Samsung Galaxy A40 kuoret

Samsung Galaxy A40 kuoret löydät tähän uutukaiseen nyt Mobiilitukusta. 2019 vuonna julkistettu laite, on edullinen puhelin, mutta siinä on paljon ominaisuuksia pienessä paketissa.. Tilaa tuotteet netistä suoraan postilaatikkoosi, nopealla toimituksella.

Tuotteet

90 tuotetta

Samsung Galaxy A40 kuoret pitävät luurisi turvassa!

Useimmat meistä tietävät, että Samsung Galaxy A40 kuoret ovat järkevä asia hankkia. Kuljetamme puhelintamme mukana käytännössä kaikkialla, oli kyseessä sitten vessa, huvipuisto tai veneretki keskelle järveä. Tämä tarkoittaa sitä, että arjessamme on valtava määrä erilaisia tilanteita, jolloin puhelin on meillä käytössä niin, että asetamme sitä paikkoihin, joihin sitä ei ehkä kannattaisi, tai otamme selfiekuvia hetkinä joina sitä ei ehkä kannattaisi tehdä. Samsung Galaxy A40 kuoret ovatkin erinomainen tapa lisätä puhelimen turvaa juuri näinä hetkinä, koska silloin se on jo liian myöhäistä. Galaxy A40 suojakuoret eivät ainoastaan suojaa puhelinta iskun hetkinä, vaan myös tarjoavat yleensä parempaa pitoa puhelimesta, joka ennaltaehkäisee jo suurimman osan iskuista ja kolhuilta. Puhelimen kuorien avulla et siis edes välttämättä tiputtele puhelintasi kuten ilman niitä.

Suosituimmat lisätarvikkeet Samsung Galaxy A40 kuorien kaveriksi?

Sinunkin Galaxy A40 puhelimesi kuoret tarvitsevat varmasti myös muutamia käteviä tarvikkeita, joista et välttämättä ollut edes kuullut. Näistä suosituimpia ovat ehdottomasti erilaiset puhelinpidikkeet, joista paras esimerkki on PopSockets. PopSocket on eräänlainen litteäksi puristuva pidike, joka kiinnitetään puhelimen kuoriin puhelimen takapuolelle, ja tämä antaa puhelimesta entistä paremman otteen, erityisesti kun puhelinta käyttää esimerkiksi pitkällään sängyssä.

Millaiset Samsung Galaxy A40 kuoret sopivat kenellekkin?

Suojakuoria on erilaisia ja niin on niiden käyttäjiäkin. Valikoimistamme löydät monenlaisia erilaisia Samsung Galaxy A40 suojakuoria ja koteloita. Moni ihmisistä tykkää pitää puhelimensa mahdollisimman ohuena, kun taas toiset toivovat kuoriin esimerkiksi käytännöllisiä korttipaikkoja ja setelipaikkoja. Nämä kaksi erilaista tuotetyyppiä ovatkin kauppamme suosituimmat tuotteet, sillä ns. ultraohut suojakuori on vain 0,5mm paksu ja on Galaxy A40 kuorista kaikista ohuin ja huomaamattomin. Toiseksi suosituin tuote on kansiläpällinen lompakkokotelo, jonka kannesta löytyy kortti- ja setelipaikat tärkeimmille lompakon korteille ja lapuille. Olitpa kumpaa koulukuntaa tahansa, tilaa huoletta omat Samsung Galaxy A40 kuoret meiltä Mobiilitukusta suoraan postilaatikkoosi. Meiltä saat täysin ilmaisen toimituksen kuten myös vaihdon ja palautuksen. Kaupan päälle lupaamme suomen parhaan asiakaspalvelun!