Samsung Galaxy A71 kuoret

Suojakuoret ovat edullinen vakuutus upealle Samsung Galaxy A71 uutukaiselle. Kattavasta valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin joko värin, materiaalin tai ominaisuuksien perusteella. Oikeiden suojakuorien löydyttyä kannattaa pitää mielessä myös näytön suojaus, sillä nykyisin se tuppaa olemaan juuri se puhelimen kriittisin ja tärkein alue. Me Mobiilitukun poppoo halutaan tarjota teille kaikki tarvittava yhdestä ja samasta paikasta, joten käyhän rohkeasti kurkkaamassa lisätarvikkeet osio, mikäli pidemmille kaapeleille, pikalatureille tai varavirtalähteille on tarvetta. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A71

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.

     Suuren suosion saanut Samsung Galaxy A-sarja saa jatkoa

     Viimeisimpänä uutukaisena Samsung tuo markkinoille Galaxy A71 puhelimen. Kyseessä on siis päivitetty versio supersuositusta A70 -mallista. Verrattuna edeltäjäänsä uusi A71 tarjoaa etukameran reikänä loven sijaan, paremman suorituskyvyn eri järjestelmäpiirillä, tarkemman pääkameran (64 megapikseliä), sekä uutena lisäyksenä erillisen makrokameran.

     Suojakuorilla lisää väriä arkeen

     Valikoimamme suojatuotteilla et pelkästään suojaa upouutta puhelintasi, vaan voit niiden avulla tuoda myös persoonallisuuttasi esiin! Meiltä löydät suojakuoria ja -koteloita todella useissa eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa. Suojakuorien kaveriksi kannattaa ehdottomasti hankkia vaikkapa Q&E panssarilasi, jonka avulla saat turvattua puhelimesi näytön pidemmäksikin aikaa. Suojatuotteiden lisäksi meiltä löydät myös kaikki tarvittavat kaapelit, laturit, varavirtalähteet ja vaikka sun mitä muita näppäriä lisätarvikkeita puhelimesi kaveriksi!

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä