Mobiilitukku / 13.02.2023

Saimme Avainlippu-merkin!

Mobiilitukulla on kaikille tuttu Avainlippu - lue lisää, mitä se tarkoittaa
Saimme Avainlippu-merkin!

Verkkokauppamme täytti vastikään jo kunnioitettavat kahdeksan vuotta. Olemmekin suojanneet satojentuhansien asiakkaidemme puhelimia ja säästäneet monilta puhelimen rikkoontumisesta aiheutuvan harmituksen. Olemme aina auttaneet ja palvelleet asiakkaitamme ilolla, ymmärryksellä ja ammattitaidolla. Nyt olemme saaneet Mobiilitukku.fi palvelullemme kaikille tutun Avainlippu-merkin, josta olemme erityisen ylpeitä!

Kaikille tuttu Avainlippu

Jokainen on varmasti ainakin nähnyt Avainlippu-merkin, mutta harvempi on tutustunut siihen sen tarkemmin. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä rekisteröity yhteisömerkki, joka voidaan myöntää joko Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Mobiilitukku.fi palvelumme on vastikään saanut Avainlippu-merkin, sillä palvelumme tuotetaan Suomessa, yrityksemme omistusosuus on täysin suomalainen ja pääkonttorimme sijaitsee kotimaassa.

Avainlippu-Mobiilitukku-kotimainen-yritys-pieni (1)

Mobiilitukku.fi on 100% suomalainen yritys

Sen lisäksi, että verkkokauppamme yrittäjät ovat suomalaisia, tuotamme kotimaahan huomattavan paljon työtä. Riemuksemme olemmekin voineet todeta, että työntekijämäärämme kasvaa vuosi vuodelta ja pystymme tarjoamaan usealle henkilölle joko vakituisen tai osa-aikaisen työpaikan. Muun muassa asiakaspalvelumme, varastointi ja lähettäminen sekä tuotekehitys tapahtuu oman henkilökuntamme voimin. Kotimainen henkilöstö onkin Mobiilitukku.fi -verkkokaupallemme elinehto ja olemme onneksemme saaneet ahkeria, iloisia ja osaavia työntekijöitä tiimiimme.

yhdessä-on-mukavaa-2

Toimimme yhteistyössä monen muun suomalaisen yrityksen kanssa. Esimerkiksi verkkokauppamme toteutus ja ylläpito tapahtuu yhteistyössä suomalaisen yhteistyökumppanimme kanssa. Osa verkkokaupassamme myytävistä tuotteistamme ostetaan Suomesta, ja löytyypä valikoimastamme myös joitain suomalaisia tuotteitakin. Toimimme mielellämme kotimaisten toimijoiden kanssa, sillä yhdessä tekemällä meidän on mahdollista tuottaa lisää työtä ja hyvinvointia Suomeen. Etsimmekin jatkuvasti uusia yhteistyömahdollisuuksia ja toteutamme niitä parhaamme mukaan!

Kotimaisuus on meille tärkeää

Olemme hyvin kiitollisia ja ylpeitä yrityksemme suomalaisuudesta ja siitä tunnustuksena saamastamme Avainlippu sertifikaatista. Tavoitteenamme on jatkossakin palvella kaikkia asiakkaitamme samalla intohimolla ja ilolla kuin koko kahdeksan vuotisen historian aikanamme. Olemme olemassa teitä varten. Haluamme tietenkin luoda samalla lisää työpaikkoja ja hyvinvointia Suomeen, jotta sinä voit asiakkaana tehdä hyvän valinnan sekä itsellesi että samalla koko Suomelle.

mobiilitukun-toimitilat-sijaitsee-Suomessa-1

Mikä Mobiilitukku?

Myymme verkkokaupassamme puhelimille, tableteille, älykelloille ym. mobiililaitteille lisätarvikkeita kuten suojakuoria, -koteloita ja panssarilaseja. Huolehdimme sinusta ja puhelimestasi ammattitaidolla ja ilolla, jotta sinä säästät rahaa ja hermoja!

Lue lisää tarinastamme!
Tutustu Tiimiimme!

Meillä Mobiilitukussa työskentelee aimo annos huipputyyppejä. Tutustu tiimiimme tarkemmin ja näet kasvot kaiken takana.

Tutustu Tiimiimme