Mikä Mobiilitukku?

Mobiilitukku.fi on nykyisin yksi Suomen suurimmista puhelinten, tablettien, älykellojen ja muiden älylaitteiden lisätarvikkeita tarjoavista verkkokaupoista 🇫🇮 Valikoimassamme on mm. puhelimen suojakuoria, koteloita ja panssarilaseja 🛡️ Tutustu tarkemmin hienoon tarinaamme ja tiedät, mistä Mobiilitukku on saanut alkunsa! 🤗

Mikä Mobiilitukku?

Mikä Mobiilitukku?

Mobiilitukku on 100% suomalainen yritys, joka tarjoaa puhelimille ja tableteille kaikki tarvittavat lisätarvikkeet aina kuorista panssarilaseihin, latureista PopSocketseihin ja vaihtonäytöistä älykellojen rannekkeisiin. Löydät valikoimastamme kuoret ja muut lisätarvikkeet yli 400 puhelimelle, yli 100 tabletille ja yli 70 älykellolle. Yhteensä verkkokaupassamme on yli 26 000 tuotetta – ja lisää tulee jatkuvasti!

tuotetakuu

Vuodesta 2013 toiminnassa ollut Mobiilitukku.fi -verkkokauppa on yrittäjiensä näköinen verkkokauppa, jonka tarkoituksena on tarjota puhelimeen kuoria, koteloita, panssarilaseja, uusia näyttöjä yms. tärkeitä tarvikkeita mobiililaitteille. Suojaavuuden lisäksi tuotteissa panostetaan tyyliin ja yksilöllisyyteen, jotta jokainen voi ilmaista itseään oman puhelimensa kautta. Emme ota itseämme liian vakavasti ja pidämmekin pienen pilkkeen silmäkulmassamme jatkuvasti, unohtamatta ammattimaisuutta ja innokkuutta. Puhelinten suojaus on meidän juttumme ja sen me osaamme, voit luottaa siihen.

ilosta-porukkaa-mobiilitukussa

Mistä kaikki on saanut alkunsa?

Mobiilitukku on saanut alkusysäyksensä vuoden 2012 puolella, jolloin yrittäjät Antti, Heikki ja Kare päättivät kokeiluluontoisesti perustaa puhelintarvikkeita tarjoavan verkkokaupan, Mobiilitukun. Aluksi yrityksen tavoitteena oli tuottaa käytännön oppia yrittäjyydestä kauppatieteitä opiskeleville yrittäjille.

iloset-nuoret-miehet

Vuosien saatossa verkkokauppa kasvoi kuitenkin siihen mittaan, että vuonna 2015 oli aika tehdä suuri päätös: Tehdäkö verkkokauppaa täysin ammattilaisena vai keksiäkö jotain muuta? Valitsimme all-in vaihtoehdon ja päätimme tehdä itsellemme oikeat työpaikat ja oikean ammattimaisesti toimivan yrityksen. Siitä lähtien Mobiilitukku.fi -verkkokauppaa on tehty täysipäiväsesti ja suunnitelmallisesti!

mobiilitukun-toimitilat-sijaitsee-Suomessa-1

Vuonna 2023 Mobiilitukku.fi on yksi Suomen suurimmista puhelimien lisätarvikkeisiin erikoistuneista verkkokaupoista. Samat yrittäjät ovat mukana edelleen, minkä lisäksi muuta henkilöstöä on tullut mukaan iloiseen ja innokkaaseen työyhteisöön.

Miksi ostaa Mobiilitukusta? 

Verkkokauppa on yhä suositumpi tapa tehdä ostoksia. Siksi tarjoamme kaikkiin tilauksiin 30 päivän palautusoikeuden, nopean toimituksen sekä turvalliset maksutavat. Ilmaisen toimituksen tarjoamme kaikkiin yli 25€ arvoisiin tilauksiin nopeana Postin Pikkupakettina. Kaiken tämän päälle tarjoamme iloisen, ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun, joka ei jätä ketään pulaan missään tilanteessa! Jos sinulla herää kysymyksiä, ota meihin yhteyttä, ja autamme aina mielellämme! :)

iloinen-aspa-kiva-verkkokauppa

Vuosien saatossa olemme palvelleet yli 500 000 tuhatta asiakasta ja olemme saaneet heiltä hyvää palautetta toiminnastamme. Haluamme auttaa kaikkia suojaamaan puhelimensa tyylikkäästi, sillä kuoret ja panssarilasit toimivat edullisena vakuutuksena puhelimelle. On myös kestävien arvojen mukaista käyttää samaa puhelinta useita vuosia, eikä ostaa jatkuvasti uusia laitteita.

Tutustu Tiimiimme!

Meillä Mobiilitukussa työskentelee aimo annos huipputyyppejä. Tutustu tiimiimme tarkemmin ja näet kasvot kaiken takana.

Tutustu Tiimiimme

Me lupaamme

Toimitus demo

Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin

maksutavat demo

Tutut ja turvalliset maksutavat

Asiakaspalvelu demo

100% Suomalainen ja mahtava palvelu!

Palautus demo

30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus