Samsung Galaxy S20 Ultra kuoret

Samsung Galaxy S20 Ultra suojatuotteilla tämä huippu uutuus pysyy varmasti ehjänä kauan. Tämä Samsungin uusin lippulaivamalli sisältää uskomattoman suuren 6,9” tuuman näytön, jonka turvaaminen on yksi tärkeimmistä asioista, mitä sinun kannattaa ostamisen jälkeen tehdä. Siksi valikoimistamme löydätkin kattavan valikoiman näytön panssarilaseja, taustakuoria ja koteloita, sekä tietysti kaikki muutkin tarvittavat lisävarusteet kaapeleista latureihin. Muistathan, että tarjoamme todella nopean ilmaisen toimituksen sekä loistavan asiakaspalvelun kaupanpäälle. Nyt suojaa puhelimesi tehokkaasti ja löydä hyödylliset tarvikkeet sinun Samsung Galaxy S20 Ultra mallille! Tervetuloa ostoksille!

Galaxy S20 Ultra

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.

      Samsung Galaxy S20 Ultra – tyylillä eteenpäin

     Samsung Galaxy S20 Ultra kuorten ensisijainen tarkoitus on ehkäistä puhelimen rikkoontuminen ja naarmuuntuminen. Toinen tärkeä tarkoitus suojakuorilla on tehdä puhelimestä tyylikäs ja itsesinäköinen. Toisille tämä tarkoittaa yksivärisiä Galaxy S20 Ultra kuoria: mustia, valkoisia, pinkkejä, punaisia tai ruskeita. Toiset haluavat olla vielä räväkämpiä ja valita puhelimensa pintaan omaa persoonaa heijastelevia kuvioita, kuten eläimiä, geometrisia muotoja tai kukkia. Pyrimme tekemään valikoimastamme mahdollisimman laajan ja tuomaan myös erilaisilla kuvioilla ja designeilla varustettuja tuotteita valikoimaamme. Puhelimet tänä päivänä ovatkin paljon enemmän kuin elektronisia laitteita, oikeilla varusteilla ne ovat osa asukokonaisuutta ja persoonaa.

     Samsung Galaxy S20 Ultra – kun on valinnanvaraa

     Me Mobiilitukussa haluamme tarjota sinulle ja sinun Galaxy S20 Ultra puhelimelle mahdollisimman suuren ja kattavan valikoiman erilaisia tuotteita. Pääsetkin seikkailemaan verkkosivuillemme ja etsimään itsellesi täydellisesti sopivat suojatarvikkeet. Selaile tuotteita, ihastu ja tee tilaus. Toimitamme sen sinulle nopeasti 1-3 arkipäivässä, ilman minkäänlaisia toimituskuluja. Myös vaihtaminen ja palauttaminen on sinulle maksutonta. Tervetuloa löytämään parhaat Samsung Galaxy S20 Ultra kuoret helposti kotimaisesta verkkokaupasta!

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä