Yritysmyynti

Tervetuloa Mobiilitukun yritysmyynnin sivuille! Tarjoamme puhelimille, tableteille ja älykelloille: Kuoret ✓ kotelot ✓ panssarilasit ✓ lataustarvikkeet ✓ ja muut lisätarvikkeet ✓

Sinun on mahdollista tilata suurempia eriä, custom tuotteita tai tehdä yrityksellesi yritystili jatkuvaa tilaamista varten. Luodaan yhdessä teidän yrityksellenne paras mahdollinen suojaus- ja tarvikepaketti.

Ole siis rohkeasti yhteydessä: info@mobiilitukku.fi

Yritysmyynti

Todennäköisesti aina paras hinta ✓

Olemme ketterä toimija, jolla on mahdollisuutta joustaa monessa asiassa. Pyrimme kaivamaan ja etsimään täysin asiakkaidemme tarpeiden mukaiset tuotteet ja palvelut, aina parhaimpaan hintaan! Toimitusaikamme ovat nopeita, ja pidämme Sinut kelkassa mukana missä vaiheessa tilauksesi on.

Todennäköisesti aina paras hinta ✓

100% räätälöidyt ratkaisut ✓

Etsimme kanssasi täysin yrityksesi tarpeiden mukaiset tuotteet ja ratkaisut. Saatavillamme on valtava, kymmenientuhansien tuotteiden valikoima, arvokkaiden toimittajiemme avulla. Suurin osa tuotteista, mitä yritysmyynnillä voimme tarjota ei edes löydy verkkokaupastamme. Kysy tarjousta oli kyseessä puhelimen suojakuoret, lataustarvikkeet, tablettarvikkeet, älykellotarvikkeet tai vaikka tablet- ja puhelintelineet.

100% räätälöidyt ratkaisut ✓

Brändisi mukaiset suojakuoret ✓

Haluatko yrityksellesi suojakuoret omalla logolla, värimaailmalla tai muulla designilla? Pystymme tuottamaan yli 100:lle eri puhelimelle täysin Sinun toiveidesi mukaan räätälöidyt suojakuoret nopeasti ja edullisesti.

Brändisi mukaiset suojakuoret ✓

Paras palvelu, mitä maa päällään kantaa

Tämä saattaa olla paljon sanottu, mutta ei tehty. Meillä jokainen asiakas palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla, ja aina ystävällisellä ja iloisella mielellä. Pyrimme tarjoamaan parasta, parhaalla tavalla.

Paras palvelu, mitä maa päällään kantaa

Maksutapana laskutus

Yritysasiakkaana Sinulla on mahdollista saada oma tili ja laskutussuhde Mobiilitukku.fi -verkkokauppaamme. Tällöin toimitamme tilauksestanne laskun tilauksen tekemisen jälkeen joko verkkolaskuna tai sähköpostilaskuna. Yksittäiset tilaukset laskutetaan aina joko verkkolaskuna tai sähköpostilaskuna.

Maksutapana laskutus

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja teemme sinulle tarjouksen, yritystilin tai autamme Sinua löytämään parhaan suojauspaketin mobiililaitteisiisi!

Yritysmyynti

Puhelin: +358442381835

Sähköposti: info@mobiilitukku.fi

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä sinulla on mielessä. Täytä alla oleva lomake ja vastaamme sinulle salamana!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojen tallentamisen palveluun

Me lupaamme

Toimitus demo

Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin

maksutavat demo

Tutut ja turvalliset maksutavat

Asiakaspalvelu demo

100% Suomalainen ja mahtava palvelu!

Palautus demo

30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus