Samsung Galaxy A02s Kuoret

Onneksi olkoon, olet saapunut Samsung Galaxy A02s suojakuorien ja -tuotteiden parhaaseen valikoimaan! Meiltä löytyy Samsung Galaxy A02 kuoria ja koteloita upeissa ja näyttävissä väreissä, sekä myös kauniissa kuvioissa, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin

Tuotteet

55 tuotetta

Samsung Galaxy A02s kuoria mahtava valikoima

Valitessasi suojakuoria ja -tuotteita uudelle puhelimellesi kannattaa sinun lähteä liikkeelle siitä, että mietit millaisia ominaisuuksia niiltä kaipaat ja kuinka kovaan käyttöön ne tulevat. Samsung Galaxy A02s puhelimelle löytyy perinteisiä rungon suojaavia kuoria, sekä myös lompakko suojakoteloita, jotka suojaavat upean puhelimesi astetta paremmin. Lompakko suojakotelot ovat siitä näppäriä, että niiden mukana kulkee aina muutama tärkein kortti, sekä vaikka käteistäkin. Kätevän kansiläpän ansiosta kotelon saa myös taitettua telineeksi, joten pääset nauttimaan lempi sarjoistasi missä tahansa! Molempia on saatavilla useissa eri materiaaleissa, väreissä ja kuvioissa, joten suojakuori valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Samsung Galaxy A02s puhelinta on ainakin toistaiseksi saatavilla mustana ja valkoisena, joten kuorien avulla saatavillesi avautuu kokonaan uusi värimaailma!

Viimeistele suojaus panssarilasilla

Löydettyäsi sopivat kuoret Samsung Galaxy A02s puhelimelle, on seuraavaksi laitteesi tärkeimmän ja arvokkaimman alueen suojauksen vuoro. Näyttö on tämän päivän puhelimissa se kaikista kriittisin osa-alue, joka rikkoontuessaan on kieltämättä aika arvokas korjattava. Voit kuitenkin välttää tämän koko operaation yllättävän pienellä vaivalla, nimittäin siihen riittää ainoastaan panssarilasin hankkiminen. Samsung Galaxy A02s panssarilasit on tehty nimenomaan kestämään ja ottamaan kaikki mahdolliset iskut ja kolhut vastaan, joita meille kaikille arjen kiireissä sattuu aina silloin tällöin. Panssarilasien asentaminen on myös todella helppoa, sinun täytyy vain olla riittävän tarkka puhdistaessasi puhelimen näyttöä, jotta ikäviä ilmakuplia ei jää näytön ja panssarilasin väliin. Samsung Galaxy A02s panssarilasit ja kuoret myös sopivat täydellisesti yhteen.

Lisätarvikkeilla nopeasti lisää virtaa

Samsung Galaxy A02s:n suuri 5000 mAh akku tukee 15 watin pikalatausta ja saadaksesi tästä kaiken irti, kannattaa sitä varten hankkia pikalaturi. Suojakuorien ja muiden suojatuotteiden lisäksi meiltä löytyy juurikin latureita, kaapeleita, telineitä ja erilaisia pidikkeitä Samsung Galaxy A02s puhelimelle, joiden avulla normaalista arjesta saa tehtyä taas astetta sujuvampaa. Myös urheilua varten meiltä löydät monenlaisia koteloita ja telineitä, jotta sinun ei tarvitsisi enää huolehtia, että pysyykö se kallisarvoinen Samsung Galaxy A02 puhelin kuorineen siellä taskussa koko lenkin ajan.