Moi! Kuinka voimme auttaa sinua?

Onko sinulla jokin kysymys meille? Katso UKK -osiostamme vastaukset tyypillisimpiin kysymyksiin. Löydät vastaukset super nopeasti ja helposti 🤗

Mikäli kysymykseesi ei ole vastautta, ota meihin yhteyttä sivustomme chatista tai yhteydenottolomakkeen kautta ja asiakaspalvelumme vastaa sinulle pikaisesti! ⚡️

Moi! Kuinka voimme auttaa sinua?

  • Onko tilaukseni onnistunut? ✅

Lähetämme jokaisesta tilauksesta sinulle tilausvahvistuksen tyypillisesti muutaman minuutin sisällä ostoksestasi. Saat myös erillisen viestin maksupalvelustamme Paytrailista. Jos viestiä ei ala kuulua, muista katsoa myös roskapostikansiosi.

  • Onko tilaukseni lähetetty? 📦

Pyrimme lähettämään tilauksesi viimeistään tilaustasi seuraavana arkipäivänä. Saat sähköpostiisi toimitusilmoituksen, kun lähetys on matkalla. Tarkistathan myös roskapostikansion, jos toimitusilmoitusta ei kuulu parissa arkipäivässä tilauksestasi.

  • Voinko seurata tilaustani? 🕵️‍♀️

Lähetämme kaikki lähetykset seurannallisina lähetyksinä. Löydät oman tilauksesi seurantatunnuksen toimitusilmoituksesta kohdasta "Toimitustapa". Kopioi lähetystunnus ja liitä se joko Postin tai Matkahuollon lähetysseurantaan ja näet ajantasaisimman tiedon lähetyksen kulkemisesta.

  • Tilaukseni on lähetetty, mutta seurannan mukaan se ei liiku. Mitä minun tulee tehdä? ⚠️

Kun tilauksesi on lähetetty kuljetukseen, näemme siitä saman tiedon kuin sinäkin. Ota yhteyttä suoraan Postiin tai Matkahuoltoon ja saat parhaan tiedon lähetyksesi seurannasta ja etenemisestä. PS. Välillä lähetyksien etenemisessä saattaa olla viivettä parikin päivää.

  • Kuinka ottaa yhteyttä? 📞

Voit ottaa yhteyttä meihin chatissa, sähköpostitse (info@mobiilitukku.fi), yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse (+358442381835). Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä, emmekä jätä yhtään viestiä huomiotta. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin ma-to klo 8-16:30 ja pe klo 8-16. Palvelemme suomeksi ja englanniksi.

  • Luotettava ja kokenut puhelintarvikkeiden verkkokauppa 🇫🇮

Olemme 100% suomalainen verkkokauppa, joten toimitamme tilaamasi tuotteet sinulle nopeasti omasta varastostamme. Olemme toimineet jo yli 10 vuotta, joten voit luottaa meihin. Tutustu tiimiimme ja tarinaamme, niin tunnet meidät kuin kaverisi!

  • Ilmainen 30vrk vaihto- ja palautusoikeus ♻️

Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen 30vrk vaihto- ja palautusoikeuden. Tee ostokset huoletta, sillä sinulla on reilusti aikaa vaihtaa tai palauttaa.

KATSOTUIMMAT

Etkö löytänyt vastausta? 🚨 Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja vastaamme sinulle mahdollisimman pikaisesti 🫡

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä sinulla on mielessä. Täytä alla oleva lomake ja vastaamme sinulle salamana!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojen tallentamisen palveluun

Yhteystietomme

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, joihin tarvitset pikaisesti vastauksia pirauta meille, ota yhteyttä chatissa tai laita sähköpostia! Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin ma-to klo 8-16:30 & pe 8-16 välisenä aikana.

  • info@mobiilitukku.fi

  • +358442381835

Yhteystietomme

Me lupaamme

Toimitus demo

Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin

maksutavat demo

Tutut ja turvalliset maksutavat

Asiakaspalvelu demo

100% Suomalainen ja mahtava palvelu!

Palautus demo

30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus