Galaxy A14 5G

Samsung Galaxy A14 5G Kuoret

Tuotteet

196 tuotetta

Edullinen mallisto saa jatkoa

Samsung julkaisi odotetun jatkon edulliselle A1x -mallistolleen tammikuussa 2023. Mallin nimi on luonnollisesti Galaxy A14 5G, joka jatkaa siitä mihin A13 5G jäi. Uudessa A14 5G mallissa on tarkempi Full HD+ -tasoinen näyttö, jota on mukavampi katsella, sillä puhelimessa on suuri 6,6 tuuman näyttö. Samsung lupaa puhelimelle hyvän päivitystuen, sillä luvassa on ainakin kaksi päivitystä käyttöjärjestelmäversioon ja neljän vuoden tietoturvapäivitykset. Tekniikan ja sovellusten mukaisesti puhelimella on jo valmiiksi pitkä käyttöikä ja pidennät sitä hankkimalla puhelimellesi sopivat Galaxy A14 5G kuoret.

Galaxy A14 5G kuoria joka lähtöön

Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia suojakuoria, jotka suojaavat puhelinta eri tavalla. A14 5G kuoria löytyy pelkästään takaosan suojaavina, nämä ovat useimmiten ohuita ja puhelimen muodot pääsevät kauniisti esille. Näitä suojakuoria käytettäessä näyttö on aina valmiina käyttöön. Mikäli haluat suojaavamman ja mahdollisesti käytännöllisemmän vaihtoehdon, voi läpällinen A14 5G suojakotelo olla valintasi. Tässä mallissa puhelimen näytön päälle tulee erillinen läppä, joka suojaa samalla näyttöä ja läpässä on useimmiten vielä 1-3 korttipaikkaa tärkeimmille korteillesi. Kuorimallista riippumatta Galaxy A14 5G kuoria löytyy useissa eri väreissä ja materiaaleissa, joten saat samalla puhelimestasi tehtyä erottuvan ja persoonallisen. Suosittelemme suojakuorien lisäksi hankkimaan vielä näytön päälle asennettavan Galaxy A14 5G panssarilasin, että puhelimesi on varmasti suojattu kauttaaltaan.

Laaja lisätarvikevalikoima

Mieluisan suojakuoren valittuasi kannattaa katsastaa myös lisätarvikevalikoimamme, josta löydät Galaxy A14 5G kaapelit, laturit ja sopivat puhelinpidikkeet jotka tekevät puhelimesi käytöstä vaivatonta. Yleensä puhelimen mukana toimitettava latauskaapeli ei pituudella päätä huimaa, joten pidempi kaapeli tekee käytöstä huomattavasti vaivattomampaa ja puhelimen selailu onnistuu helpommin sohvalla puhelimen ollessa latauksessa. Valikoimastamme löydät myös autotelineet ja urheilutarvikkeet. Tilaamalla yli 20 eurolla saat maksuttoman kirjetoimituksen ja kaupan päälle osaavan asiakaspalvelun! Tervetuloa Mobiilitukkuun!