Varaosat

Puhelimen näytön vaihto on parhaimmillaan todella helppoa myös itse tehtynä! Meiltä Mobiilitukusta löydät näytön vaihtamiseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet kuten tietysti myös itse vaihtonäytötkin! Varaosat ovat meillä aina alkuperäistä laatua vastaavia, valmistajan myöntämällä 12 kuukauden takuulla. Näyttömoduulit on valmiiksi koottuja ja niissä on mukana aina itse LCD-paneeli sekä lasi. Pelkkä päällislasin vaihtaminen on todella vaikeaa ja monessa puhelinmallissa jopa mahdotonta ja siksi vaihdettavana onkin aina koko osa. Tarjoamme näytön vaihtoon kattavat ohjeet sekä mukana on aina kaikki tarvittavat työvälineet, poislukien kiinnitysliima, jota voi usean puhelinmallin kohdalla tarvita. Kaikki näytöt tarjommme ilmaisella todella nopealla toimituksella - tervetuloa kaikille korjaamaan puhelimensa itse!

Varaosat

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Voiko puhelimen näytön vaihtaa itse? Kyllä vain!

    Puhelimen näytön vaihtamiseen liittyy monia kysymysmerkkejä, joita ihmiset pelkäävät ja kummoksuvat. Ensimmäinen kysymys on, että näytön vaihtamiseen tarvitaan erikoisia työkaluja ja koneita, ja että näytön vaihtaminen on todella kallista. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Näytön vaihtoon tarvitaan roppakaupalla hyvää mieltä, tarkkuutta ohjeiden seuraamiseen ja tilauksessa mukana tulevat tarvikkeet. Itse näyttö on valmis asennettavaksi suoraan paketista vedettäessa ja mukana tulevat työkalut riittävät asentamiseen oikein hyvin. Näyttöjen tuotesivuilta löydät myös aina kattavat asennusohjeet ja videot, joiden avulla näytön vaihtaminen onnistuu myös ensikertalaiselta. Vaihtamiseen tarvitset itse näytön ja mukana tulevien työkalujen lisäksi elastista liimaa näytön ja takalevyn kiinnittämiseen. 

    Mitä vaaranpaikkoja näytön vaihtamisessa itse on? 

    Kuten aiemmin totesimme, on vaihtaminen helppoa, kun vain tekee vaiheet rauhallisesti ja tarkasti neuvoja seuraten. Vaikein osio näytön vaihtamisessa on nykyisen näytön irrottaminen puhelimen rungosta. Alkuperäinen näyttö on suurimmassa osassa malleista liimattu runkoon kiinni, ja tuo liima pitää ikään kuin leikata irti näytön ja rungon välistä. Tätä tarkoitusta varten työkalujen mukana tulee kätevä ohut metallilevy, jolla irrottaminen onnistuu hieman helpommin. Kun vanha osa on saatu irrotettua, on lopputyö enemmänkin vain ruuvailua ja pikkutarkkaa siirtelyä. Liittimet irtoavat melko helposti piirilevyistä eikä irrotettavaa yleensä ole kuin akku ja näyttö. Tämän jälkeen vanha näyttö irti ja uusi tilalle ja homma alkaakin olla valmista.

    Toinen vaaranpaikka vaihtamisessa on, että ruuvit tulee säilytettyä hyvin ja inventaario on kohdallaan. On todella tärkeää olla huolellinen siinä, ett&aum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä