Samsung Galaxy A40 kuoret

Samsung Galaxy A40 kuoret löydät tähän uutukaiseen nyt Mobiilitukusta. 2019 vuonna julkistettu laite, on edullinen puhelin, mutta siinä on paljon ominaisuuksia pienessä paketissa. Puhelimesta löytyy laadukas 5,9 tuuman Super AMOLED näyttö sekä uusin Android käyttöjärjestelmä. Puhelimen näytön reunat ovat minimaaliset, jonka vuoksi näyttö peittääkin yli 85% etupuolesta. Siksi Galaxy A40 puhelimen kuoret on äärettömän tärkeä hankkia heti alussa, sillä näyttö on laitteen heikoin osa. Valikoimistamme löydät monipuolisesti Suomen suurimmasta valikoimasta erilaiset Galaxy A40 kuoret ja näytön suojat. Tilaa tuotteet netistä suoraan postilaatikkoosi, täysin ilmaisella toimituksella. Kaupan päälle saat loistavan asiakaspalvelun iloiselta poppooltamme. Tervetuloa siis ostoksille meille Mobiilitukkuun, et tule pettymään!

Galaxy A40

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A40 kuoret pitävät luurisi turvassa!

     Useimmat meistä tietävät, että Samsung Galaxy A40 kuoret ovat järkevä asia hankkia. Kuljetamme puhelintamme mukana käytännössä kaikkialla, oli kyseessä sitten vessa, huvipuisto tai veneretki keskelle järveä. Tämä tarkoittaa sitä, että arjessamme on valtava määrä erilaisia tilanteita, jolloin puhelin on meillä käytössä niin, että asetamme sitä paikkoihin, joihin sitä ei ehkä kannattaisi, tai otamme selfiekuvia hetkinä joina sitä ei ehkä kannattaisi tehdä. Samsung Galaxy A40 kuoret ovatkin erinomainen tapa lisätä puhelimen turvaa juuri näinä hetkinä, koska silloin se on jo liian myöhäistä. Galaxy A40 suojakuoret eivät ainoastaan suojaa puhelinta iskun hetkinä, vaan myös tarjoavat yleensä parempaa pitoa puhelimesta, joka ennaltaehkäisee jo suurimman osan iskuista ja kolhuilta. Puhelimen kuorien avulla et siis edes välttämättä tiputtele puhelintasi kuten ilman niitä.

     Suosituimmat lisätarvikkeet Samsung Galaxy A40 kuorien kaveriksi?

     Sinunkin Galaxy A40 puhelimesi kuoret tarvitsevat varmasti myös muutamia käteviä tarvikkeita, joista et välttämättä ollut edes kuullut. Näistä suosituimpia ovat ehdottomasti erilaiset puhelinpidikkeet, joista paras esimerkki on PopSockets. PopSocket on eräänlainen litteäksi puristuva pidike, joka kiinnitetään puhelimen kuoriin puhelimen takapuolelle, ja tämä antaa puhelimesta entistä paremman otteen, erityisesti kun puhelinta käyttää esimerkiksi pitkällään sängyssä.

     Millaiset Samsung Galaxy A40 kuoret sopivat kenellekkin?

     Suojakuoria on erilaisia ja niin on niiden käyttäjiäkin. Valikoimistamme löydät monenlaisia erilaisia Samsung Galaxy A40 suojakuoria ja koteloita. Moni ihmisistä tykkää pitää puhelimensa mahdollisimman ohuena, kun taas toiset toivovat kuoriin esimerkiksi käytännöllisiä

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä