Samsung Galaxy A21s Kuoret

Samsung Galaxy A21s puhelimeen kannattaa hankkia suojakuoret, sillä puhelimen 6,5 tuuman kokoinen näyttö on alati alttiina rikkoontumiselle. Näin puhelin pysyy ehjänä ja uudenveroisena pitkään, eikä kameralla kuvattuihin kuviin tule ylimääräisiä haittoja.

Tuotteet

172 tuotetta

Samsung Galaxy A21s puhelimeen lisää kestävyyttä kuorilla

Eteläkorealainen Samsung julkaisi trendikkään Samsung Galaxy A21s puhelimen vuoden 2020 toukokuussa. Tyylikkäästi muotoiltu puhelin on varmasti monelle lapselle se ensimmäinen älypuhelin, sillä hintapiste on noin 200€ pinnassa. Upeat värit (musta, valkoinen, sininen ja punainen) sekä suurikokoinen 6.5 tuuman kokoinen näyttö yhdessä neloiskameran kanssa luovat tähän hintaluokkaan varteenotettavan laitteen. 

Puhelimen heikkous on monelle laitteelle tyypillinen: liukkaat ulkopinnat ja suurikokoinen näyttö. Etenkin lapsen Galaxy A21s puhelimeen kannattaa hankkia asianmukaiset suojat mahdollisimman pikaisesti, ettei vahinkoa pääse tapahtumaan. Suojakuoret ja näyttöä tehokkaasti iskuilta suojaava panssarilasi tulisikin olla ensimmäisenä ostoslistalla. Kun Galaxy A21s kuoret ovat paikoillaan on puhelimen rikkoontumisen todennäköisyys huomattavasti pienempi. Näin puhelimen käyttöikä kasvaa merkittäväksi pidemmäksi, eikä uutta puhelinta tarvitse olla heti ostamassa näytön rikkoonnuttua.

Kansiläpällinen kotelo vai ei?

Yksi asiakaspalvelumme tyypillisimmistä kysymyksistä on: ”Kannattaako Samsung Galaxy A21s puhelimeen valita kansiläpällinen suojakotelo?” Kysymys on hyvä ja asiaa onkin hyvä pohtia hieman tarkemmin. Kotelon hyvänä puolena on, että se suojaa puhelinta joka puolelta, myös TFT-näytön kohdalta. Tästäkään huolimatta ei kuitenkaan kannata unohtaa näytön panssarilasia, sillä usein puhelin sattuu putoamaan juuri silloin, kun kansiläppä on auki. 

Kansiläpälliset Galaxy A21s kuoret ovat suosittuja, sillä niiden sisään voi laittaa 1-3 korttia ja muutaman setelin. Kotelo myös taittuu mukavasti parempaan katselukulmaan esimerkiksi YouTube videoiden katsomista varten. Kun kantta ei käytetä, voidaan se taittaa näytön päälle, jolloin se kiinnittyy magneetilla tukevasti kiinni. Samsungin valmistamissa koteloissa on monesti myös älyominaisuuksia, jolloin saapuneita ilmoituksia voi katsoa avaamatta kansiläppää.

Haluaisin saada ohuet kuoret puhelimeeni 

Kaikille käyttäjille kansiläpällinen vaihtoehto ei sovi, sillä kansiläppä on joidenkin mielestä tiellä ja haittaa käyttämistä. Jos sinäkin olet tätä mieltä, kannattaa valita sivuja ja taustaa suojaavat kuoret, jotka istuvat Samsung Galaxy A21s puhelimen päälle saumattomasti. Kuorten hyvänä puolena on niiden ohuus ja keveys. Näin puhelimeen ei tule juurikaan lisää ulkomittoja, mutta suojaus on kasvanut merkittävästi paremmaksi. Laite onkin suojattu tehokkaasti esimerkiksi pudotuksilta ja muilta näyttöön kohdistuvilta iskuilta.