Samsung Galaxy A21s Kuoret

Samsung Galaxy A21s puhelimeen kannattaa hankkia suojakuoret, sillä puhelimen 6,5 tuuman kokoinen näyttö on alati alttiina rikkoontumiselle. Myös takapuolen neloiskameran objektiivit ovat hieman ulkonevat, joten suojaaminen kannattaa naarmujen välttämiseksi. Näin puhelin pysyy ehjänä ja uudenveroisena pitkään, eikä kameralla kuvattuihin kuviin tule ylimääräisiä haittoja. Galaxy A21s kuorissa on huomioitu puhelimen takapuolella sijaitseva sormenjälkitunnistin, sillä kuorissa on sormen mentävä aukko tässä kohdassa. Laitteen käyttö onnistuukin vaivattomasti ilman, että suojaa tarvitsee ottaa koskaan pois. Myös USB-C latausportti on helposti käsillä puhelimen alalaidassa. Samsung Galaxy A21s tulee myyntiin vuoden 2020 kesäkuussa ja löydätkin sille tarvittavat lisätarvikkeet tästä tuotekategoriasta. Toimitamme kaikki tilaukset nopeasti ilman postikuluja!

Galaxy A21s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A21s puhelimeen lisää kestävyyttä kuorilla

     Eteläkorealainen Samsung julkaisi trendikkään Samsung Galaxy A21s puhelimen vuoden 2020 toukokuussa. Tyylikkäästi muotoiltu puhelin on varmasti monelle lapselle se ensimmäinen älypuhelin, sillä hintapiste on noin 200€ pinnassa. Upeat värit (musta, valkoinen, sininen ja punainen) sekä suurikokoinen 6.5 tuuman kokoinen näyttö yhdessä neloiskameran kanssa luovat tähän hintaluokkaan varteenotettavan laitteen. 

     Puhelimen heikkous on monelle laitteelle tyypillinen: liukkaat ulkopinnat ja suurikokoinen näyttö. Etenkin lapsen Galaxy A21s puhelimeen kannattaa hankkia asianmukaiset suojat mahdollisimman pikaisesti, ettei vahinkoa pääse tapahtumaan. Suojakuoret ja näyttöä tehokkaasti iskuilta suojaava panssarilasi tulisikin olla ensimmäisenä ostoslistalla. Kun Galaxy A21s kuoret ovat paikoillaan on puhelimen rikkoontumisen todennäköisyys huomattavasti pienempi. Näin puhelimen käyttöikä kasvaa merkittäväksi pidemmäksi, eikä uutta puhelinta tarvitse olla heti ostamassa näytön rikkoonnuttua.

     Kansiläpällinen kotelo vai ei?

     Yksi asiakaspalvelumme tyypillisimmistä kysymyksistä on: ”Kannattaako Samsung Galaxy A21s puhelimeen valita kansiläpällinen suojakotelo?” Kysymys on hyvä ja asiaa onkin hyvä pohtia hieman tarkemmin. Kotelon hyvänä puolena on, että se suojaa puhelinta joka puolelta, myös TFT-näytön kohdalta. Tästäkään huolimatta ei kuitenkaan kannata unohtaa näytön panssarilasia, sillä usein puhelin sattuu putoamaan juuri silloin, kun kansiläppä on auki. 

     Kansiläpälliset Galaxy A21s kuoret ovat suosittuja, sillä niiden sisään voi laittaa 1-3 korttia ja muutaman setelin. Kotelo myös taittuu mukavasti parempaan katselukulmaan esimerkiksi YouTube videoiden katsomista varten. Kun kantta ei käytetä, voidaan se taittaa näytön päälle, jolloin se kiinnittyy magneetilla tukevasti kiinn

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä