Tervetuloa Mobiilitukun yritysmyynnin sivuille! Täällä informoimme tärkeimmistä yritysmyyntiimme liittyvistä kysymyksistä ja tiedettävistä asioista. Luodaan yhdessä teidän yrityksellenne paras mahdollinen suojaus- ja tarvikepaketti. Ole siis rohkeasti yhteyksissä!

 

Tarjoamme sinulle:

 

Todennäköisesti aina parhaan hinnan. Olemme ketterä ja kuitenkin melko pieni toimija, jolla on mahdollisuutta joustaa monessa asiassa. Pyrimme kaivamaan ja etsimään täysin asiakkaidemme tarpeiden mukaiset tuotteet ja palvelut, aina parhaimpaan hintaan! Toimitusaikamme ovat nopeita, ja pidämme Sinut kelkassa mukana missä vaiheessa tilauksesi on.

 

100% räätälöidyt ratkaisut. Etsimme kanssasi täysin yrityksesi tarpeiden mukaiset tuotteet ja ratkaisut. Saatavillamme on valtava kymmenientuhansien tuotteiden valikoima, muutamien arvokkaiden toimittajiemme avulla. Suurin osa tuotteista, mitä yritysmyynnillä voimme tarjota ei edes löydy verkkokaupastamme. Kysy tarjousta oli kyseessä suojakuoret, lataustarvikkeet, tablettarvikkeet tai vaikka tablet- ja puhelintelineet.

 

Paras palvelu, mitä maa päällään kantaa. Tämä saattaa olla paljon sanottu, mutta ei tehty. Meillä jokainen asiakas palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla, ja aina ystävällisin ja iloisin puhein. Pyrimme tarjoamaan parasta, parhaalla tavalla.

 

Maksutapana laskutus. Yritysasiakkailla on mahdollista saada laskutussuhde yritykseemme. Tulemme tarkastamaan alkavien asiakkaidemme kanssa mahdollisesti luottotiedot.

 

Yhteystiedot

Jos haluat tunnukset verkkokauppaamme yritysmyyntiä varten, ota yhteyttä!

Yritysmyynti

Puhelin: +358442381835

Sähköposti: antti@mobiilitukku.fi


Mietityttääkö jokin asia?

Ota meihin yhteyttä