Samsung Galaxy A22 5G Kuoret

Samsung Galaxy A22 5G kuoret on helppoa ja nopeaa ostaa suomalaisesta verkkokaupastamme. Tarjoamme kymmeniä erilaisia suojatuotteita tähän vuoden 2021 alku kesästä julkaistuun Samsung A-sarjan uutuuspuhelimeen. Suoja- ja lisätarvikkeiden avulla puhelimen suurikokoinen 6.6” kokoinen näyttö pysyy turvassa, eikä tarvitse pelätä kolhuja ja pudotuksia, joita puhelin kohtaa päivittäin. Kaikki kuoret ja kotelot istuvat täydellisesti Samsung Galaxy A22 5G, jättäen kaikki tarvittavat liittimet ja aukot vapaiksi. Suojakuorien ja –koteloiden avulla saat paremman otteen, eikä puhelin pääse putoamaan käsistä kovinkaan helposti. Merkittävä parannus liukkaisiin pintoihin verrattuna, sillä suurin osa puhelinten putoamisista tapahtuu nimenomaan huolimattoman otteen vuoksi. Valitse joko kannellinen Samsung Galaxy A22 5G suojakotelo taikka -kuori ja pidät laitteen erinomaisessa kunnossa. Tervetuloa tekemään edulliset ja järkevät ostokset Mobiilitukkuun!

Galaxy A22 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A-sarja jatkuu taas!

     Samsung Galaxy A22 5G saapui markkinoille kesäkuussa 2021. Se on varusteltu suurella 6,6” tuuman TFT LCD-näytöllä ja Android 11 – käyttöjärjestelmällä. Puhelimessa on uusi MediaTekin järjestelmäpiiri, joka tukee 5G yhteyksiä. Takapuolelta löytyy jopa 3 kameraa ja etupuolelta yksi kamera. Lisäksi puhelimesta löytyy kolme korttipaikkaa; Dual-SIM – ominaisuus sekä muistikorttipaikka, jonka myötä tallennustilaa voi kasvattaa muistikortilla jopa 1 teran verran. Värimaailmasta löytyy harmaata, valkoista, minttua ja violettia väriä, mutta jos mikään näistä ei ole sinulle mieluinen, värikkäät suojakuoret ja -kotelot luovat laitteestasi juuri sen näköisen ja värisen, kuin itse haluat. 

     Mikä suoja Samsung Galaxy A22 5G puhelimen näytölle?

     Samsung Galaxy A22 5G puhelimen näytön suojaus onnistuu parhaiten siihen sopivalla panssarilasilla. Panssarilasit ovat suunniteltu nimenomaan iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan, joita puhelin kohtaa päivittäin. Panssarilasi on myös todella helppo ja nopea asentaa, sinun täytyy vain olla riittävän tarkka puhdistaessasi näyttöä, jotta panssarilasin ja näytön väliin ei jää pienintäkään roskaa tai muuta likaa. Panssarilasi kiinnittyy staattisesti, joten siitä ei jää mitään jälkiä Samsung Galaxy A22 5G näyttöön. Panssarilasit sopivat myös täydellisesti yhteen Samsung Galaxy A22 5G kuorien kanssa ja yhdessä ne muodostavatkin täydellisen ja kattavan suojan uudelle puhelimellesi. Panssarilasit sopivat myös yhtälailla koteloidenkin kanssa ja suosittelemmekin aina käyttämään kuorien tai koteloiden kanssa panssarilasia, sillä näyttö on puhelinten herkin osa.

     Toimitamme tuotteet pikapika vauhtia!

     Kun tämä uusi Samsung Galaxy A22 5G puhelin on saapunut taikka saapumaisillaan ja haluat kenties odottaa suoja- ja lisätarvikkeita, ennen puhelimen kä

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä