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme rutkasti puhelimen käyttöä helpottavia lisätarvikkeita, kuten latauskaapelit, laturit, puhelinpidikkeet ja varavirtalähteet. Jos puhelimesi latauspiuha ei yllä sohvalle asti tai akku meinaa usein loppua silloin, kun latausmahdollisuutta ei ole, niin kannattaa käydä katsomassa mitä valikoimastamme löytyy. Mobiilitukusta saat maksuttoman kirjetoimituksen yli 25 euron tilauksiin ja asiansa osaavan asiakaspalvelun! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan!